Notices

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. Fericirea in doi... 
    Incepator KENZO's Avatar
    Ai o relatie de cuplu in care te simti profund implinita si fericita, ca femeie si ca mama? Afla cam ce ar trebui sa faceti amandoi pentru ca armonia sa dureze.
    • Este demodat sa mai organizezi cine romantice, ca in filmele siropoase?
    • E copilaresc, acum, la varsta maturitatii, sa va bateti sambata dimineata cu perne ori - daca va roaga frumos de tot cei mici - sa va jucati de-a v-ati ascunselea prin toata casa?
    • Este deplasat sa te imbraci ca o diva sexi si sa defilezi provocator seara prin fata lui, in intimitatea dormitorului conjugal?
    • Iar daca tot nu apucati sa va vedeti decat la orele tarzii ale serii, de ce sa nu comunicati si prin mici mesaje scrise (cu rol practic, e drept!), lasate la vedere?
    • E oare culmea indecentei (asa se considera pe vremea bunicii sau chiar a mamei tale!) sa faceti baie impreuna, in cada, la lumina unor lumanari parfumate?

2. Urmatorii 5 au spus mersi lui KENZO pentru acest subiect

batool391 (06-14-2008), Mariyah (07-24-2008), maryam (06-14-2008), umalkasem (06-20-2008), Yumna (06-14-2008)

3.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Oare de ce nimeni nu a scris nimic la acest subiect???....

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by Yumna View Post
    Oare de ce nimeni nu a scris nimic la acest subiect???....
    :smile26: Tocmai ma pregateam sa inchid, verificam ultimele postari si m-a umflat rasul la intrebarea ta...poate ca cei care au citit nu s-au regasit, sau numarul era diferit...1, 3....
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates

``Ai o relatie de cuplu in care te simti profund implinita si fericita, ca femeie si ca mama? Afla cam ce ar trebui sa faceti amandoi pentru ca armonia sa dureze.``

Metodele scrise de tine,sunt de ordinul .....a fost odata ca-n poveshti....................

Sunt metode care sunt mult mai bune shi mai REALISTE de a te simtzi implinita shi fericita ca femeie SHI MAI ALES CA MAMA.

6.  
    Incepator
    Quote Originally Posted by gabriela guettat View Post

Metodele scrise de tine,sunt de ordinul .....a fost odata ca-n poveshti....................

Sunt metode care sunt mult mai bune shi mai REALISTE de a te simtzi implinita shi fericita ca femeie SHI MAI ALES CA MAMA.
    Surioara Gabriela, daca esti buna si ai timp spune-ne si noua care sunt aceste metode sa mai invatam din experienta ta.

PS: mie imi plac metodele enumerate de surioara noastra si chiar daca nu sunt pilonul principal pt a tine o relatie sunt totusi de parere ca nu strica sa le aplicam, mai ales ca sunt placute si aduc beneficii familiei.

7.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates

Sora Faizah,daca eshti de acord cu ceea ce s a scris la acest subiect nu pot decat sa tzi urez sa itzi gaseshti fericirea aplicand aceste metode.

Intradevar daca vrei sa auzi parerea mea te invit pe yahoo mess shi acolo cand ai sa ne auzi (luni,marti,miercuri shi joi)ai sa auzi printre altele shi metodele noastre.

Intradevar sa shtii ca sufar de timp,nu te supara ca nu le expun, dar daca ai timp sa cautzi prin forum ai sa gaseshti.
    Au fost puse intrebari shi s-au dat raspunsuri.
    Sunt scrise subiecte referitoare la astfel de metode.
    Merci de intzelegere!

8.  
    Incepator
    Quote Originally Posted by gabriela guettat View Post

Sora Faizah,daca eshti de acord cu ceea ce s a scris la acest subiect nu pot decat sa tzi urez sa itzi gaseshti fericirea aplicand aceste metode.

Intradevar daca vrei sa auzi parerea mea te invit pe yahoo mess shi acolo cand ai sa ne auzi (luni,marti,miercuri shi joi)ai sa auzi printre altele shi metodele noastre.

Intradevar sa shtii ca sufar de timp,nu te supara ca nu le expun, dar daca ai timp sa cautzi prin forum ai sa gaseshti.
    Au fost puse intrebari shi s-au dat raspunsuri.
    Sunt scrise subiecte referitoare la astfel de metode.
    Merci de intzelegere!
    Sora Gabriela,

Salam alekom, multumesc de raspuns, nu stiu cum sa interpretez acest mesaj dar.......simt asa ceva, un anume ton, sper sa fie doar perceptia mea gresita. Nu vreau sa gresesc in fata lui ALLAH judecand ,de aceea ma limitez la a-ti multumi pt invitatia la discutii pe yahoo, sper ca intr-o buna zi voi reusi sa onorez aceasta invitatie( desigur atunci cand voi avea mai mult timp inchALLAH).

Mi-am spus doar parerea si anume ca metodele descrise nu aduc nimic rau sau vreo vatamare de orice fel cuplului si nu vad de ce am gresi daca din cand in cand ne aducem aminte sa fim spontani si afectuosi unii cu altii. Nu ca asta ar aduce fericirea dar nici nefericiti nu ne poate face daca aplicam una din metode.

O seara placuta tuturor

9.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by Faizah View Post
    Sora Gabriela,

Salam alekom, multumesc de raspuns, nu stiu cum sa interpretez acest mesaj dar.......simt asa ceva, un anume ton, sper sa fie doar perceptia mea gresita. Nu vreau sa gresesc in fata lui ALLAH judecand ,de aceea ma limitez la a-ti multumi pt invitatia la discutii pe yahoo, sper ca intr-o buna zi voi reusi sa onorez aceasta invitatie( desigur atunci cand voi avea mai mult timp inchALLAH).

Mi-am spus doar parerea si anume ca metodele descrise nu aduc nimic rau sau vreo vatamare de orice fel cuplului si nu vad de ce am gresi daca din cand in cand ne aducem aminte sa fim spontani si afectuosi unii cu altii. Nu ca asta ar aduce fericirea dar nici nefericiti nu ne poate face daca aplicam una din metode.

O seara placuta tuturor

Faizah, draga mea, te asigur ca este doar o neintelegere.
    Gabi este mashaa ALLAH, am zis fir`ar sa fie ca nu zic decat de 2 ori /zo mashaa ALLAH aceleiasi pers da` ei tre sa-i tot zic de 1000000 daca se poate spune asa sufletul si motorul multor fete si n-ar indrazni in fata lui ALLAH sa faca ceva cu aroganta, dispret...de rautate...nicidecum.

Chiar dc o citesti scriind ceva, te rog reciteste, cu siguranta, in timp, cunoscand-o vei vedea ca a avut motive fara nicio legatura cu tine ptr care a facut o afirmatie sau alta.

ALLAH sa te rasplateasca ptr modul atatd e bun si de frumos in care ai scris si pe ea si pe toti cei care fac ce fac dorind doar FATA lui ALLAH!!!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

10.  
    moderator batool391's Avatar
    Este demodat sa mai organizezi cine romantice, ca in filmele siropoase?

Daca impactul unor astfel de cine este resimtit in mod placut de amandoi, poate fi aplicat aceasta idee. Eu cred ca a kua masa zilnic in familie mentine armonia. O femeie desteapta poate crea mese neobisnuite zilnic, nu doar cand si cand.

E copilaresc, acum, la varsta maturitatii, sa va bateti sambata dimineata cu perne ori - daca va roaga frumos de tot cei mici - sa va jucati de-a v-ati ascunselea prin toata casa?

Chestia asta cred ca are farmec doar daca e pusa in practica cand si cand. Altfel e un semn de regresie cred eu. Pledez ptr alt tip de jocuri. Sa fim seriosi cu ritmul de viata actual nimeni nu mai are nici timp , nici chef de astfel de copilarii.

Este deplasat sa te imbraci ca o diva sexi si sa defilezi provocator seara prin fata lui, in intimitatea dormitorului conjugal?

Cred ca sotia ar trebuie sa se imbrace frumos si atragator zilnic si nu doar din cand in cand. O atitudine sexy face cat cel mai provocator desuu. Intimitatea este reglata in primul rand de profunzimea sentimentelor dintre soti si nu de hainele provocatoare. Dupa o zi de munca si cu 3 copii pe cap cate sotii mai au rabdarea de a se costuma in Scufita Rosie de exemplu?

Iar daca tot nu apucati sa va vedeti decat la orele tarzii ale serii, de ce sa nu comunicati si prin mici mesaje scrise (cu rol practic, e drept!), lasate la vedere?

Parca se spune ca o buna comunicare e o garantie a unei casatorii fericite. Depinde de multe cred, cel mai important e sa le scrii acolo unde vor fi detectate de partener. La cate ore se lucreaza azi si cand sotul abia isi tarie picioarele spre casa mai este el atent la biletele si la declaratiile scrise cu gloss pe oglinda?

E oare culmea indecentei (asa se considera pe vremea bunicii sau chiar a mamei tale!) sa faceti baie impreuna, in cada, la lumina unor lumanari parfumate?

Daca va readuceti aminte exista cateva relatari despre baia impreuna , deci metoda asta e un pic rasuflata ptr musulmani. Daca sotii se simt confortabil in aceasi cada e ok , daca unul are obiectii mai bine renuntam la idee.

Sfaturile aste sunt un pic cam superficiale si cred ca armonia in cuplu se mentine diferentiat ptr fiecare cuplu. Retete generale nu exista! Ce functioneaza intr/un cuplu nu merge in altul. Ca sa pui aceste sfaturi in aplicare iti trebuie o vila cu jacuzzi si nu un apartament.

11.  
    moderator batool391's Avatar
    Apropo, cate perne trebuie sa cumperi intr/un an ca sa le poti distruge in fiecare weekend in numele pastrarii armoniei dupa metodele mai sus citate si care mi se par complet iesite din realitate...... La standardele de viata actuale uneori nici macar intr/o perna cu puf de gasca nu poti investi....

Page 1 of 2 12 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)