Results 51 to 60 of 66
|
|
-
-
05-06-2006, 05:19 PM
Allah akbar....stim ca El v-a face dreptate intr-o zi....si inshAllah tuturor care sufera sa-i rasplateasca cu PARADISUL
Intr-adevar imagini shocante inshAlah sa nu-i uitam in duaurile noastre si zilnic sa-i multumim lui Allah subhana w Taala ca suntem sanatosi, avem ce manca,avem un acoperish deasupra capullui....si suntem calauziti de El..Alhamdulilah Alhamdulilha Alhamdulilah
bismilahi rahman rahim
Allahuma taez al muslimin fi kuly makan
Alahuma tunsur al muslimin
o Alah apara onoarea musulmanilor de pretutindeni si fa-i pe ei victoriosi
Allahuma erham al muslimin
minhom al ahia wal amwad
o Allah iarta musulmanii si pe cei vii si pe cei morti
ameen
-
-
05-07-2006, 08:04 AMGENAN, am reusit sa vad si eu jumatate din film. Intr-adevar ffff interesant si in acelasi timp dureros
Originally Posted by genan
Nu am gasit puterea si rabdarea sa-l vad pina la capat, dar insha allah il voi continua cit mai curind.
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
05-07-2006, 01:21 PM
Originally Posted by NaDia
stiu ca e f dureros dar din pacate e realitatea care oamenii de acolo o traiesc....
oricum ma bucur ca ai gasit slots liberi pt a face download pt ca stiu ca nu multi care au reusit...
insha allah sa mai poate si altii.

-
-
05-07-2006, 06:05 PM
Originally Posted by anna
http://www.megaupload.com/?d=18LB84KS
mergi la link ul asta....
o sa scrie sus in dreapta sa astepti vreo 40 sec apoi sa faci download,,...
sau , cu putin ghinion o sa scrie ca acuma, pt romania nu sunt slots libere si sa revii....
insha allah sa reusesti....

-
-
-
-
Membru Special

05-10-2006, 09:33 AMmashAllah ce documentar...
momentul in care eu am vazut documentarul a coincis cu un moment in care sotul meu vb pe net cu un soldat american in iraq care spunea ca cei mai rai de acolo sunt copii ca sunt ff periculosi si si-ar dori sa aiba si el ocazia sa omoare un copil iraqian..:smile33: :smile33: :smile33: vai de mine ce oameni bolnavi !!!cred ca i-a adunat bush din spitale de nebuni!!!!
oare acei copii din palestina din iraq sunt adevaratii teroristi sau cei care vin si le distrug tara ,viata ,copilaria,le omoara mama....oare nu e tragic ca nu ajuns niste copii sa lupte pt libertate?oare ochii lor sunt atat de inchisi si mintea lor atat de ingusta....????cum e posibil asa ceva?
Sa le ofere Allah cel mai frumos rai acelor copii ,acelor oameni care traiesc in asemenea chinuri
Ce mie mi se pare dureros privind un documentar din fotoliul meu cel comfortabil si din casa mea cea calduroasa pt acei oameni e viata de zi cu zi......nici nu ma pot gandi....
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |