Pt ca am observat ca la masa rotunda se pot aduce nemultumirile pe care le tinem unii in suflet m-am gandit sa spun si eu ce ma deranjeaza.
Nu ca n-as mai poate dormi din cauza asta dar serios mi se face greata uneori auzind unele persoane de origine romana cum vb de Romania ridicand in slavi alte tari, nu ma intereseaza ca sunt arabe sau nu. In ziua de astazi nu mai exista patriotism si poate ca sunt eu prea naiva ca imi iubesc tara si incerc sa vad ce e mai bun din ea, oricum sper la o schimbare insa aceasta nu poate sa vina decat daca noi romanii vom face ceva. De ce oamenii trebuie mereu sa se intrebe ce poate face Romania pt ei si nu invers de ce sa nu ne intrebam ce putem face noi pt ea....in fine .Asa e romanul, mereu se va plange de ceva.
Am deviat discutia,ideea e ca NU IMI PLAC PERSOANELE care uita in ce tara s-au nascut si nu au respect fatza de ea pana la urma acele persoane datoreaza locului tot ceea ce ele detin astazi: de la aspect fizic pana la comportament .
Allah sa te ajute sa fii acolo cu familia ta...si sa nu mai aud ca vii in romania![]()
![]()
![]()
![]()
Thread: Unde v-ati nascut?
Results 101 to 110 of 176
|
|
-
07-09-2006, 10:34 PM
-
Mersi Mariyah de la :
naisrep (10-06-2008)
-
-
07-15-2006, 04:17 PMam ajuns unde vroiam ....si cei care se uita la hijabul femeilor ...din punctul lor de vedere e de prost gustdin punctul tau de vedere e ok... poate parerea lor e ca esti indecenta.....
dar cu siguranta lor nu ai ce sa le reprosezi ca ar fi indecenti...sau ca ar arata nu shtiu cum
-
07-15-2006, 04:20 PM
Originally Posted by nazirah
mai de prost gust e sa iti expui decolteul... si pulpele... defapt nu e de prost gust.. evidentiaza cat de ieftin este corpul femeii respective, de il etaleaza in fata tuturora....

-
07-15-2006, 04:28 PM
Asta e parerea ta dar multi non-musulmani o sa-ti raspunda cu totul si cu totul altceva. Pana la urma fiecare are un tipar in minte asupra faptului : ce este decent si ce nu
-
07-15-2006, 04:33 PM
nu e parerea strict a mea.. e parerea in general a oamenilor care au bine stabilite acele limite ale decenteti despre care si tu vorbeai...
indecenta celei de langa mine, pt mine e asa, pt ea poate parea decenta....
si by the way: tot de prost gust sunt si maicutele? fie ele de religie catolica sau ortodoxa?

-
07-15-2006, 04:35 PM
Originally Posted by genan
genanel...ma dezamagesti,zau!!!pai tu nu stii ca o crestina cu batic este model de piosenie,iar o musulmana cu val este asuprita si,mai nou,de prost gust?!?!?
hai mai genan,nici macar atata lucru nu stii?!?!?

-
07-15-2006, 04:36 PMsi by the way: tot de prost gust sunt si maicutele? fie ele de religie catolica sau ortodoxa?
Nu are relevantza pt ca daca devii maicutza renunti la placerile lumesti . Nu am de ce sa ma compar cu o maicutza , ea apartine unui ordin religios , eu am o altfel de viata
-
-
-
07-15-2006, 04:40 PM
pai asta e diferenta intre islam si crestinism: in islam nu trebuie sa renunti la placeri pt a fi dreptcredincios... dumnezeu nu a cerut nimanui sa se retraga in creier de munte ca sa fie dreptcredincios.... sau sa fie sihastru,..,,,,
trebuie doar sa ai o conduita morala... care dealtfel este ceruta si din partea bibliei....

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |