Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. Vergeturile - prevenire si tratare 
    Membru Special Anna's Avatar
    Cum se prezinta vergeturile? Vergeturile se prezinta sub forma unor cicatrice liniare vizibile care, din punct de vedere medical, nu prezinta probleme, insa, din punct de vedere estetic acestea cauzeaza neplaceri! Pielea este subtiata, in momentul palparii este fina, iar suprafata se prezinta sub forma unor incretituri. Acestea pot avea culoarea alba-sidefie sau rosu-violet. Ca si lungime, au minim cativa centimetri, iar ca latime, 1- 10 mm (sau chiar mai mult in cazuri extreme).

Cum si cand se formeaza vergeturile? Prin ruperea tesutului conjunctiv si intinderea excesiva si foarte rapida a pielii. Cand apar ele? In cazul femeilor gravide apar in special in lunile 4 si 6, ca urmare a intinderii tegumentului de pe abdomen, coapse, sani, in cazul adolescentelor, in timpul pubertatii, in cazul sportivilor care isi cresc rapid masa musculara si in cazul persoanelor cu variatii de greutate, fie ca este vorba de ingrasare sau slabire!

Care sunt zonele predispuse genetic aparitiei vergeturilor? Exista anumite zone predispuse genetic aparitiei vergeturilor cum ar fi: piept / sani, brate, abdomen, fese, solduri, spate. Aparitia vergeturilor este determinata, intr-o anumita masura, si de ereditate, insa principalele lor cauze sunt: obezitatea, graviditatea, practicarea sportului de performanta, hipoglicemia, disfunctii hormonale, si chiar stresul.

Cum previi aparitia vergeturilor? Pentru a preveni aparitia vergeturilor, este nevoie sa consumi vitamina E, iar o data pe saptamana sa efectuezi un peeling corporal, dupa care sa folosesti un lapte de corp hidratant, sau chiar unt de cacao. Pentru tratarea lor, noi venim cu o inovatie: un tratament complex impotriva VERGETURILOR fabricat de un mare laborator de cosmetice din Italia.
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

2.  
    fetelor sper sa va fie de ajutor....
    nu stiu ce altceva sa va mai spun despre alt subiect...
    daca cumva mai gasesc si alte documentatii inshAllah le impart cu voi
    Allah sa aiba grija de voi

3.  
    moderator aiscia's Avatar
    DE MARE FOLOS,IUBITA...ESTI O SCUMPETE...PARCA..PARCA..MI-AI DAT DIN NOU CURAJUL SA SPER CA SE MAI POATE SCAPA DE VERGETURI ,,,DAR VAD CA E NEVOIE DE MUUUUUUULTA RABDARE....
    SA NE MAI SCRII
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

4.  
    Harnic
    si eu ,,detin,, vergeturi de 10 ani ,cand nu aveam net sa citesc si nici pe piata nu erau cate sunt azi.

*desi acuma nu am ,,dispozia,, necesara de a incerca un astfel de tratament.. important e ca am unde sa gasesc niste sfaturi bune si interesante.

*multumim anna!

5. Mashaa ALLAH! 
    membru de onoare maryam's Avatar
    Interesant subiectul...vorba unei tipe :este interesant cum oamenii sunt in stare sa ajunga pe luna dar nu pot descoperi un tratament anticelulitic eficient:smile26: :smile26:
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

6.  
    moderator aiscia's Avatar
    Am Intrebat Despre Creme Care Contin Alcool La Alt Subiect Ptr Ca Intr-un Forum Am Citit Postarea Unei Fete Si Aceasta Scria Ca Si-a Tratat Vergeturile Cu Balsam Cu Bitter Suedez...eu Nu Am Mai Auzit De Asa Ceva,si Aici In Farmacii Nu Se Stie Despre Ce Este Vorba.
    Voi Ati Auzit Cumva Despre Acest Balsam?poate Are Alta Denumire.
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

7.  
    Harnic
    Din pacate in timpul sarcini am ingrasat 25kg.Aveam 94kg cand am nascut.M-am speriat si am inceput dupa un an dupa nastere sa fac cura de slabire deoarece mai devreme nu voiam din cauza ca alaptam.De fapt 2ani am alaptat insa in primul an nu prea m-am abtinut de la mancat sa primeasca micutul detoate.Dupa un an deja manca el multe care inainte nu, laptele era ca un desert.M-am apucat serios de treaba.
    Am reusit sa ajung din 94 la 60kg intr-un an si inca nu ma opresc.Din pacate am si vergeturi si celulita si nu stiu cum se cheama niste vene subtirele cere se vad.
    M-am straduit sa arat cat mai bine in zadar.
    Ma gandeam sa incerc la sali de cosmetica ceva.

8.  
    Quote Originally Posted by ema
    Din pacate in timpul sarcini am ingrasat 25kg.Aveam 94kg cand am nascut.M-am speriat si am inceput dupa un an dupa nastere sa fac cura de slabire deoarece mai devreme nu voiam din cauza ca alaptam.De fapt 2ani am alaptat insa in primul an nu prea m-am abtinut de la mancat sa primeasca micutul detoate.Dupa un an deja manca el multe care inainte nu, laptele era ca un desert.M-am apucat serios de treaba.
    Am reusit sa ajung din 94 la 60kg intr-un an si inca nu ma opresc.Din pacate am si vergeturi si celulita si nu stiu cum se cheama niste vene subtirele cere se vad.
    M-am straduit sa arat cat mai bine in zadar.
    Ma gandeam sa incerc la sali de cosmetica ceva.

mashAllah habibti...Allah sa fie cu tine si sa te ajute sa ai silueta care ti-o doresti...
    esti din bucuresti???
    acolo exista mullllteeee clinici care fac tratamente antivergituri anticelulita....cu laser cu impachetari....adevarul este ca sunt ffff scumpe....oricum daca iti permiti sunt super....dar oricum ti le poti ameliora si cu tratamente facute acasa .....sau cu impachetari...
    te pup...si inshAllah sa reusesti ce ti-ai propus:smile06: :smile06:

9.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by anna
    mashAllah habibti...Allah sa fie cu tine si sa te ajute sa ai silueta care ti-o doresti...
    esti din bucuresti???
    acolo exista mullllteeee clinici care fac tratamente antivergituri anticelulita....cu laser cu impachetari....adevarul este ca sunt ffff scumpe....oricum daca iti permiti sunt super....dar oricum ti le poti ameliora si cu tratamente facute acasa .....sau cu impachetari...
    te pup...si inshAllah sa reusesti ce ti-ai propus:smile06: :smile06:
    Multumesc pentru urari. Nu sunt din bucuresti si nici nu sunt in tara.
    Cu silueta nu am prableme sunt inaltuta mai vreau sa slabesc doar 2kg si ajunge.Problema este doar de la silueta in jos.Mi s-a crapat pielea de pe burta can eram insarcinata cu toate ca zilnic ma dadeam cu crema.Nu mai vorbesc de picioare(mi-e rusine sa spun acest lucru chiar aici)
    Cremele de care vorbesti sunt romanesti?Am incercat 2creme una poloneza si una frantuzeasca fara efect.

10.  
    Quote Originally Posted by ema
    Multumesc pentru urari. Nu sunt din bucuresti si nici nu sunt in tara.
    Cu silueta nu am prableme sunt inaltuta mai vreau sa slabesc doar 2kg si ajunge.Problema este doar de la silueta in jos.Mi s-a crapat pielea de pe burta can eram insarcinata cu toate ca zilnic ma dadeam cu crema.Nu mai vorbesc de picioare(mi-e rusine sa spun acest lucru chiar aici)
    Cremele de care vorbesti sunt romanesti?Am incercat 2creme una poloneza si una frantuzeasca fara efect.

pai asta e iubita ...trebuie sa mergi la un cosmetician...care sa iti spuna ce fel de tip de piele care si ce fel de tratament si ce fel de crema sa aplici..trebuie sa o gasesti pe care adecvata tie....inshAllah

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)