http://inf.ucv.ro/~boboila/courses/C...121314_ASC.pdfOriginally Posted by nazirah
Logica numerica - logica matematica , e in cartea de logica de a IX si in manualul de a IX scris de Mircea Ganga. E explicat acolo si muuuuuulte exemple. In mare despre valoarea de adevar a propozitiilor , echivalenta , negare dubla adica adevar , din astea. Daca vrei mai multe informatii am sa.ti trimit niste exerctii rezolvate. Da.mi un p.m cu mail ceva si iti trimit cu drag.E si logica cu exemple reale adica din natura , viata , care se traduc in matematica prin tabele, p,q etc...daca te intereseaza iti explic
![]()
Thread: Stie cineva matematica-logica???
Results 1 to 10 of 10
|
|
-
08-03-2006, 12:50 AM
As vrea sa stiu si eu daca stie cineva ce se intelege prin logica numerica?Si cum ar arata un exemplu de exercitiu.
Multumesc anticipat
-
08-03-2006, 01:55 AM"ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")
-
08-03-2006, 02:13 AM

Da .Cum credeam: complex. M-am uitat in pagina data de tine k matza in calendar. Multumesc pt raspuns, e cam tarziu pt exercitii rezolvate m-ar interesa insa trebuia sa invat asta pana azi la 8 dimineata dar n-am chef ,ma duc la culcare, poate nimeresc vreun exercitiu maine.
Unii mi-au zis ca-i vb de functii, de inductie, de operatii cu vectori ...eu banuiam ca e vb de ecuatii .Dar totusi trebuia sa se numeasca calcul numeric intr-un asemenea caz.Oricum ar fi sunt bata insa tre sa ma prezint la testare.
-
-
08-03-2006, 02:31 AM
pai ucv vine de la universitatea craiova deci de pe site=ul universitatii...doamne pai logica numerica se invata in facultate???

.
-
-
-
-
08-03-2006, 04:40 PMbebe la logica vrei sa spui nu ? smart bebe
Originally Posted by bebe_amour
, si atunci ce faceai la filo' daca le aveai ku logica ?
nu se leaga...
"ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |