Sa continuati aici va rog .
Multumesc pt intelegere .
Thread: Unde v-ati nascut? continuare
Results 21 to 29 of 29
|
|
-
-
08-12-2006, 08:23 PM
Mie imi place f mult Iri si cu Monica . La inceput eram cam in dubii referitor la sinceritatea iubirii Monicai pt Iri , mai ales cand am vazut interviul in care aceasta declara ca ei s-au sarutat dupa 4 ore de cand au facut cunostiinta.In plus e si o diferenta de varsta dar si de inaltime , "ea e cat un cal" conform lui Catalin Botezatu.
Era clar ca va izbucni o dragoste mare . Daca ma uit 30 min la emisiunea lor, 30 de min rad pt ca e atat de banala emisiunea si la fel sunt si ei , doar banii si diferenta de varsta ii diferentiaza de altii, ca de nu-i aveau traiau in anonimat. Oricum imi sunt simpatici pt simplitatea discutiilor lor din emisiune si uneori a naivitatii lor.
Am observat ca unii au inceput campanii impotriva lui Iri de genul :"Spune Nu, Iri!" indemnand barbatii sa ia o pozitie decenta impotriva "pedofiliei din show-biz", gelozia asta/////.......
-
Member

11-20-2006, 01:52 PM
Sunt Ana,sunt nou venita,si nu prea stiu unde sa caut si ce sa caut,asa ca pana ma descalt,sunt nascuta in Romania ,momentan locuiesc in U.K. si ... ma fascineaza islamul.de aceea ma aflu aici,ptr ca vreau sa invat mai multe si sa capat raspuns la intrebari.
...voi reveni
''Ma indoiesc, deci cuget,cuget,deci exist !( R.Descartes )Omul este liber, pe durata scurtei sale vieti,sa examineze, sa critice, sa cunoasca si sa creeze imaginativ... (Bertrand Russell)''
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
11-20-2006, 06:59 PMAnna fii binevenita draga noastra
si te invitam la mesele rotunde care le tinem pe mess; iti dau adresa mea si apoi iti voi face cunostinta cu multe fete si femei foarte dragute.
Pot sa ne asculti in fiecare seara si sa participi cu orice fel de intrebari doresti!
te asrept cu drag
gabrielaguettat@yahoo.fr
-
Member

11-20-2006, 09:04 PMmultumesc ptr invitatie Gabriela,
Din pacate accesul meu la internet nu include si messul,ptr ca asa sta situatia.De aceea am intrat aici,ca sa pot comunica in timpul zilei... ata ete
!
''Ma indoiesc, deci cuget,cuget,deci exist !( R.Descartes )Omul este liber, pe durata scurtei sale vieti,sa examineze, sa critice, sa cunoasca si sa creeze imaginativ... (Bertrand Russell)''
-
11-20-2006, 11:11 PM
Salam Aleykum Anna ,
Vine ai venit ---------------re noi . Sa ai o sedere placuta , si inshaAllah sa invatam unii de la altii .
Poti " semna" condica zilnic , la subiectul Catalog . Te asteptam acolo .
Only ALLAH can judge me !
-
-
-
11-24-2006, 03:12 AM
In sfarsit....am intalnit si romani fericiti!
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |