Draga Emilia ,sincer sotul meu pana acum nu mi-a facut nici o criza de gelozieOriginally Posted by emilia
Nici nu-mi inchipui cum arata cand e gelos...
dar nici nu are motive sa fie gelos. Si eu tot nu sunt geloasa sau poate ca nu am motive...dar Insha Allah sa traim si o sa vedem
![]()
Sunteti de acord ca gelozia este o dovada a iubirii?Eu , una nu sunt de acord , cel putin in prezent
Thread: Gelozia
Results 1 to 10 of 30
|
|
-
Incepator

07-11-2006, 04:20 AM
dragii surorii imi cer scuze daca ati discutat inainte acest subiect sau daca nu vreau sa stiu parerile voastre despre gelozia barbatilor vostrii care uneori devine sufocanta.eu una cateodata parca nu pot respira din cauza acestei gelozii
-
07-11-2006, 11:25 AM

-
07-11-2006, 01:07 PMDa, intr-o anumita masura se poate numi ca e o dovada de iubire si chiar se spune ca putina gelozie e sarea si piperul dar... in momentul cand devine chinuitoare si stresanta pentru tine si pentru obiectul geloziei tale atunci deja este ceva ce are la baza o parere proasta despre propria persoana, lipsa increderii in propriile puteri, daca nu chiar un complex de inferioritate... cel putin asa spun psihologii. Eu am citit mult de spre gelozie si asta din cauza mea. Sotul meu nu mi-a facut niciodata zile amare cu asta ... eu insa da mai ales la inceputul carierei sale in ginecologie. Acum, al hamdulillah nu mai am nici o problema cu asta dar recunosc ca l-am chinuit la inceput; am luptata singura cu gelozia mea si in cele din urma am invins; e drept ca sotul meu al hamdulillah este un tata exemplar in limita timpului de care dispune , iar ca medic da dovada de mult profesionalism chiar si in situatii mai... atipice ca sa le spun doar asa, caci in meseria lui sunt si din astea.
Originally Posted by iman_elsayed
-
07-11-2006, 01:44 PM
Ma aflu ,sau m-am aflat in aceasi situatia ca Iman3.
M-am vindecat!Alhamdulillah!
Cateodata imi doresc sa fie si el gelos olecutza!Si ma intreb chiar nu e?Cred sincer ca uraste gelozia si ca o considera un semn al neincrederii reciproce,atunci cind este in exces!
-
07-11-2006, 06:36 PM
Atata timp cat ai o pisica de ceva timp si e "instalata " cu totul in casa si aduci in vizita o alta pisica si vezi ca face crize de gelozie, iti dai seama ca daca acest sentiment de gelozie exista la animale, de ce nu ar exista si la om?
-
07-11-2006, 06:46 PMSi ce daca exista la animale , in mod obligatoriu trebuie sa existe si la oameni?
Originally Posted by nazirah
Pai pisica pe ce ar putea fi geloasa? Doar poate ca cineva i-a luat locul favorit? Asta ca si cu copii , cand esxista numai un copil toti in intra in voie , cum apaare al doilea si atentia este mai multa asupra celui de-al doilea incepe gelozia , dar eu cred ca asta e altfel de gelozie. Si daca eu nu sunt geloasa , atunci ce? Eu cred ca am multa incredere in sot , pot sa fiu geloasa doar in gluma

-
07-11-2006, 07:12 PM
mie imi place sa vad putina gelozie, asa, din cand in cand, din partea partenerului...prea multa gelozie e intradevar un semn ca acesta sufera de un complex de inferioritate.
eventual discuta cu el, si incearca sa ajungi la sursa acestei gelozii. poate ca lui ii este frica ca intr-o zi il vei parasi..sau stiu eu?
nu am cum sa-mi dau cu parerea, insa cred ca pt a scapa de aceasta problema, ar fi bine sa discuti cu el, poate descoperi ceva care va ajuta sa rezolvati problema impreuna.
gelozie este si la animale cred eu...multi oameni spun ca au avut probleme cand au adus alt animal in casa, sau cand au avut un copil si animalul respectiv a devenit gelos.
cred ca gelozia la om este o manifestare care se datoreaza unei probleme care nu este constietizata.
-
Incepator

07-11-2006, 07:35 PMva multumesc pt parerile date -gelozia sotului meu este neprovocata si nici nu i-am dat vreodata motive de asa ceva dar daca vorbesc cu fratele meu pe msn si rad imi spune :ce tot razi atata-si este fratele meu,daca ii vine un prieten in vizita nici nu pot sa salut acea persoana stau in alta camera,cand ii cer explicatii imi spune ca asa sunt femeile la ei,gresit pt ca am vazut multe araboaice care rad si vorbesc cu prietenii sotilor etcsunt o persoana mai timida dar nu cred ca fac ceva gresit salutand o persoana si port hijeab.o gelozie cateodata cam tampita
-
07-11-2006, 08:01 PM
Scuza ma emilia . Araboaicele gresesc su sotul tau .
Din punctul de vedere Islamic , sotul tau are drepatate si e dreptul sau sa-ti ceara ceva si esti obligata sa-l asculti atata vreme cat nu-ti cere un lucru care e impotriva Islamului .
-
07-11-2006, 08:14 PMasta e valabil si in cazul sotiilor crestine???Din punctul de vedere Islamic , sotul tau are drepatate si e dreptul sau sa-ti ceara ceva si esti obligata sa-l asculti atata vreme cat nu-ti cere un lucru care e impotriva Islamului .
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

Nici nu-mi inchipui cum arata cand e gelos...