Results 11 to 20 of 66
|
|
-
-
03-28-2006, 08:05 PM
OOH , Genan
si mie mi/e dor de aerul Palestinei, de vant si de maslini, si de luna cea luminoasa, de livada de portocali din fata casei, de strazile ei micute, de salutul spus de fiecare om care trece pe langa tine, de povestile batranelor. De curmalii care isi poarta fructele ca pe un sirag de margele......
-
-
-
03-29-2006, 11:32 PM
w3lekom asslam iman el_sayed.
nu, in nici un cazm nu m-am suparat, chiar iti multumesc.
credeti-ma ca si mie mi-e dor de aerul de acolo, dar insha allah o sa treaca repede timpul si o sa se faca vara si o sa plec
insha allah o sa mai pun si late poze, dar din pacate zilele astea am fost cam ocupata...
m3 asslame.

-
membru de onoare

03-30-2006, 04:31 AMIntr-adevar cred ca nu se poate sa nu coboare lacrimi in ochii si in sufletele noastre vazans toate pozele astea,este ca un cutit rasucit in rana,pentru ca acolo sunt fratii si surorile noastre,Inshaa ALLAH,poate noi suntem departe,dar ALLAH swt este aproape si El spune "Fii" si aceea este,Inshaa ALLAH macar in duaurile noastre sa ii pomenim si sa ne rugam pentru ei.
Fara indoiala ca sfarsitul cel mai bun este al celor rabdatori si care sunt cu teama de ALLAH swt.
Sa ne rugam Inshaa ALLAH,ALLAH swt sa le usureze !!!!!!!!!!
-
04-04-2006, 01:18 PM
Am gasit cateva poze care m-au facut sa plang si ma trec fiorii cand ma uit la ele.Cel ce sunt prea sensibili va rog sa nu va uitati ca fotografiile sunt socante.Sper ca nu gresesc atasandu-le aici:

http://img151.imageshack.us/img151/779/palestine12zf.jpg[/IMG]

Sa ne rugam pentru ei sa aiba o copilarie fericita
-
04-04-2006, 01:26 PM
O trista istorie a multora dintre familii:

Tatal a incercat sa-si salveze fiul de soldatii israelieni ar degeaba...copilul este mort ,iar tatal in urma unei raniri foarte grave nu poate face nimic.A incercat sa-l salveze de impuscaturi dar ele veneau din toate partile .
Faceti du'a pentru ei si luati aminte ce de ceea ce va da Allah in fiecare zi .Sa nu uitam za zicem Alhamdulilah pentru ceea ce mancam ,pentru ceea ce bem, pentru ceea ce ne da ca sa ne imbracam .Micile noastre probleme nu sunt nimci pe langa suferintele acestor copii.
Deci sa zicem:
ALHAMDULILAH
Rugati-va pentru ei.
-
-
membru de onoare

04-05-2006, 02:24 AM
Mi-ai sfasaiat inima si cred ca oricine vede ce s-a intamplat fratilor nostri simte si plange la fel insa suspinele noastre nu ajung la ei
Intr-adevar nu este la fel unul care are mana in foc cu unul care o are in apa.
Ya rabb,Inshaa ALLAH usuraza-le fratilor nostri din Palestina,din Irak....
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |