Sa fie intr-un ceas bun!![]()
Nici nu-tzi potzi imagina ce onoare pe mine sa scriez prima la aceasta rubrica!Sper sa nu mi-o ia careva inainte ca JAR ca CAlul lui Harap-Alb mananca!
![]()
Tot ce pot sa-ti spun acum, pe fuga (mai am la dispozitie 10 min) e ase: nu te gandi pt nika in lume la lucruri negative, gandeste numa' pozitiv, iar cand vezi un lucru sau o persoana (urata) care nu-tzi place, nu te gandi prea mult la el si aminteste-tzi ca esti gravidutza:smile28: si zii in gand:"Doamne, copilul meu sa nu fie asa!" sau ceva asemanator!
Pupici dulci tzie si bebitzului (fatului) din burtica!:smile06:
Thread: Burticutzele Rasaritului!
Results 1 to 10 of 52
|
|
-
07-02-2006, 02:55 AM
Salam Aleikum surioare dragi, dupa cum cred ca toata lumea a aflat, insha allah voi avea un bebelush, si cu siguranta voi avea intrebari si nedumeriri de aceea mi-am permis sa deschid subiect cu intrebari si experiente.
:smile06: multumesc multمن قبله من يحمل حياتي في يديه
-
07-02-2006, 03:21 AM
De cand bantui pe aici (pe forum) mi se intampla numai lucruri BUNE (frumoase, miraculoase chiar)
-
07-02-2006, 03:21 AM
Deci pentru inceput voi suna la madam doctorita sa vad cand poate sa ma programeze la vizita...pana atunci am inceput sa iau folicul acid si prenatalul...daca aveti sa imi dat sfaturi sau ceva sunt bien venite cu draga inima. Pofte nu am inca, si nci greturi ceea ce cred ca este bine, dar ma doare putin spatele, vizitez baia des si am niste ameteli usoare, mai ales cand fac rugaciunea, dar nu ma las
va mai tin la curent cu noutatile
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
07-02-2006, 03:24 AM
Asa i-am zis si eu la sot, GANDURI FERICITE, si mi-a zis pentru tine da, dar ce treaba am eu cu asta
si ma facut sa rad, imi venea sa-l pup (pe obraz) de numa
GIA vezi te lasa-i pe tine sa scrii prima sa nu care cumva sa pleci si sa nu faci inaugurarea...:smile26:من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
07-02-2006, 03:34 AM
MERSIc, esti de gasca!Retzin si ma voi gandi si la tine cand ma scufund in nisip...ptiu, vroiam sa zic apa!
Originally Posted by NaDia
De cand bantui pe aici (pe forum) mi se intampla numai lucruri BUNE (frumoase, miraculoase chiar)
-
-
07-02-2006, 06:13 AM
Burticoaso ce vrei sa stii?
intreaba si tu cind dai de "belele" ca iote cite babe prin zona cu puradeii de poale
Sa stii ca mie nu mi-a dat dr. nimic sa iau,a zis ca n-are rost acum ,ca acidul folic se ia inainte de sarcina nu dupa ce ai ramas.Apoi sa ai grija la mediacamentele impotriva greturilor care sunt in voga prin alte parti dar cica au provocat un nr. mare de nasteri cu malformatii de aceea dr. de aici nu dau asa ceva la paciente.
Mai bine suporti greturile decit sa se intimple cine stie ce...
Ma bucur ca acum nu ai ,sa speram ca nu vin...
-
07-02-2006, 10:36 AM
NADIA,ACIDUL FOLIC SI FIERUL IL PRESCRIE MEDICUL....MIE MI L-A PRESCRIS DE LA PRIMA LUNA DE GRAVIDANTA PTR CA SE VEDE CA LA ANALIZE REIESEA CA SUNT PUTIN ANEMICA,SI MI-A SPUS CA TREBUIA SA IAU SI INAINTE DE SARCINA CU MACAR TREI LUNI,SI IMI AMINTESC CA IAR MI-AU DAT DE LA A SAPTEA LUNA PANA CAND AM NASCUT ...IN REST ,CEL MAI IMPORTANT E SA NU RIDICI GREUTATI,PTR CA E FFFF DEVREME SI BEBICUL TREBUIE SA SE FIXEZE BINE...SA NU TE INERVEZI SI SA TE ODIHNESTI....SA NU CALATORESTI MULT CU MASINA,ADICA PE DISTANTE LUNGI...CAM ASTA MI-A SPUS MIE DOCTORITZA LA PRIMA INTALNIRE....MENEJEAZA-TE SI ACCEPTA TOT CEEA CE TE RASFATZA SOTUL,PTR CA VEI AVEA NEVOIE....
ESTE LA VOI O CARTE FOARTE BINE ORGANIZATA,LUNA PE LUNA,CU IMAGINI SI EXPLICATII AMANUNTZITE PENTRU FIECARE ETAPA DE SARCINA...EU AM URMARIT-O SI M-A AJUTAT MULT...MIE SURIOARELE AICI IMI REPROSAU CA SUNT EXAGERATA PTR CA ERAM FFF ATENTA LA CUM IMI CRESTE BURTICA,LA CE MANANC....ETC...IAT IN FIECARE NOAPTE LA ORA 2:00 MA TREZEAM SA FAC 2 RAKA SI MULT DUA,,,,,E FFF BINE SA CERI BINECUVANTAREA LUI ALLAH ASUPRA BEBELUSULUI...
HAI CA M-AM LUNGIT...PAI PENTRU MINE FEMEILE GRAVIDE SUNT FFFF FRUMOASE...E CEVA MINUNAT SA ADUCI PE LUME UN BEBE,INSHAALLAH
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Harnic

07-02-2006, 01:34 PM* salam aleikom.!
*surioare dragi, vin si eu cu o idee.daca nu vi se pare buna ... nu ma supar.
*avand in vedere ca surioara noastra NADYA e singura burticuta ....sau ce+a mai mica...burticuta,ce ziceti daca a+ti muta aici si felicitarile pt NADYA?
* e buna ideea?
*va pup!aleikom salam!
-
07-02-2006, 06:06 PM
asa stiu si eu, ca acidul folic (vitamina B9) e bine sa se ia inainte de sarcina, cateva luni, si in timpul sarcinii.
acidul folic e necesar pentru realizarea diviziunii celulare si pt ca fatul sa aiba un sistem nervos normal si bine dezvoltat. acidul folic se gaseste in multe legume (cele verzi) si fructe proaspete, deci daca ai avut o alimentatie cat de cat sanatoasa, nu ar trebui sa ai deficit de acid folic, insa, in sarcina necesarul de acid folic e mult mai mare decat in conditii normale, de aceea este bine sa "previi' un deficit.
Cura de multivitamine este utila mai ales daca ai folosit anticonceptionale - acestea au efecte negative semnificative asupra nivelului de folat din sange. Doza zilnica indicata este 400 micrograme (mcg) pe zi (400 micrograme = 0.4 miligrame(mg)). Medicul tau iti va prescrie un complex de vitamine care va contine pe langa acidul folic tot ceea ce este necesar pt buna dezvoltare a copilului tau. Important este ca tu sa ai grija de tine, sa-ti faci programare la intervale regulate la medic, sa nu iei nici un medicament fara a consulta medicul pentru ca exista medicamente contraindicate in sarcina.
Sant multe site-uri care contin numeroase informatii despre sarcina, eventual postez la acest subiect cateva link-uri care mi s-au parut bune. Ce mi se pare util este ca poti afla absolut totul despre alimentatia adecvata, exercitiile fizice adecvate, etc.
In general stiu ca plimbarile pe jos sant recomandate pe toata perioada sarcinii.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=5
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

Sper sa nu mi-o ia careva inainte ca JAR ca CAlul lui Harap-Alb mananca!