Notices

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 176
  1. Unde v-ati nascut? 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Pt ca am observat ca la masa rotunda se pot aduce nemultumirile pe care le tinem unii in suflet m-am gandit sa spun si eu ce ma deranjeaza.
    Nu ca n-as mai poate dormi din cauza asta dar serios mi se face greata uneori auzind unele persoane de origine romana cum vb de Romania ridicand in slavi alte tari, nu ma intereseaza ca sunt arabe sau nu. In ziua de astazi nu mai exista patriotism si poate ca sunt eu prea naiva ca imi iubesc tara si incerc sa vad ce e mai bun din ea, oricum sper la o schimbare insa aceasta nu poate sa vina decat daca noi romanii vom face ceva. De ce oamenii trebuie mereu sa se intrebe ce poate face Romania pt ei si nu invers de ce sa nu ne intrebam ce putem face noi pt ea....in fine .Asa e romanul, mereu se va plange de ceva.
    Am deviat discutia,ideea e ca NU IMI PLAC PERSOANELE care uita in ce tara s-au nascut si nu au respect fatza de ea pana la urma acele persoane datoreaza locului tot ceea ce ele detin astazi: de la aspect fizic pana la comportament .

Allah sa te ajute sa fii acolo cu familia ta...si sa nu mai aud ca vii in romania

2. Mersi Mariyah de la :

naisrep (10-06-2008)

3.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by bashar
    Cunoasteti vreo editura interesata de noile talente de pe forum?! eventual si un sponsor serios ca sa intram in direct in paine! V-as trimite la pagine mea pesonala sa cititi poezile mele, insa nu veti avea acces pentru ca nu este publica (de frica sa nu-mi fure cineva poezile) pana nu le voi inregistra ca sa am "copy right" asupra rodul stoarcerii creierasului meu de atatia ani !
    Quote Originally Posted by nazirah
    Eu spun sa vb cu D-l Dan Diaconescu .Pana atunci LASA-NE LASA- NE!
    De ce Nazirah esti rea, dar eu chiar vreau sa le citesc.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

4.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by nadine
    De ce Nazirah esti rea, dar eu chiar vreau sa le citesc.

si mie mi-ar placea....dar nazirah cred ca a vorbit numai pentru ea
    inshAllah sa le posteze curand
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

5.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    bashar says

Dragii mei,

Sa aveti putina rebdare si sa-mi aduceti aminte cand voi avea timp sa va scriu o poveste frumoasa despre patrie din foclorul si cultura araba cu gerenicul "buna?!rea?! e partia mea !"

Revin mai spre seara, insa fac promo (ca la emisiunile TV) pt poveste ca sa aveti putin suspans si putina curiozitate !

pe curand !

degeaba ....daca nu ai spus : va astept mai pe seara cand voi avea eu timp sa cititi ceva senzational, nu ezitati ,FIINDCA NICI NU STITI CE PIERDETI asta e de fapt promo !

6.  
    membru de onoare
    eu nu mi-e rusine ca zic ca sunt romanca, si daca se uita urat ce are??? si mai pun si intrebari aiurea sa puna ca le comentez eu inapoi
    mai ales aici in marie britanie unde romanii fac cele mai mari magarii, sunt asi la jefuitul bancomatelor si frauda la internet
    na si ce eu zic ca sunt romanca si cand ii arata la bbc ca cine stie ce au mai facut
    nici nu as vrea sa fiu altceva. la mine doar cetatenia e romana nu nationalitatea insa totusi romania e patria mea si eu tin la ea acu fac si poezie

7.  
    Harnic Iman3's Avatar
    Ishtar, Ishtar, Ishtar!!! MashaAllah! Plang, plang, plang... de-a binelea...

8.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Intr-adevar ishtar postarea ta este de-a dreptul miscatoare,intr-o clipa m-am regasit total in ceea ce ai relatat ,Subhhan ALLAH!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

9.  
    Incepator
    Ishtar,mi s-a facut pielea de gaina!Daca jumatate din cei plecati ar gandi ca tine,Romania mea ar avea alta imagine!
    Iti multumesc pentru ceea ce ai spus despre tara mea,a ta,a noastra!

10.  
    moderator Nadia's Avatar
    Isthar wallahy ce-mi place postarea ta, este foarte miscatoare, cum zicea si BEBE parca era o lacrima in coltul ochiului...nu stiu ce as putea sa mai adaug...la mine este o situatie cred ca diferita, in ce sens, ca familia are si ea ceva de adaugat la acest patriotism...de exemplu vorbeam o data cu mama de RO si ea imi spunea ca nici nu mai simte ca este romanca, ca nu-i mai place limba romaneasca ca nu-i plac traditiile si etc la care eu am ramasa tablou si vorbeam de scriitori romani si venise frate-miu care este plecat din RO de mic, adica avea vreo 10-11 ani si ma intreba dar cine sunt acesti oameni de care vorbiti? Poate mai tarziu cand voi inainta in varsta voi simtii si eu ceea ce voi simtiti.
    Stiti inainte sa vin cu sotul in RO chiar imi era dor nebun de RO, de prietena mea, de cladirea scolii generale, de curtea liceului, sa citesc ceva in romaneste o poezie, un fragment, chiar daca le puteam citi pe internet nu simteam mai nimik doream sa am cartea respectiva in mana, imi era dor de aerul RO, chiar daca e poluat si ce, imi era dor de praful de acolo. Poate vi se pare o tampenie ce am scris dar eu asta simt.

11.  
    moderator Saira's Avatar
    Nadine habibti...de ce sa radem?!?!?fiecare simte unele chestii in mod diferit si fiecare are dreptul la o parere...in chestiuni precum cea de fata nu se poate spune:da,raspunsul tau e bun...nu,al tau e total aiurea deci ma pun pe ras.
    Poate multi dintre noi suntem empatici,insa nu putem atinge un nivel maxim pt a-l intelege perfect pe cel de langa noi.
    Asa ca stai linistita iubita,nu cred ca va rade cineva de tine...si daca indrazneste sa faca asta,promit eu sa-l bat rau de tot... ...sa se invete minte

12.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by bebe_amour
    Nadine habibti...de ce sa radem?!?!?fiecare simte unele chestii in mod diferit si fiecare are dreptul la o parere...in chestiuni precum cea de fata nu se poate spune:da,raspunsul tau e bun...nu,al tau e total aiurea deci ma pun pe ras.
    Poate multi dintre noi suntem empatici,insa nu putem atinge un nivel maxim pt a-l intelege perfect pe cel de langa noi.
    Asa ca stai linistita iubita,nu cred ca va rade cineva de tine...si daca indrazneste sa faca asta,promit eu sa-l bat rau de tot... ...sa se invete minte
    Uite vezi de asta

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)