Voi cei ce chemati pe "Oamenii Cartii" la un cuvant -- aveti mare grija .... noi ROMANII am stat cu sabia deasupra capului si nu am trecut la alt CUVANT ci am luptat si am invins MEREU.
Actiunile voastre nu au loc aici la NOI !!!
La orice pas veti face voi ...Taiba si restul...
NOI -- ORDINUL BASARAB vom veghea si vom lua atitudine impotriva oricui incearca sa ne pangareasca datina sfanta.
Allah sa aibe mila de voi caci noi nu vom avea !!!
--> C <--
Thread: Atentie Mare !!!
Results 11 to 20 of 35
|
|
-
Member

07-23-2006, 04:30 PM
-
-
-
07-23-2006, 06:24 PM
Mai Vlad Tepes si eu sunt o aparatoare a crestinismului , mai exact a ortodoxismului si catolicismului ,insa nu inteleg de ce ai o parere atat de proasta despre Taiba. Eu colaborez cu ei si sunt f seriosi cu mine , imi respecta religia , nu am auzit nici un fel de aluzie la religia mea .Sunt mai mult decat OK.
-
membru de onoare

07-23-2006, 08:42 PMdomnule tepes nu ameninta ca asta nu e o comportare civilizata. nimeni nu obliga pe nimeni la nimic ce nu vrea asa ca nu vad care eproblema. acuma hai sa te intreb cum e cu martorii lui iehova si cu pocaitii care vin sa iti predice la usa?? si aia te obliga sau cum? numai musulmanii? eu zic sa iti vezi de treaba si sa citesti forumul mai intai de a fii asa vehement impotriva noastra
-
07-24-2006, 12:22 AM
Woow!
Cred ca e o gluma mai putin inspirata...
Tepes a fost un aparator al valorilor morale... nu cred ca era semit sau rasist..."Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
-
Incepator

07-24-2006, 02:06 AM
SHUT UP
Originally Posted by Tzepes
-
07-24-2006, 11:00 AM
Tzepes doamne,
ma dor falcile de ris!!!
Dupa ce m-a enervat una care urla la urari de ce tipa lumea la sarmanii evrei .(sarmanii care casapesc civili nevinovati pe capete,ptiu !)si-i spui cu ocazia asta sa mai traga o gura de aer,sa nu pateasca ceva doamne fereste!
Hai ca iar ma enervez.
Stii ce ti-as zice tie?Da` nu zic ca ma baneaza Adminul.
Doar fa pasi ca ai ramas in urma cu sabia aia ruginita bre.
Acum is la moda bombele sub fuste si hijab-uri,asa ca jaleaaa,fugi cit mai poti.Ma`c sa dau un luciu la bazooka
Ce zici te tine yataganul?
-
-
07-24-2006, 01:57 PM
Poate ne spuneti si noua ce e cu "Ordinul Basarab"...
din doua una:
ori este o gluma proasta..
ori acest "Ordin" e un grup fanatic...
oare la asta va indeamna Biblia?
~~~
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
Member

07-24-2006, 03:41 PMORDINUL BASARAB nu are k scop chatul sau explicatiile pe forumuri, ce a fost de zis s-a zis in primul mesaj postat.
Nu suntem impotriva musulmanilor ci suntem impotriva celor care incearca sa ne stirbeasca identitatea socio culturala,
Mesajele de acest gen au fost trimise mai multor comunitati - nu numai musulmane.
Cine a intzeles - bine, cine nu sa mai citeasca odata mesajul de pe prima pagina a site-ului.
Scopul NOSTRU declarat si bine definit este sa ne aparam valorile,
oricine va incerca sa le aduca atingere, fara deosebire de religie, rasa, convingere politica etc.
Acesta a fost ultimul mesaj postat de NOI pe acest forum.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |