Notices

Thread: Link-uri radio

Results 1 to 10 of 10
  1. Link-uri radio 
    moderator amal's Avatar
    www.datempo.com

dati click pe "click here to enjoy!" pt a asculta muzica.

2.  
    moderator amal's Avatar
    http://www.radio3net.ro/

un post de radio interactiv, cu multa info si free music.
    din cate am retinut din emisiunea TV in care Florian Pittis a anuntat infiintarea acestui post de radio, in acest site va veti putea creea propriul post de radio si sa emiteti live.

3.  
    moderator Nadia's Avatar
    AMAL aceste linkuri sunt romanesti?
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

4.  
    moderator amal's Avatar
    doar al doilea e romanesc
    .................................................. .

5. ..... 
    Member
    Cand ati postat link-urile respective, s-a gandit cineva ca muzica e haram ? ( intrebam si eu ca fapt divers )

6.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by Anwar View Post
    Cand ati postat link-urile respective, s-a gandit cineva ca muzica e haram ? ( intrebam si eu ca fapt divers )
    Assalam w aleykum

Anwar pe site sunt si fete crestine , asa ca nu trebuie sa judecam.SI poate ca muzica este haram ( opinii diverse) dar ce putini musulmani sunt care asculta muzica ? Hai sa fim seriosi? sigur 80% din ei asculta muzica. Si mie mi-i interesant atunci cand te uiti la un film si asculti muzica ( coloana sonora) atunci nu este haram? ( intrebam si eu )

O zi buna in continuare
    Ramadan Karim

7. ... 
    Member
    Quote Originally Posted by imanikka View Post
    Assalam w aleykum

Anwar pe site sunt si fete crestine , asa ca nu trebuie sa judecam.SI poate ca muzica este haram ( opinii diverse) dar ce putini musulmani sunt care asculta muzica ? Hai sa fim seriosi? sigur 80% din ei asculta muzica. Si mie mi-i interesant atunci cand te uiti la un film si asculti muzica ( coloana sonora) atunci nu este haram? ( intrebam si eu )

O zi buna in continuare
    Ramadan Karim
    1. O chestie de care nu ai cum sa ma convingi este ca muzica nu e haram. Este scris si in Qur'an , gasim acest lucru si in relatarile profetului Muhammed (s.a.s).

2. Nu am judecat fetele crestine de pe site.... dar fata aceea crestina o sa iasa de pe forum si o sa zica la prieteni... in islam este permis sa asculti muzica, poate chiar si indicat ... De ce ??? pentru ca ea a luat site-uri cu radio unde se asculta muzica de la un musulman, sau pentru ca un musulman i-a dat muzica. In general oamenii nu inteleg, OMUL e OM, Coran-ul este cel pe care tre sa-l urmam.

3. Coloana sonora a unui film, o asculti cu intentia de a asculta muzica ? Eu sincer nu am dat drumu niciodata la televizor sa ma uit la un film, cu gandul ca ascult coloana sonora.

Incearca sa faci diferente intre musulmani si Coran.

W.a.slm.

8.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by Anwar View Post
    1. O chestie de care nu ai cum sa ma convingi este ca muzica nu e haram. Este scris si in Qur'an , gasim acest lucru si in relatarile profetului Muhammed (s.a.s).

2. Nu am judecat fetele crestine de pe site.... dar fata aceea crestina o sa iasa de pe forum si o sa zica la prieteni... in islam este permis sa asculti muzica, poate chiar si indicat ... De ce ??? pentru ca ea a luat site-uri cu radio unde se asculta muzica de la un musulman, sau pentru ca un musulman i-a dat muzica. In general oamenii nu inteleg, OMUL e OM, Coran-ul este cel pe care tre sa-l urmam.

3. Coloana sonora a unui film, o asculti cu intentia de a asculta muzica ? Eu sincer nu am dat drumu niciodata la televizor sa ma uit la un film, cu gandul ca ascult coloana sonora.

Incearca sa faci diferente intre musulmani si Coran.

W.a.slm.

Anwar acest site nu este unul islamic si toti sunt liberi sa posteze ce vor adica tot ceea ce nu este in contradictie cu regulile forumului. Cel care vrea sa asculte muzica nu are decat s-o faca. Si nu cred ca acel link ar fi trebuit sters , eu personal nici nu l-am deschis Cu filmul , eu cred ca este mult mai negativ decat muzica , avand in vedere faptul ca acuma rareori gasesti niste filme bune ( fara saruturi , fuste , si vb urate ).

PS: eu nu cred ca cel care e musulman unica lui sursa de informatie este forumul

Scuze: trage cu ochiul pe aici

9.  
    Member
    Nu am zis nicaieri ca trebuie sters. Doar e democratie, nu ???

10. Muzica: halal, haram, mukruh 
    Deosebit shama's Avatar
    Iata ce am gasit in legatura cu acest subiect. Imi cer scuze, dar il postez asa cum este, adica in engleza.

Music is halal:

During times of celebration, especially Eid and weddings.
    During long journeys.
    Whilst carrying out work, especially if it is hard or monotonous.
    If it strengthens your faith in any way.

Music is haram:

If it causes you to neglect your Islamic duties, especially prayer.
    If it is listened to in order to waste time, instead of doing something more fulfilling.
    If it incites or encourages any haram feelings or acts, such as lust, sex, depression or violence.

In all other situations, listening to music is mukruh (disliked).

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks