Notices

Results 1 to 4 of 4
  1. Ce face o mama in Palestina? 
    moderator batool391's Avatar
    Isi apara puiul de atacurile nocturne. Desi dardaie de frica isi imcurajeaza micutii, ii duce in cel mai sigur loc din casa ca sa nu/i atinga gloantele venite de te miri unde si spune neincetat dua . Sta cu sufletul la gura pana micutul se reintoarce de la gradinita sau de la scoala si spune incet al hamdullilah , cand scumpul ei copil a deschis usha. Cand lipseste mincarea din casa , maninca doua linguri de mincare si restul il da copiilor si sotului. Cand se aude o explozie ii spune micutului,, habibi nu s-a intamplat nimic, e tunetul ( deshi e luna august si nici urma de ploi). Ishi stapineste lacrimile cand cineva drag a plecat din lumea asta. Ishi alinta lumina ochilor cu cele mai dulci cuvinte si ii poveste cum era acolo unde ea a copilarit spunand de zeci de ori inshallah.

2.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by batool391
    Isi apara puiul de atacurile nocturne. Desi dardaie de frica isi imcurajeaza micutii, ii duce in cel mai sigur loc din casa ca sa nu/i atinga gloantele venite de te miri unde si spune neincetat dua . Sta cu sufletul la gura pana micutul se reintoarce de la gradinita sau de la scoala si spune incet al hamdullilah , cand scumpul ei copil a deschis usha. Cand lipseste mincarea din casa , maninca doua linguri de mincare si restul il da copiilor si sotului. Cand se aude o explozie ii spune micutului,, habibi nu s-a intamplat nimic, e tunetul ( deshi e luna august si nici urma de ploi). Ishi stapineste lacrimile cand cineva drag a plecat din lumea asta. Ishi alinta lumina ochilor cu cele mai dulci cuvinte si ii poveste cum era acolo unde ea a copilarit spunand de zeci de ori inshallah.

Wallahi Huda....m-au emotionat ff tare aceste cateva randuri....si parca imi venea sa plang nitel...nitel mai muuuult cata grija au mamele noastre de noi...cat de mult ne doresc ele binele...si cat de mult sufera pt noi...si cand mai e vorba si de mamele din zone "cu probleme"...cat se inteteste grija lor....Allah sa aiba grija de intreaga Ummah!

3.  
    Harnic Nour0604's Avatar
    MashALLAH Batool, ALLAH sa te rasplateasca si sa iti aduca printesele dragi sufletului tau repede langa tine. Te iubesc de dragul lui ALLAH swt si imi atat de draga. M-au emotionat cuvintele tale si inshALLAH sa facem toti dua pentru aceste mame, copii, si toti cei aflati in zone de conflict. ALLAH sa ii ajute

4. Subhanna ALLAH 
    membru de onoare maryam's Avatar
    wa bihamdika Subhanna ALLAH Al-Aziim

Nici nu stiu dc cuvintele inseamna ceva...randurile astea citite si recitite mi-au stimulat cred cele mai sensibile corzi...este un mesaj care nu numai ca te face sa implori Gratia lui ALLAH prin multumiri si rugaciuni ci mai les cred ca te face sa te rogi pentru fiecare astfel de mamica.
    Imi imaginez eu oare cum e sa fii mama in Palestina atata vreme cat nici macar nu-mi pot imagina de-a devaratelea cum e sa traiesti inconjurat de sunetul bombelor care cad????????
    Cu siguranta ca nu,dar Inshaa ALLAH ne putem ruga si putem face duaa pt fiecare mama ,Inshaa ALLAH sa isi poata creste copiii in liniste si pace.
    Habibti,draga mea,tu esti in duaurile noastre si asa cum stii si cum
    ti-am spus de altfel...la iukalifu ALLAH nafsan ila wisaha (ALLAH nu impovareaza pe nimeni mai mult decat este in puterea sa),Inshaa ALLAH,Ya Rabbil `alamin sa fie bine!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)