Results 21 to 30 of 66
|
|
-
-
-
-
-
-
Incepator

04-06-2006, 10:14 AMIntr-adevar cutremurator. Alhamdullah, alhamdullah, alhamdullah pt ceea ce avem, Alhamdullah ca mergem pe strada si nu vedem asa ceva, inshallah sa nu vedem niciodatata.
Nu ma pot opri din plans. Absolut inimaginabil. Dumnezeu sa le sporerasca credinta si sa le usureze viata si inhsllah sa traim sa-i vedem razand. Amin.LA HUWALA LA QUWATA ILLA BILLAH
-
04-06-2006, 04:06 PM
Ce poze cutremuratore .Cita groaza si cita mila au stirnit in sufletul meu .Sunt prea putine cuvintele si prea blinde care sa poata defini simtamintele care mi le-au trezit .Ar trebui sa le postati ori de cite ori se mai gasesc niste ,,iluminati" care va acuza de terorism si sa-i intrebati ,,Tu ce ai face in locul lor".Am incercat cu ochii mintii sa ma pun in locul fiecarui parinte care si-a vazut copilul omorit de gloante si m-am intrebat ,,oare eu ce as fi facut in locul lor?" Raspunsul pe care mi l-am dat a fost unul singur -RAZBUNARE- Allah swt.sa-i ocroteasca si sa le daruiasca mingiiere sufletelor lor ranite
-
04-06-2006, 04:18 PM
Am vrut sa ma apuc din nou de scris la subiectul cu ,,Istoria crestinismului " dar imi este imposibil sa mai scriu .Totul mi se pare atit de utopic si fara rost .Stau prostit in fata calc .Ochii mi s-au umplut de lacrimi .Toate postarile mele de pina acum mi se par fara rost .Oameni nevinovati mor doar pentru ca vor sa traiasca liberi in tara lor .A LOR . DE MII DE ANI ,A LOR si eu bat cimpii cu istoria crestinismului ......fatalitate
-
04-06-2006, 04:56 PM
Fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa te rasplateasca pt lacrimile tale, si pt durerea pe care gindul la acesti frati ai nostri au trezit-o in inima ta, inshAllah, Amin.
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |