Pt ca am observat ca la masa rotunda se pot aduce nemultumirile pe care le tinem unii in suflet m-am gandit sa spun si eu ce ma deranjeaza.
Nu ca n-as mai poate dormi din cauza asta dar serios mi se face greata uneori auzind unele persoane de origine romana cum vb de Romania ridicand in slavi alte tari, nu ma intereseaza ca sunt arabe sau nu. In ziua de astazi nu mai exista patriotism si poate ca sunt eu prea naiva ca imi iubesc tara si incerc sa vad ce e mai bun din ea, oricum sper la o schimbare insa aceasta nu poate sa vina decat daca noi romanii vom face ceva. De ce oamenii trebuie mereu sa se intrebe ce poate face Romania pt ei si nu invers de ce sa nu ne intrebam ce putem face noi pt ea....in fine .Asa e romanul, mereu se va plange de ceva.
Am deviat discutia,ideea e ca NU IMI PLAC PERSOANELE care uita in ce tara s-au nascut si nu au respect fatza de ea pana la urma acele persoane datoreaza locului tot ceea ce ele detin astazi: de la aspect fizic pana la comportament .
Allah sa te ajute sa fii acolo cu familia ta...si sa nu mai aud ca vii in romania![]()
![]()
![]()
![]()
Thread: Unde v-ati nascut?
Results 151 to 160 of 176
|
|
-
07-09-2006, 10:34 PM
-
Mersi Mariyah de la :
naisrep (10-06-2008)
-
07-20-2006, 04:32 PM
Si bre bebiko,bebe mic esti tu!
Al meu e inca in burta ,da` ai dreptate mi-e cam greu sa stau la pc ca ma bate in coaste de numa,numa.
Eu las pc-ul deschis non-stop,citeodata apar on line dar cine stie pe unde-mi sticlesc mie okii.
Prin parc,prin bucatarie,prin pat.
-
07-20-2006, 04:37 PM
Originally Posted by hannen
:smile06: :smile06: pt o viitoare mamicuta de al treilea puisor....nici nu am spus ca ai deja al treilea bebe...am vrut sa spun ca il ai in burtica ,da iote ca bebe fiind...
...cred ca nu m-am exprimat prea bine....imi cer (şer) scuze

-
-
07-20-2006, 05:00 PM
Apai nu-i frumos sa "birhim" pe la colturi si nu m-as simti bine chiar daca eu si nazirah nu suntem tocmai pe aceasi lungime de unda.
Insa ceea ce am observat eu este ca ea incearca sa ne arate ca il cunoaste pe bashar
Nu vreau sa zic mai mult,faceti si voi n combinatii si vedeti ce iese.
Poate ma trezesc data in judecata ,da` serios ca simtul meu asta imi zice.hihiii:smile26:
poate primiti invitatii la nunta,fiti fete bune:smile26:
-
Membru Special

07-20-2006, 05:05 PMhehehehehehheehhhhehehehehehehhehehehehehehehehehh eehhhhehehehehehehhehehehehehehehehehheehhhheheheh ehehehhehehehehehehehehehheehhhhehehehehehehhehehe hehehehehehehheehhhhehehehehehehhehehehehehehehehe hheehhhhehehehehehehhehehehehehehehehehheehhhheheh ehehehehhehehehe
acuma ca ne dadusi indiciu asta......hehehehehehheehhhhehehehehehehhehehehe.. ..........nu mai e asa de greu
dupa ce ca toate postarile tale ma fac sa zambesc asta ma facu sa lesin de ras...hehehehehehheehhhhehehehehehehhehehehe
iar cu datu in judecata m-ar mira sa scapi hehehehehehheehhhhehehehehehehhehehehehehehehehehh eehhhhehehehehehehhehehehe
-
-
07-20-2006, 05:20 PM
Eh,aku io nu indranesc sa-i zic da` faceti voi un pustiu de bine si fiindca tot ii puseram pirostiile cereti sa ude evenimentul cu un suc macar.
Rachiul sa-l tina pt. neamuri ,noi ne multumim si c`o braga!
Poate o imblinzesc si scap de tribunal.:smile26:
-
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |