Am o nelamurire si daca puteti luminati-ma si pe mine!Sunt permise in islam metodele anticonceptionale?Si care sunt cele acceptate daca sunt?Stiu ca avortul este interzis.
Multumesc![]()
PS;Daca nu aici este locul subiectului mutati-l unde trebuie
Thread: Metode anticonceptionale!
Results 11 to 14 of 14
|
|
-
Incepator

07-06-2006, 04:31 PM
-
07-11-2006, 01:40 PMSURIOARA MARYAM EU NU AM PREA INTELES CE AI VRUT SA SPUI ...
Originally Posted by maryam
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
07-11-2006, 02:45 PM
Aiscia,eu cred ca Maryam s-a referit la faptul ca ,daca intr-adevar Profetul Mohammad salla aleihi wa salam,ar fi interzis ca sotii sa aiba relatii intime atit timp cit sotia alapteaza ar fi fost "nasol".Mai ales pt. acei ale caror sotii alapteaza 2 ani,perioada prescrisa de Qur`an!
Asta era ideea!In cazul asta cred ca mai toti aveau 4 sotii
-
-
08-12-2006, 06:05 AMNu stiu despre ce hadith intrebi.
Originally Posted by anna
Dar daca citesti tot raspunsul legat de aceasta poveste ai sa vezi ca Profetul sallahu aleyhi wa sallam,nu a interzis ca sotii sa aiba relatii intime in timp ce sotia alapteaza.
Asta era ideea pe care glumeam noi.Atita timp cit nu e interzis ,e ok.Nu avem de ce sa ne facem griji
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |