oare cum ar arata o tara condusa de admin?![]()
![]()
![]()
Results 41 to 50 of 55
|
|
-
-
-
Membru Special

07-14-2006, 10:46 AM
Originally Posted by nazirah
si hai sa nu mai fim ironici in tara regelui Suleiman....
Bashar a afirmat ca tot ce a postat a fost sub forma de gluma....lasa-ne macar in tara asta cu pace si liniste....fara atacuri la persoana.
-
07-14-2006, 02:43 PM
Da, o fi asa... cum zici tu, insa oricum ramane o metoda constuctiva si un curent modernist de schimbare politica pt a instuara o lege, o constitutie democratica ca sa nu devina un totalitarism.... prefer sa fie "Basharism" meu decat "Tobarism" tau noncosntuctiv si zgoromotos
o constitutie democratica gandita 100 % de un musulman ! Se pare ca m-am inselat. Avem de a face aici cu un Mustafel Kemal al II lea . Eu cred ca Suleiman ar trebui sa fie amenintat de tine, in genere esti o forma de protest prin democratia care o vrei pt tara lui (stiind ce parere are Suleiman de democratie).
-
07-14-2006, 06:16 PM
Mie imi place ideea!Si eu vreau o astfel de tarisoara,chiar daca toata ziua numai am sta si si am dezbate astfel de probleme.
Ma bucur ca in sfarsit Nazirah si-a gasit cu cine sa se intreaca
Fara suparare,dar stilul lui Bashar este asemanator cu cel al lui Nazirah
-
07-14-2006, 06:46 PMe din cauza ca suntem in aceeasi zodie, in rest nu avem nimic in comunMa bucur ca in sfarsit Nazirah si-a gasit cu cine sa se intreaca Fara suparare,dar stilul lui Bashar este asemanator cu cel al lui Nazirah
-
Membru Special

07-14-2006, 06:59 PMal salam aleykum
noi musulmanii nu credem in zodii
mie nu mi se pare ca stilul lui bashar seamana cu al nazirei
el e musulman !!!!! in primul rand....
si in al doilea rand nu e rautacios
-
07-14-2006, 07:03 PM
Originally Posted by anna
vrei sa-ti citez ceva din legislatia rasaritului????????
-
07-14-2006, 07:14 PM
Scuze ,anna.Poate la subiectul asta nu a fost rautacios,dar nu ai citit cum si-a facut el intrarea pe forum?
Ps:Nazirah,eu doar mi-am expus parerea(si nu cred ca numai zodiile le aveti in comun
)Apropo,de unde stii ca aveti aceeasi zodie?????
-
07-14-2006, 08:18 PMasta e prima informatie care am obtinut-o de la el cand l-am cunoscut, eu cred mult in astre si compatibilitatiPs:Nazirah,eu doar mi-am expus parerea(si nu cred ca numai zodiile le aveti in comun )Apropo,de unde stii ca aveti aceeasi zodie?????
insa , asta este irelevant la acest subiect, eu zic sa se revina la " tara lui Suleiman"
-
07-14-2006, 10:17 PM
Originally Posted by nazirah
Nu este relevant,ai dreptate.Doar ca observ ca multa lume de pe acest forum se cunoaste personal si pana acum nu prea intelegeam unele replici ,care de altfel nici nu aveam cum sa le inteleg ca erau stiute doar de acele persoane.Oricum mie mi-ar placea sa ne cunoastem cu totii,cred car ar fi super.Tocamai de aceea ,vorba ta,sa ne intoarcem la tara lui suleiman,poate vom reusi cumva sa facem o astfel de tara macar pt o zi.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |