Nadiuka mea,tu si cu surioara Aiscia sunteti mashallah pline de idei iubitele mele,ALLAHU AKBAR!!!
Cea mai buna cariera la care am"VISAT" a fost cea de a fii"CEA MAI BUNA DOCTOR CHIRURG", nu a fost sa fie...alhamdulillah!!
In schimb am ales'o pe cea mai BUNA ,de care am dus lipsa cand eram COPIL:
PE CEA DE MAMA, PREZENTA ORICAND pentru copiii mei!
Si nu in al doilea rand o sotie buna inshallah!!!
Am suferit(am dorit din adancul inimii mele sa am o mama care sa o gasesc la orice ora acasa,sa simt mirosul ei prin casa,dar saracuta lucra la trei schimburi si nici timp sa respire nu avea) pentru ca sunt din generatia copiilor care au crescut cu cheia de gat;eu ca si cei 99%din copiii acelor timpuri gri!!
Si sa va spun unde este MAREA trgedie....cand a iesit la pensie si ma putea bucura de EA,si EA de mine,eu am plecat definitiv ca sa imi fac viata mea departe de EA!
Si am last-o acolo unde ani de zile am astptat-o sa intre din schimburi .....singura cu tata !!!!ALLAH A HOTARAT ASA!!!
In viata nu putem avea totul si nici beneficia NUMAI DE AVANTAJE!
Asta e "CARIERA "pe care mi-am ales'o!!!
ALHAMDULILLAH!!!!!
Thread: Cum v-ati ales cariera?
Results 1 to 10 of 44
|
|
-
07-12-2006, 04:29 PM
Salutare la toate lumile, eu nu-mi aduc aminte ceva ce mi-ar fii placut sa fac de mica sau din liceu, o cariera. Cand am venit aici si am vazut cate posibilitati am, am vrut sa ma apuc de toate care se gaseau pe lista. Dar nu am facut-o, ca gaseam motive la orice, ba nu e bine platita, ba imi v-a ocupa tot timpul, acum cu islamul, ba nu este islamic sa practic acea cariera, cum ma v-a ajuta sa-mi cresc copii, ce folos le voi aduce. Am o varsta si nu am facut inca o cariera, poate imi dati si voi vreo idee sau imi povestiti cum ati ajuns sa faci ceea ce faceti.
Multumesc mult
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
07-12-2006, 08:08 PM
-
membru de onoare

07-12-2006, 09:01 PMeu tot am oscilat ba aici ba acolo si deja sunt batrana
si nimic
insha Allah termin facultatea anul viitor si o sa gasesc un job undeva ca sa pot fii si mama si sotie acasa. am ales sa studiez business si economie ca si a doua facultate sa vedem ce a iesi la anul cand oi termina
eu iti sugerez sa vezi ce optiuni ai si sa faci poate ceva cursuri. nu ai ceva servicii de consiliere profesionala in zona? sa te ajute? ar fii bine da cautat si apoi impreuna cu sotul sa evaluati optiunile
-
07-12-2006, 09:14 PM
eu am facut ce am visat dintotdeauna, de cand eram copil...dar nu inseamna ca sunt multumita. Ro mi se pare o tara "antitalente", ca sa zic asa...nu stiu cata rabdare voi mai avea sa stau in tara asta. probabil ca altii sunt multumiti de tara aceasta, dar eu nu...ca si tanar dureaza prea multi ani sa te afirmi in anumite domenii.
vreau si cariera si familie..insa cariera "moderat", ca doar am vazut in familie ce efecte are cariera parintilor asupra copiilor.
imi doresc copii, imi place sa gatesc, imi place sa am si timp liber pt mine personal, si pt ca sa ma plimb cu Mr. amal
mi-ar placea sa ma implic in mai multe domenii, si cred ca voi incerca sa fac si altceva...insa ar fi tare frumos sa fiu intr-o tara in care nu ti se pun bete in roate cand ai o initiativa.
-
membru de onoare

07-12-2006, 10:56 PM
In primul rand feliciari pentru subiect...poate ca ma simt asa datorita nostalgiei care mi-a provocat-o.
Nici nu mai stiu cate vise am avut...unele chiar s-au pastrat si simt ca undeva,ele se pot implini Inshaa ALLAH.
In parte ,am facut ce mi-am dorit,nu am avut oprelisti ,pentru ca am ales exact ce am vrut ,atunci cand am vrut si asta m-a ajutat sa ma bucur de succese,dar asta este doar din gratia lui ALLAH Subhanna Hua wa Taala.
Cateodata am avut senzatia ca sunt norocoasa pentru ca pe ce am pus mana a iesit bine,asa ca fiecare realizare este un vis implinit.
Singurul regret este doar ca in romania si mai ales in sistemul de aici meseria pe care o am (pe bune) datorita religiei mele nu se poate practica...nu ma vad judecator aici si de fapt...cred ca este o capcana foarte dificila,asa ca mi-am regasit cu voia lui ALLAH Subhanna Hua wa Taala alte porti pe care sa le deschid.
Cred ca indiferent ce faci,chiat ca esti menajera sau director de banca,sau un simplu liber cugetator e important sa faci din pasiune,sa nu incerci sa fii altcineva decat esti.Asta aduce Inshaa ALLAH cele mai statornice si mai pline de fericire realizari.
Inshaa ALLAH sa fiti exact asa cum visatisi Bunul ALLAH sa va usureze caile!
sa va zic o faza haioasa ,ysraa cand am intrebat-o ce vrei sa fii cand ai sa fii mare ?
Nici nu s-a gandit,mi-a raspuns pe loc :PRINTESA!Desi de cate ori o iau cu mine la dr. imi zice :vreau sa fiu dentista.
-
07-12-2006, 11:07 PM
La 6 ani
visam sa fiu un rege .
Am avut mai multe vise si aproape ca toate s-au indeplinit :
Am vrut sa fiu medic si am reusit datorita Lui ALLAH , am vrut sa fac informatica si am reusit fara facultate ALHAMDULILLAH . Am vrut sa fiu profesor si in Inchallah dupa ce iau doctoratul .
Am vrut sa fiu cercetator in domeniul mutatilor genetice , dar m-am razgandit
Atata vreme cat traiesc , visez in continuare , si inchallah sa fie tot ce fac pentru folosul oamenilor .
-
07-12-2006, 11:24 PM
sunt de aceeasi parere ca si maryam ...important este sa iti placa ceea ce faci...daca iti place atunci vine si multumirea sufleteasca si satisfactia ca ceea ce faci, faci din placere si ce este si mai frumos , faptul ca iti iese foarte bine....inshaALLAH...
eu "visam" sa fiu educatoare , sa lucrez cu copiii ptr ca imi placeau mult si inca imi plac ( cred ca se trage si de la faptul ca imi plac mult "copilariile"...
) , dar nu sunt ... ALLAH subhana wa Ta'ala stie mai bine ce si cat putem...
dar imi mai plac si cifrele si de fel sunt mai "analitica" asa ca am ales domeniul economic... chiar imi place ceea ce fac...
Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
-
Harnic

07-13-2006, 12:35 AMPOT IMPRUMUTA SI EU POSTAREA TA CRED CA E VALABILA SI PENTRU MINE.
Originally Posted by gabriela guettat
EU MI-AM DORIT SA FIU MEDIC VETERINAR ALHAMDULILAH SUNT MAMA SI SOTIE DAR NU POT SA MA OBISNUESC CU IDEIA ASTA SI-MI BAT SOTUL LA CAP CA VREAU SA MERG MAI DEPARTE.
HAMDULLILA EL MI-A SPUS LASAL PE 'I-L MIC LA CRESA SI DUTE INVATA SA-TI IMPLINESTETI DORINTA.
-
07-16-2006, 01:36 PM
EU DIN TOTDEAUNA M-AM IMAGINAT AVOCATA
....VIS CARE NU S-A REALIZAT NICIODATA,DIN PACATE,ADICA DIN CAUZA MEA
...
ACUM,CARIERA MEA CONSTA IN A FI O MAMA BUNA PENTRU FATIMA, SA REUSESC SA O EDUC IN MOD ISLAMIC,SI,INSHAALLAH SA IMI ADUCA EA ACESTA SATISFACTIE DE A FI UN BUN AVOCAT...
"""REGELE""" SULEIMAN VA AVEA NEVOIE DE AVOCATI IN TARA LUI
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
07-16-2006, 01:47 PM
pai Aiscia nu mai lucrezi in call center? ai renuntat ?
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |