Salutare la toate lumile, eu nu-mi aduc aminte ceva ce mi-ar fii placut sa fac de mica sau din liceu, o cariera. Cand am venit aici si am vazut cate posibilitati am, am vrut sa ma apuc de toate care se gaseau pe lista. Dar nu am facut-o, ca gaseam motive la orice, ba nu e bine platita, ba imi v-a ocupa tot timpul, acum cu islamul, ba nu este islamic sa practic acea cariera, cum ma v-a ajuta sa-mi cresc copii, ce folos le voi aduce. Am o varsta si nu am facut inca o cariera, poate imi dati si voi vreo idee sau imi povestiti cum ati ajuns sa faci ceea ce faceti.
Multumesc mult![]()
Thread: Cum v-ati ales cariera?
Results 41 to 44 of 44
|
|
-
07-12-2006, 04:29 PM
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
09-18-2006, 07:57 PM
Assalamou alaykoum wa rahmatullahi wa barakatouhu
Iman habibty,n-am uitat...dar am probleme maaaaaaaaari cu pc-ul....de fapt,cu forumul...cu TOATE forumurile...se vede ca iar si-a bagata taica-miu nasu' si a facut vreo "minune"
Tin sa spun ca eu intru pe forum,ma loghez,dau remember me si tot degeaba!!!fiindca de fiecare data cand vreau sa intru pe la vreun subiect...iar imi cere sa ma loghez...m-a innebunit,imi vine sa iau campii,wallahi...ma chinui abia abia sa reusesc si eu sa citesc ce scrieti voi,ce sa mai zic si de postat?!?!?si culmea:imi apar toateee rubricile,inclusiv alea de nu-s pt toata lumea...dar BINEINTELES domnu' calculator vrea sa ma loghez de nspe mii de ori,iar asta ma scoate din sarite.
Nu mai spun ca la mine emoticoanele nu se misca,nu fac nimic,sunt saracele hipnotizate...iar pozele...nici macar n-am vazut pozele din postarea Anei Maria de la Iran
Si trecand peste asta,ca m-am deviat lde la subiect...habar n-am cum a ajuns acea profesoara sa predea religia crestina,dar nu cred ca de drag...stii tu,nevoia te invata,nevoia te impinge...nu stiu,zic si eu...
Cam atat pe acum,ma duc sa mai fac cateva riduri incercand sa intru si eu NORMAL pe forum...la toate sectiunile.
-
11-29-2006, 06:48 PM
ehhh,eu nu am apucat sa postez in vremea cand era verva pe aci dar o fac acum...la mine lucrurile au fost clare de mica:chirurg! nenorocirea a fost cand la admiterea in liceu in loc de liceul sanitar tata mi-a depus dosarul la ,fizica atomica pe platoul magurele...
,de of si de durere m-am dus si l-am retras dupa care -l-am depus in liceul i.creanga la sectia de engleza intensiv..
,de terminat l-am terminat in alta parte.....
,iar de studii universitare tot acolo am terminat ..dar:sunt ceea ce mi-am dorit mereu ....:MAMA!!!cred ca este cea mai frumoasa si grea profesie...cat despre meseria mea ..sunt alhamdulillah chirurg ginecolog......,acum ma ingrozesc de viitorul fiului meu Amin care ar dorii sa fie.......'tata de animale"adica veterinar..ahhahah inshallah sa ajunga tot ceea ce el doreste si sa fie in primul rand un bun musulman.
-
Deosebit

-
05-11-2007, 12:33 AM
Cand eram mica eram convinsa ca daca sar din pat am sa zbor, visam nave spatiale..ehe..cate-n luna si-n stele, stiam ca n-o sa fiu doctor cand lumea ma intreba si nici politist, tata era convins c-o sa fiu inginera..sau economista, n-am vrut, am tinut-o pe-a mea si am terminat liceul la sectia de limbi straine, mai tarziu am facut un colegiu de limbi straine cu gandul la un birou de traduceri...dar erau pe piata ca ciupercile dupa ploaie, apoi am urmat informatica economica si un master in administrarea afacerilor....in prezent ma ajuta ambele...lucrez in IT si cu carti sau la carti - daca vreti asa. Acum visez la o afacere, am o idee geniala...altfel de afacere, si bineinteles ...fara sa renunt la celelalte...
Ce sfat sa va dau? munca, munca si iar munca...pentru a reusi...functioneaza!
Nu sunt genul de carierista...sau de femeie care se vrea independenta, ma gandesc doar sa nu las totul pe spatele barbatului.Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |