Notices

Results 1 to 10 of 10
  1. tati, poti sa-mi dai 10$? 
    membru de onoare genan's Avatar
    o sa spun insha allah o poveste, si fiecare intelege ce vrea.....

tati, poti sa-mi dai 10$?

un barbat a venit de la serviciu tarziu, obosit si iritat. si l-a gasit pe baietulul lui de 5 ani in usa, asteptandu-l.
    tati, pot sa te intreb ceva?
    da, sigur.ce este?
    tati, cati bani castigi intr-o ora?
    asta nu e treaba ta! de ce intrebi asa ceva (raspunde tatal iritat)
    vreau doar sa stiu.... te rog, spune-mi... cati bani castigi intr-o ora?
    daca chiar vrei sa stii, fac 20$ fiecare ora
    oh.. (a exclamat copilul lasand capul in jos)ridicand capul a zis, tati, poti sa-mi imprumuti 10$ te rog?
    tatal era furios. daca singurul motiv pt care vrei sa stii cati bani fac fiecare ora e ca sa imprumuti pt cine stie ce jucarie prosteasca sau altceva lipsit de sens, atunci ar trebui sa mergi direct in camera ta si in pat sa dormi. munces greu, ore intregi fiecare zi, si nu am timp de asa jocuri copilaresti.
    copilul a mers tacand catre camera lui si a inchis usa... tatal s-a asezat jos si a inceput sa se gandeasca la ce l-a intrebat copilul.cum indrazneste el sa ma intrebe asa ceva, numai pt a lua ceva bani?dupa ora sau mai mult, barbatul s-a calmat si s-a gandit ca poate a fost dur cu copilul lui. poate ca intr-adevar ii trebuiau cei 10$ si el chiar nu cere des bani.
    barbatul a mers la usa camerei copilului , a deschis usa si l-a intrebat:
    ai adormit?
    nu tati, sunt treaz.
    m-am gandit ca poate am fost cam dur cu tine mai devreme.am avut o zi grea si mi-am pus toti nervii pt tine. uite aici cei 10$ de care aveai nevoie..
    baiatul a sarit repede din pat si tipand a zis" multumesc tata!" apoi amers unde sa puna banii une mai avea si altii. si a inceput sa ii numere. cand barbatul a vazut ca baiatul mai avea si alti bani, a devenit furios.
    de ce ai vrut mai multi bani daca deja aveai?
    pt ca nu aveam destui.dar acum am (a raspuns baiatul) tati, am 20$ acum.pot cumpara o ora din timpul tau?

2.  
    moderator Nadia's Avatar
    Subhana ALLAH genika ce frumoasa povestioara, cineva intelept, mi-a spus ieri, "O ORA PENTRU TINE(sau familie) SI O ORA PENTRU ALLAH - subhana wa ta'ala".
    Cred ca voi aplica aceasta metoda cuiva
    .
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

3.  
    moderator Saira's Avatar
    Masha'Allah Genanelule si Nadine...povestioara postata de Genanica o stiam mai demult si sincera sa fiu...m-au cam dat lacrimile cand am citit-o prima data.
    Nadine...intelept sfat,insha'Allah sa-l punem in practica...si insha'Allah atunci cand ne-om face toate mari (vezi bebi ca mine ) si cand om avea bebei...sa nu fie nevoie ca ei,micutii si scumpii,sa ne dea aceeasi lectie ca baietelul de mai sus...sa stim sa ne petrecm timpul cu ei si sa le acordam atentia cuvenita.

:smile06: :smile06: :smile06: pt amandoua

4. :) 
    Incepator KENZO's Avatar
    Super frumoasa povestea ta genan....nu kred ka sunt mai multe kuvinte de spus ...doar emotionare maxima..

5. Trist dar adevarat ! 
    Incepator bashar's Avatar
    Da asa este, f adevarata si f dureroasa povestea... e f urat sa ajungi sa comperi dragostea tatalui care este in mod normal gratuita !

insa sunt multi tati, care incearca se ingroapa in munca ca sa le asigure copiilor lor un trai mai bun... insa "este scris, nu doar cu paine traieste omul" ci mai trebuie si putin mai multa dragoste si ceva mai mult timp pt hranirea sufletelor copiilor !

6.  
    membru de onoare
    Foarte adevarata povestea insa din pacate unii sunt nevoiti sa munceasca multe ore pentru a isi putea intretine familiile. Timpul petrecut de parinti cu copiii este atat de important pentru dezvoltarea personalitatii lor insa cati tati isi pot permite asta? Chiar dupa servici vin obositi si fara chef de vorba nu mai au rabdare pentru copiii lor

7.  
    asslam 3laekom wr7mto allah wbrktoho
    am postat aceasta povestioara pt ca intr-adevar mi s-a parut emotionanta....
    si asa este, din pacate, sunt fff multi copii care duc lipsa de afectiune din partea unui parinte, daca nu chiars din partea amandorura.....
    insha allah cat mai multi copii , tineri si maturi sa se simta confortabil in siguranta langa parintii lor....

8.  
    Harnic Nour0604's Avatar
    MashALLAH GENAN, frumoasa povestioara... mashALLAH si cu atatea de invatat din ea. ALLAH sa te rasplateasca scumpa surioara:smile06:

9.  
    Quote Originally Posted by Nur_AlGhadeeri
    MashALLAH GENAN, frumoasa povestioara... mashALLAH si cu atatea de invatat din ea. ALLAH sa te rasplateasca scumpa surioara:smile06:

insha allah noi toti sa fim rasplatiti pt tot ce facem bine... si iertati pot tot ce facem rau.... si pe tine, insha allah, ca daca nu era mail ul de la tine, nu postam povestea..

10.  
    Harnic Nour0604's Avatar
    .

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)