Deoarece imi plac la nebunie copii vreau sa punem doar poze cu copii.![]()
:emo-3: :emo-6: VREAUUUU SI EEEEEUUUUUUUU
Thread: Copilasi -frumusei si dragalasi
Results 101 to 110 of 208
|
|
-
-
Mersi imanikka de la :
Alina1968 (05-09-2008)
-
-
-
-
-
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-18-2006, 06:30 PMBebe DECLAR CU MANA PE INIMA"SUNT INVINSA IN FATA LA ASA FRUMUSETI"
MASHALLAH!!!!
NaDiaaa!!! inshallah YA RABY sa iti dea atatia sa te sature!!!!!
AMIN!!!!!!!!!!
-
-
-
-
05-18-2006, 07:01 PM
Heheeeeeeeee.......pai acum stati sa va spun si care ai cui sunt:fetitza aia de e in poza alb-negru e fetitza mea Tesnim (insha'Allah in viitor).....in fine,cam toata lumea care vine la mine acasa si se uita prin calculator la ce poze am....pleaca sigur cu vreo cativa copii!
pt voi,iubitele care aveti asa comori acasa:sa aiba Allah grija de ei si de voi sa-i indrumati mereu....
iar pt voi,surioare care inca mai asteptati sa va pupaciti proprii "racanei" (cum ii alinta tata):insha'Allah va va da Allah swt muuulta fericire si bebei atati cati vreti voi,buni si frumosi ca si voi....
Acum,ca tot venii vorba de copilasi,sa va spun ceva:inainte sa trec la islam nu suportam copiii.......ma enervau la culme....alhamdoulillah acum imi place de ei...

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |