Notices

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 176
  1. Unde v-ati nascut? 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Pt ca am observat ca la masa rotunda se pot aduce nemultumirile pe care le tinem unii in suflet m-am gandit sa spun si eu ce ma deranjeaza.
    Nu ca n-as mai poate dormi din cauza asta dar serios mi se face greata uneori auzind unele persoane de origine romana cum vb de Romania ridicand in slavi alte tari, nu ma intereseaza ca sunt arabe sau nu. In ziua de astazi nu mai exista patriotism si poate ca sunt eu prea naiva ca imi iubesc tara si incerc sa vad ce e mai bun din ea, oricum sper la o schimbare insa aceasta nu poate sa vina decat daca noi romanii vom face ceva. De ce oamenii trebuie mereu sa se intrebe ce poate face Romania pt ei si nu invers de ce sa nu ne intrebam ce putem face noi pt ea....in fine .Asa e romanul, mereu se va plange de ceva.
    Am deviat discutia,ideea e ca NU IMI PLAC PERSOANELE care uita in ce tara s-au nascut si nu au respect fatza de ea pana la urma acele persoane datoreaza locului tot ceea ce ele detin astazi: de la aspect fizic pana la comportament .

Allah sa te ajute sa fii acolo cu familia ta...si sa nu mai aud ca vii in romania

2. Mersi Mariyah de la :

naisrep (10-06-2008)

3.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Quote Originally Posted by nazirah
    cu siguranta ne va povesti, ne-a -----strat k ii place sa fie intrebat si sa raspunda poate ii dedica Shakirei si o poezie, atata ii trebuie

Nazirah si pe mine m-ai speriat,ce sa mai zic de saracu Bashar Acum sincer ,nazirah,si eu i-as dedica Shakirei o poezie.......

4. Nu stiu ce titlu sa mai pun.... 
    Incepator bashar's Avatar
    Quote Originally Posted by nazirah
    cu siguranta ne va povesti, ne-a -----strat k ii place sa fie intrebat si sa raspunda poate ii dedica Shakirei si o poezie, atata ii trebuie

Nu stiu ce titlu sa mai pun....sincer, nu am crezut ca Shakira are asa multe admiratoare din randurile voastre..., insa ceea ce-mi place la Shakira, este in afara de vocea si muzica, si simplu faptul ca nu a uitat niciodata de unde provine ! (asa e si fara exagerare, si nu pt ca aici vorbim despre "unde v-ati nascut?!") si lucru aceasta este f evident la tot pasul in tot ceea ce face !

N-as vrea sa deviez f mult de la subiect, pt ca nu stiu daca ne putem perimte sa discutam pe forum despre concerte si specatacole de muzica, cel putin pt moment, pt ca inca nu mi-am revenit de la cele 16 ore de drum dus-intors, parcursi cu trenul intr-o singura zi,nici sa povestesc sau sa descriu cum a fost la concert, dar probabil o voi face in curand...ideea este ca am fost putin stresat si ingandurat zilele trecute din mai multe motive, si simteam mare nevoie sa mai calatoresc si sa ma mai inveselesc catusi de putin, mai ales ca de mult nu am mai fost la concerte, insa pe cel al Shakirei nu aveam de gand sa-l ratez (pt ca-mi place mult muzica latino, si tot o data si muzica orientala, si ce canta Shakira este o combinatie reusita din amandoua) si pt ca si eu am avut (mai de mult) de a face cu lumea muzicii, de pe vremea cand lucram la radio si urmaream toate eveminetele dar si competitile muzicale din scena romaneasca !

P.S. : Nu i-am dedicat Shakirei nici-o poezie deocamdata, dar nu-i idee rea...probabil pe viitor o voi face !

pe curand...

5.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by bashar
    Nu stiu ce titlu sa mai pun....sincer, nu am crezut ca Shakira are asa multe admiratoare din randurile voastre..., insa ceea ce-mi place la Shakira, este in afara de vocea si muzica, si simplu faptul ca nu a uitat niciodata de unde provine ! (asa e si fara exagerare, si nu pt ca aici vorbim despre "unde v-ati nascut?!") si lucru aceasta este f evident la tot pasul in tot ceea ce face !
    SHakira nu a uitat de unde a plecat??!!
    e jumate libaneza .....si nu prea am vazut nici o influenta arabica la ea...cat tp am urmarit-o eu....pentru ca nu mai ascult muzica
    al hamdu li Allah
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

6.  
    moderator ummraschid's Avatar

......CINE e shakira????!!!!!.....

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

7.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Quote Originally Posted by bebe_amour
    scuza-mi indiscretia,dar de ce ii spui lui bashar urs..ursul...ursule etc ???

Mai bebica,aku nu ma dezamagi tu pe mine
    Nu e evident?Stii tu,femeile si simtul ala...dezvoltat.
    Nu te-ai prins?Daca nu iti zic pe privat

8.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by hannen
    Mai bebica,aku nu ma dezamagi tu pe mine
    Nu e evident?Stii tu,femeile si simtul ala...dezvoltat.
    Nu te-ai prins?Daca nu iti zic pe privat
    Hannenicule :smile06: (sa-mi spui daca te deranjeaza ca iti spun asa,nu vreau s-o dau in bara )....zau ca nu prea m-am prins...ca sa nu spun ca nu m-am prins deloc ...ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune :smile28:

9.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by bebe_amour
    Hannenicule :smile06: (sa-mi spui daca te deranjeaza ca iti spun asa,nu vreau s-o dau in bara )....zau ca nu prea m-am prins...ca sa nu spun ca nu m-am prins deloc ...ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune :smile28:
    Bebikule daca ti-a trimis hannen PM ia trimite-mi si mie ca tare sunt curioasa O sa facem telefonul (dar nu stricat)

10.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Quote Originally Posted by ummraschid

......CINE e shakira????!!!!!.....

Shakira este o cantareata de muzica latino ,orientala....
    ESte ff populara si iubita pt ca are o voce superba.O poti recunoaste dintr-o 1000 de cantareti.Este si ff frumoasa.
    Ideea e ca ea este pe jumatate libaneza,dar se pare ca si-a cam uitat aceasta parte,desi la un reportaj a mentionat ca ii este rusine sa se dezbrace in fata camerelor de filmat,in sensul ca si ea este destul de sumaer imbracata(dar totusi nu le ajunge pe celelalta artiste).
    Ce imi place mie la ea,in afara de vocea ei superba,e faptul ca e destul de naturala.Ai putea sa juri ca nu este machiata deloc.
    Danseaza frumos,are miscari speciale si nu ser aseamana cu nici o alta cantareata.
    A cantat si la campionatul mondial si 17 iulie a fost in concert in Romania.

Ce pot sa spun.......mie imi place sa o ascult.......si nu ma intereseaza viata ei personala,care de altfel nici nu este prea mediatizata.Spre deosebire de cealalta lume artistica,ea nu se remarca prin scandaluri in viata personala sau prin cine stie ce schimbari de look sau operatii estetice,ci prin vocea ei de neconfundat.Din cate stiu eu ea are un prieten de 6 ani.

Daca ai vreodata ocazia sa o asculti,vei intelege despre ce vorbesc.

11.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by iman_elsayed
    Bebikule daca ti-a trimis hannen PM ia trimite-mi si mie ca tare sunt curioasa O sa facem telefonul (dar nu stricat)
    Nu mi-a trimis Imanel...ma gandesc ca poate ii este un pic cam dificil sa stea la pc,acum cu bebele mic :smile26: ...Allah sa aiba grija de ei,amandoi si sa-i dea lui Hannen un copilas voios si frumos la fel ca si ceilalti doi....

12.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Hahaa,v-am prins!
    Pai asa fumei cu un dezvoltat al miilea simt sunteti voi?
    Ce datzi ?

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)