Salam Aleikum Dragele Mele...
As Vrea Sa Stiu Daca Este Halal Pentru Noi Sa Folosim Ca Tratamet Extern Creme Care Contin Alcool...
Dintr-o Parte Am Auzit Ca E Haram Din Alta Parte Ca E Halal...as Vrea Sa Stiu Parerea Vostra...
Thread: Creme Ce Contin Alcool
Results 11 to 16 of 16
|
|
-
07-08-2006, 05:33 PM
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
07-12-2006, 12:06 AM
mashaALLAH Ishtar.....complicata chimia asta (dar nu si pentru unii...
)....interesanta treaba cu alcoolii , nu m-am gandit vreodata la diferente ...eu cum vedeam ca ceva are acool cum ocoleam ...
ffff interesant subiectul , uite'asa se mai lumineaza unii....
ALLAH subhana wa Ta'ala sa va rasplateasca cu mult bine pe toate si toti pentru efortul vostru:smile06: :smile06: :smile06:
ALLAH maakum!Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
-
-
-
-
03-25-2007, 02:16 AM
Surioara, eu cred ca ar fi bine sa nu mananci croisantele respective. Alcoolul interzis este cel comestibil (deci nu cel din creme) => atata timp cat se poate inghiti (comestibil) este haram. Iar daca la ingrediente scrie clar Alcool atunci nu manca. (respectiv rom, sampanie etc).

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |