AM DISCUTAT CU MULTE SURIOARE AICI,IN ITALIA,DESPRE A DOUA SOTIE....
CUNOSC SURIOARE CARE AU ACCEPTAT,SAU,CHIAR AU CAUTAT PENTRU SOTUL LOR PE A DOUA....CAND LE.AM INTREBAT DE CE AU FACUT ACEST GEST,MI-AU SPUS CA DACA ALLAH A ACCEPTAT PENTRU BARBATI 4 NEVESTE,ATUNCI DE CE SA FIE ELE IMPOTRIVA?![]()
EU SUNT TARE NELAMURITA DE ACESTA ALEGERE A BARBATULUI DE A AVEAA O ALTA SOTIE....
CARE SUNT CODITIILE IN CARE UN BARBAT POATE LUA O A DOUA SOTIE?
RESPECTA BARBATII ACESTE CONDITII,SAU,O FAC DIN PUR EGOISM?![]()
![]()
CATE DINTRE VOI,ATI ACCEPTA PE A DOUA SOTIE???????
Results 71 to 80 of 131
|
|
-
07-22-2006, 10:59 AM
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
08-11-2006, 01:54 AM
Assalamu Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!...
In primul rand, Iman habibty.. si eu ma bucur fiindca ai redeschis subiectul..
~~~
Aleyna… imi pare rau ca tu vezi lucrurile astfel… si nu ma refer la a condamna purtarea gresita.. ci la faptul ca intr-un fel “condamni” Islamul (nu e cuvantul potrivit.. poate e prea mult…).. dar ai intr-adevar o dezaprobare fata de aceasta religie…
Poate esti o “feminista” convinsa!... mai mult sau mai putin…
Dar lucrurile nu stau asa…
Originally Posted by Aleyna
Din felul in care vorbesti parca ai incerca sa ne convingi sa “gandim” si sa ne “trezim”… stii… tocmai asta poate ca nu intelegi… Spre deosebire de altele, Islamul nu este o religie a “credintei oarbe”… In Islam trebuie sa Gandesti… Nu, Aleyna… nu e asa.. Nu e ca si cum Allah e o zeitate despre care se spune ca vrea ceva si gata… te-ai si supus… si restul ideilor…
Allah este Insusi Creatorul nostru… Cel de la care vine indurarea, iertarea, El este sursa iubirii, sursa pacii, sursa stiintei… iar noi suntem fapturile create de El… ce e Islamul?.. Este calea cea mai naturala… cea mai potrivita noua pentru a ne purta pe acest drum, care se cheama “viata” in cel mai bun mod… Islamul usureaza, nu ingreuneaza… Islamul simplifica, nu complica…
Daca e ceva de condamnat.. atunci este purtarea gresita… asa-numitele “crime de onoare” nu au nici o baza in Islam…. Atunci de ce sa arunci vina pe religie?... Suntem oameni si alegem: urmam aceasta cale sau nu, facem bine, ori facem rau.. fiecare om pentru Propriul suflet raspunde… De ce sa dai vina pe Islam pentru nestiinta, cand Islamul, inca de la primul cuvant indeamna catre aceasta? “Citeste”…
Tu asta intelegi din poligamie? Dezumanizarea femeii?... Imaginea femeii care plange in timp ce ceilalti sunt ca doua animale… macar imaginea ta e mai “buna” fata de ce cred altii.. nu mai spun ce aberatii am auzit pe-aici… fara nici o baza….
Sunt ramuri ale crestinismului in care se practica poligamia..
De ce este Islamul de acuzat pentru aceasta?...
~~~
Poate par naiva, visatoare, necoapta.. cu prea multe idealuri.. pur si simplu o fata care inca nu s-a izbit cu capul de pragul realitatii… in ciuda varstei mele am trecut si eu prin cateva incercari.. din care am avut de invatat… incercari ce mi-au afectat familia foarte mult… (ireversibil.. si Allah stie mai bine)
~~
Vezi tu, Aleyna… Poligamia nu e pur si simplu o “solutie” pentru a-ti satisface apetitul sexual… ia spre exemplu cazul in care un barbat nu se poate casatori.. ce trebuie sa faca el, conform Islamului?.. sa tina Post!!! Pentru a-si stapani dorinta… sa ramana curat_mai direct spus: fara metode de “autosatisfacere”, ca sa nu mai vorbim de orice relatie din afara casatoriei: gen mult prea obisnuitele relatii de “prietenie”… (!!!~)
De ce?.. Pentru ca familia e pusa la mare pret .. casatoria este ceva inalt… Barbatul Musulman: este un barbat Responsabil!!!...
~~
Poligamia.. poligamia este o relatie complexa.. daca nu esti pregatit pentru asa ceva nu poti face un asemenea lucru… e nevoie de multa iubire, intelegere… nu oricine poate trai in poligamie… nu e ceva ce “trebuie”… Nu e ceva ce faci pentru ca ti-a poruncit Allah.. Allah nu ti-a poruncit sa traiesti in poligamie.. e o posibilitate..
Daca sotia nu poate avea copii.. iti poti lua o a doua sotie.. sau la fel de bine poti san u iti ei o alta sotie… (stiu despre un caz in care ea nu putea avea copii… timp de 20 de ani au stat impreuna… ea era bolnava si a murit… sotul ei nu si-a luat o a doua nevasta.. desi isi dorea atat, atat de mult sa aiba copii… avea grija de 3 copii care nu erau ail or – biologic… ) ai tot dreptul sa nu te implicit in poligamie.. daca nu poti…
Compari co-sotiile cu amantele… Nu!.. nu e deloc asa!... In Islam totul este responsabilizat… nu poti face ce vrei dupa capul tau.. nu poti merge sa-ti satisfaci “mendrele” fara cap, fara responsabilitate… stii ce greutate apasa pe umerii unui barbat? Care este responsabilitatea? Pentru ce va fi tras la raspundere?
Cum a avut grija de cei pentru care a fost responsabil?... E Indatorirea lui…
~~
In islam NU se incurajeaza apetitul sexual… dar, daca vorbim direct.. exista unii barbati, in regiunile mai calde ale globului.. cum sa ma exprim.. exista cazuri in care sotia nu poate “tine pasul”.. si ea isi cauta o co-sotie… exista asemenea cazuri… in cadrul unui cuplu… poligamia poate fi o solutie.. dar nu e ceva Necesar.. nici macar in aceste cazuri… este un pas care trebuie facut cu responsabilitate, pentru care trebuie cantarite cu deosebita atentie lucrurile…
Fiindca este cu adevarat o responsabilitate.. E o Familie.. Si pentru un barbat este mult mai greu sa ai mai multe sotii, decat una singura.. asta daca te porti in conformitate cu Islamul.. asa ca o comparatie poligamie – relatii cu amante.. nu-si are rostul sub nici o forma…
~
Dar cu Ibrahim – Avraam (alayhi salam!_pacea asupra lui!) cum ramane?
Si vorbind de monogamie.. este si exemplul Profetului (salla Allahu alayhi wa salam!).. cat timp a fost casatorit cu Khadija nu a mai avut nici o alta sotie…
Nici una..
~~~
a… inca ceva.. din ce stiu eu.. nu trebuie sa stea sotul cu sotiile in aceeasi casa?.. fiecare in locul ei… (si sa “grohaie dupa un perete subtire”)
Aleyna, Aleyna…
~~~
P.S.: sa va daruiasca Allah Preainaltul dragoste si intelegere tie si sotului tau (Incha'a Allah)... si sa va binecuvanteze cu tot ce e mai bun...
Ameen..
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
08-11-2006, 02:24 AM
o singur amentiune daca imi este permis...
Candida albicans nu este o ciuperca transmisibila neaparat. candida avem fiecare dintre noi, si copiii ... incepe sa isi faca simtita prezenta in momente de scadere a rezistentei organismului, daca mergem la plaja (expunerea prelungita la soare), un tratament cu antibioticce pe care tocmai l-am terminat care modifica echilibrul florei normale a organismului. De exemplu putem folosi un spumant de baie si imediat incepe candida sa se manifeste, sau putem fi insarcinate ... de asemnea se stie ca multe gravide au mari batai de cap cu Candida...
Si apoi ... cu mersul la piscina... e discutabil ... Eu nu spun ca nu sunt de acord cu multe din cele scrise de tine dar motivele de ordin medical nu se invoca in acest caz sau cel putin... fortat poti sa o faci.
Draga mea exista un studiu de specialitate care arata cum cancerul de col infloreste efectiv in aceasta lume moderna si modernizata... in timp ce in tarile Orientului Mijlociu il gasim in procent neglijabil tinzand undeva spre 1...
Cancerul de col uterin se stie ca este o afectiune care in cele mai multe cazuri este favorizat de un virus si deci de parteneri sexuali multipli.
Revin cu informatii daca doresti dar acum incerc sa ma opresc sa nu plictisesc caci tema este alta... ideea este ca poti invoca orice dar nu si motivul bolilor cu transmitere sexuala in a respinge ideea unei a 2-3-4-a sotii.
Si ... desi eu personal nu m-as impaca usor cu ideea unei a doua soti, desi soarta noi nu ne-o stim, vreau sa iti spun un lucru pe care poate nu il stii ... caci inteleg ca inca nu te-ai casatorit, sa stii ca un barbat musulman se apropie de sotia lui spunand Bismillah! inainte caci din acea uniune poate rezulta un copil. Departe de imaginea grohaitului printre fuste... e adevarat ca ramane actul sexual satisfacerea unui instinct primar (caci probabil asta imi vei replica) dar ai sa vezi draga mea cand vei fi alaturi de un sot musulman ca iubitul tau pe care l-ai ales e departe de a fi un porc incurcat in desuurile tale.
Sunt convinsa ca cel cu care urmeaza sa te casatoresti este un om f rabdator caci presupun ca iti cunoaste ideile asa ca fii fericita si spune al hamdulillah! sau macar multumeste lui Dumnezeu caci desi poate nu crezi El este foarte tare amestecat in toate astea.
Sa fii fericita inshaAllah, tu si sotul tau inshaAllah!
-
08-11-2006, 03:09 AM
Sincer , nu am vrut sa intru in aceasta discutie pentru ca am niste idei foarte clare si subiectul acesta este pentru mine..........dincolo de saturatie.
Dar m-am simtit obligata sa fac urmatoarea precizare......
Aleyna, incearca si nu generaliza"barbatul musulman este incurajat sa........................, asa sunt educati, invatati...etc"
Sotul meu este musulman....poate de veni in orice moment poligam , dar are cu totul si cu totul o alta viziune despre poligamie.
Nu numai crestinismul indeamna la infranare.....este o idee gresita sa crezi ca pentru acei barbati musulmani care au "pofte" de nestavilit, li se recomanda poligamia.......Insusi Profetul saws a relatat ca "cine poate ....sa se casatoreasca, cine nu ...sa posteasca"...pentru ca prin post iti sunt infranate toate dorintele....cu precadere cele fizice.....
Intr-o zi cand mergeam la Aeroportul Otopeni...pe drum la un moment dat este un panou imens , cred ca o reclama, cu Marylin Monroe.......niciodata nu am vazut o fotografie atat de perfecta cu ea (celebra foto in statia de metrou cu fusta ridicata )...si pur sii simplu am ramas uimita de frumusetea ei. M-am uitat si am zis ...intr-adevar femeia asta este superba....Mashallah!
Si i-am zis sotului meu......"da zi si tu mai omule........uite ce frumoasa este...."
Sa-ti spun raspunsul lui.....pe mine m-a facut sa-mi fie rusine...si inca mai imi este si acum........"Allah....., alhamdulillah , mi-a dat ceea ce El a considerat ca este frumos....iar tu pentru mine esti acea frumusete pe care Allah a hotarat-o pentru mine...cum sa-mi placa sau sa-mi doresc altceva????????"
Vezi ...si daca l-as ruga sa se insoare nu cred ca ar face-o...pentu ca are alte principii, alta viziune asupra poligamiei.....
Stii ce admir eu la poligamie???? Faptul ca un copil se poate bucura de ambii parinti.....si niciodata nu v-a avea drama "copilului din flori"...........iar la asta putem discuta multe, pentru ca eu insumi sunt rezultatul unei relatii in afara casatoriei.....si mi-as fi dorit ca tata sa fie poligam, ..si faptul ca o femeie niciodata nu va fi a cincea sau a zecea roata .....ci va avea locul ei bine stabilit .....chiar daca este in camera alaturata......................
-
-
08-11-2006, 10:47 AMFOARTE FRUMOS EXPLICAT SURIOARA,ALLAH SA TE BINECUVANTEZE...
Originally Posted by daniela_muslimah
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Banned
08-11-2006, 01:06 PMSalam alekom wa rahmatulah wa barakatuh
Dragele mele, am avut un moment cand doream sa postez aici exact cand subiectul fuseses inchis dar apoi mi-a disparut interesul. Astazi am citit din nou ce ati mai postat si vreau sa fac si eu o precizare: parerea mea persoanal si sper sa nu jignesc pe nimeni
Din cele ce am citit reiese ca si unele si altele aveti dreptate; fiecare are dreptate in felul ei pt ca fiecare traieste o alta situatie si are alta experienta de viata, experienta ce isi spune cuvantul in toate comportamentele si gandurile noastre.
Eu zic asa: Islamul este corect si daca Allah a permis poligamia stie el mai bine de ce. Daca stam stramb si judecam drept gasim tot felul de interpretari a felului in care este este permisa / necesara aceasta poligamie si le limitam la 4-5-6 si unele femei chiar le stipuleaza in contractul de casatorie( incorect din p. meu d .v.) insa fiecare stie ce e in stare sa accepte sau nu. In sinea noastra toate ne rugam sa nu fim nevoite sa ajungem in situatia de a accepta aceasta situatie pt ca nici unei femei nu-i este comod( asta ca sa nu zic alt cuvant) sa-si stie barbatul in bratele altei femei, chiar daca este departe de urechile si ochii ei.
Femeia este f sensibila si o trauma tot se produce in sufletul ei oricat de mult si-ar iubi sotul sau pe Allah. Atunci cand prima sotie ii cauta sotului pe a 2 a( din diverse motive) poate ca e mai linistita si impacata cu situatia insa in cazul in care sotul isi impune dorinta de a lua alta sotie fara sa tina cont de suferinta partenerei de viata si mai ales fara sa aiba motivele invocate si precizate( si doar de dragul de a-si satisface poftele) nu mi se mai pare deloc ok.
Sunt convinsa ca cele care au spus ca barbatii musulmani sunt incurajati spre "satisfacere" se refereau nu la faptul ca Islamul incurajeaza la asta ci societatea, traditia daca vreti. Realitatea este ca unii care se numesc musulmani( fara a face cinste Islamului dar tot musulmani se numesc si deci e imposibil sa ne abtinem de la generalizari) fac orice pt a-si satisface instinctele primare numai POST nu tin.
Sa-mi fie cu iertare, mie mi-e drag Islamul si nu am nimic de comentat dar nu mai pot si nu mai vreau sa tin palma si sa acopar greselile unora. Trebuie sa recunoastem ca se fac multe greseli si iaca de asta avem comentarii de genul celor scrise pe forum. DIN PACATE.
Nu cred ca e cazul sa facem aici o diferentiere intre cele convertite si araboaice( de parca restul muslimelor neconvertite ar fi toate araboaice) insa vreau sa specific ca eu nu cred ca araboaicele accepta mai usor poligamia, sunt cazuri destul de rare si la ei. In general ele spun asa: "daca eu sunt femeie curata, draguta, amabila, religioasa, educata, i-am facut macar un copil, gospodina pt care motiv sa accept o alta sotie????? Doar pt ca au trecut anii si altele sunt mai tinere si zvelte decat mine? NU, daca vrea alta sa-si ia alta iar mie sa-mi dea drepturile mele si ale copiilor departe de alta femeie" Evident ca aici intervine si familia ei, caz in care pt cele convertite nu este kiar valabil
Deci, fetelor, dupa ce v-am plictisit cu atatea randuri(sper eu inteligibile) vreau sa zic ca eu nu accept asa ceva daca nu este un motiv f serios. Si apoi daca vrea sa faca ceva de dragul Islamului de ce sa nu-si ia una vaduva cu copii si sa aiba grija de ea? de ce una tanara si prospata daca eu deja i-am facut copii?
Stiu atatea cazuri in care saracele femei fac copii unu dupa altul pt ca ei ameninta ca vor alta sotie pe motiv ca vor mai multi copii si PANA LA URMA TOT ISI IA ALTA chiar daca are deja 6 copii. Asta nu mai este de acceptat
Cu scuzele de riggoare daca am suparat pe careva va pup pe toate si inchallah sa nu ajungem nici unele in situatia cu pricina.
Allah Akbar
-
08-12-2006, 07:01 AM
Dragele mele,am ocolit si eu subiectul cit am putut,nu stiu ce mi-a venit azi!De obicei imi ridica adrenalina.
N-am citit tot ,dar aproximativ...
Daniela,tu vorbesti foarte frumos si adevarat dar asa cum zicea surioara noastra Ishtar,aceste situatii ,conditii sau cum vrei sa le numim,raman doar in teorie.
Practica e cu totul alta.Sotul musulman nu isi ia o a doua sotie din nici unul din motivele enumerate mai sus,si nici in limitele acestor conditii,care asa cum zicea si surioara Ishtar nu sunt reglementate de Qoran.
Isi iau o sotie doar ca vor O ALTA.Ceea ce pt. mine e acelasi lucru cu un desfrau,cu incapacitatea de a-si controla instinctele sexuale si cred ca totul se rezuma doar la asta SEX si nu DRAGOSTE SI RESPECT fata de sotia lui!!!
Nu am auzit de musulman care sa se casatoreasca de ex. cu o vaduva cu 3-4 copiii de crescut asa cum Profetul sallahu aleyhi wa sallam,a facut!
Alhamdullilah ca este sunna si nu fard ,pt. ca eu una nu as putea accepta asa ceva.
Dragele mele ,cele care spuneti ca ati accepta asa ceva nu stiu ce sa zic,poate doar ca surioara Iman_elsayed,poate ca n-am credinta atit de puternica si nu pot pune totul pe seama destinului,a vointei lui Allah.
Dar dragelor,n-as suporta sa-mi stiu sotul in bratele altei femei.Sa stiu ca cel care imi sopteste tandru cit de mult ma iubeste,sau ce frumoasa sunt cind dorm ,face acelasi lucru cu alta femeie!
Sau sa stiu o alta femeie insarcinata cu copilul sotului meu!Eu ,care dupa ce i-am daruit trei ...n-a fost de ajuns!
Dragostea mea nu e de ajuns?Nu-i de ajuns ca ma uit la el ca la soare?
N-as vrea sa zic,dar recunosc ca acum scriindu-va pling!Nu-mi imaginez asa ceva!Din pacate ei nu iubesc ca noi si nu simt ca noi ,iar multora poligamia li se pare floare la ureche,de aceea o si practica fara nici un fel de responsabiltate sau teama fata de Allah subhana wa taala.
Alhamdullilah ca am un sot caruia nu-i trece prin minte asa ceva!(parca o sora glumise zicind de sotul ei ca zice ca una-i de ajuns!Asa zice si al meu,deja una l-a facut cu capul,trebuie sa te urasti singur sa-ti iei o a doua
)
Si inca ceva,nu stiu cum sunt alte araboaice dar in egipt stiu ca aceasta ideee nu este deloc acceptata de femei.
Nici de prima sotie,dar nici de cea care ar deveni a doua.
Efectiv nu vor sa devina a doua sotie a unui barbat care are deja o sotie si 2-3 copiii!
Ca sa nu mai zic ca nici un tata nu accepta sa-si casatoreasca fiica cu un barbat deja casatorit!!!
Asa ca imanica mea egipteanca,stai fara nici o grija.
Prin egipt oamenii gindesc mai altfel,cam ca noi asa.
-
08-12-2006, 07:22 AM
Draga Rania,acum am citit si mesajul tau.
Am raspuns inainte pt. ca nu mai rabdam,deh asa mi-e felul!
Te aprob in totalitate.
Islamul este PERFECT!!Allah subhana wa taala stie cel mai bine de ce a aprobat poligamia.Si tot EL stie pt.cine e si pt cine nu e!
Ma bucur ca am zis acelasi lucru in leg. cu femeile araboaice,si anume ca nu toate accepta poligamia si nici vorba de usurinta!
Si chestia cu vaduvele cu copiii.De mult m-am intrebat,daca vor domnule sa faca neaparat sunna,de ce nu fac cum a facut Profetul sallahu aleyhi wa sallam?Adica sa-si ia 2-3 vaduve cu cite 2-3-4 copiii fiecare si sa-i creasca!
Asta este sunna!Nu trinta in pat cu o tinerica,exact cum ai zis tu!
Si eu sunt trista ca mereu noi trebuie sa aparam islamul de asa zisii musulmani si ca de multe ori suntem acuzate ca noi nu suntem adevarate musulmance,ca ce stim noi, doar suntem niste convertite,ca adevaratul islam il stiu doar cei nascuti musulmani!
ei bine nu-i deloc asa!Spre deosebire de unii(chiar fff multi) noi cei/cele convertite am citit ,citim si vom citit .Ceilalti au doar avantajul ca s-au nascut musulmani!Cred ca intelegeti la ce ma refer!
Si atunci cind zicem ca araboaicele accepta mai usor poligamia ginditi-va ca ,arab nu inseamna neaparat musulman.
Sa intelegem ca teoria de mai sus este valabila si in cazul crestinelor araboaice?Ca deh se nasc si cresc si traiesc in acelasi locuri cu musulmanii.Traiesc la un loc si nu cred ca traditiile sau mentalitatile se schimba brusc doar in functie de religie,astea tin si de teritoriu.
Daca e ceva impamantenit,un obicei oricit de gresit, eu cred ca il au cam toti ai zonei(parerea mea).
-
Harnic

08-13-2006, 12:23 AMPoate exageram cu parerile noastre inclusiv parerea mea .
ALLAH stie mai bine CE SI DE CE A ZIS ASA.
Vedeti si in prezent razboaie contra musulmanilor,in care ne mor atatia frati,poate ar trebui sa ne bucuram ca ALLAH ne-a dat o asemenea posibilitate si sa ne inmultim foatre repede sa fim mai multi si mai puternici decat dusmani nostri.Viata asta este de fapt o scoala cu multe,multe examene si nu multi trec peste asa numite examene.
CEL PREINALT zice clar cum sa fie poligamia si la fel de CLAR zice ca cel care nu poate sa nu o faca.
Da intradevar, multi o fac ca vor si alt gust, doar toti vom muri si vom raspunde pentru faptele facute pe acest pamant.
Nu stiu exact cum este in ISLAM, un barbat poate lua o femeie cu copii?
Si daca are acea femeie fete?
Fetele nu trebuie sa se acopere in fata acelui barbat asa numit tata?
Daca mai tarziu i-ar placea de copila sotiei acelui barbat?(sunt nenumarate cazuri cand fetitele au fost violate de sotii mamelor)
Mie sotul i-mi spune ca (nu stiu daca in ISLAM sau la arabi)daca la ei se divorteaza o familie si au copii, copii raman la bunici (de fapt la tata daca nu s-a recasatorit, sau n-are parinti)ca tineri despartiti sa se poata recasatori,si de fapt datoria barbatului sa intretina copii.
-
Deosebit

08-13-2006, 02:16 AMDraga Aleyina,ura ta fata de Islam este vadita,asta e clar!
Originally Posted by Aleyna
Dar as avea o intrebare,daca nu ti-e cu suparare!
Tu amintesti in cateva randuri de Dumnezeu.Te intreb:IN CE RELIGIE ITI ESTE PERMIS SA FACI AFIRMATII DE GENUL CELOR DE MAI SUS???
In religia crestina(oricare denominatiune ar fi ea) NU!!!Asta e clar!
Nici in religia iudaica!
Mai mult decat atat,sunt sigura ca cineva care pretinde ca are credinta in Dumnezeu nu poate face asemenea afirmatii,de o asemenea gravitate!!!
Eu cred ca daca nu te-ai mai lasa atat de orbita de ura,ai putea sa judeci mult mai rational...Altminteri,risti chiar sa cazi in propria-ti capcana(asa cum ai facut-o cu invocarea bolilor transmisibile pe cale sexuala,nu mai revin.Iman ti-a explicat cat se poate de clar!!!)
"Allah nu schimba starea unor oameni pana ce ei nu schimba ceea ce se afla in sufletele lor."(13:11)
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |