revista Joy
Thread: Coafuri
Results 11 to 20 of 89
|
|
-
-
07-27-2006, 11:54 PM
aiscia, nu te pot ajuta cu sfaturi privind vopsitul sau decolorarea parului pt ca niciodata nu mi-am dorit sa ma vopsesc pe par. de fiecare data cand mergeam la coafor mi se spunea ce par bogat si ce culoare frumoasa am, si ma intrebau daca e vopsit sau asa e culoarea naturala. o singura data mi-am facut 2-3 suvite, dar imi place mai mult culoarea naturala, si oricum sunt de parere ca prin vopsit si decolorare parul se distruge in timp..oricat de bune ar fi produsele respective, am mai mare incredere in "mama natura".
eventual o sa postez link-uri daca gasesc ceva pe tema aceasta pe internet, sau ce gasesc de prin reviste.
-
07-28-2006, 09:18 PM
Nazirah,esti prima persoana pe care o "aud" spunand ca vopseaua Palette e buna.E drept ca eu nu m-am vopsit niciodata,dar la salonul care merg am mulote prietene si pana si coafezele spun ca e cea mai proasta vopsea de pe piata.Acum nu stiu ce sa zic,banuiesc ca depinde si de pigmentul fiecaruia.........
O prietena de-ale mele acum si-a schimbat culoarea de la negru(vopsit si cu permanent) in blond f deschis.A facut-o treptat,cu suvite subtiri si multe.Dar ii arata parul ff bine,desi ea spune ca ii pica f mult.La doua saptamani isi facea cate o decolorare pana a ajuns la culoaqrea pe care si-o dorea.Si acum,cand se spala pe cap,isi pune pe par violet de gentiana pt a-i da o tenta cenusie.E foarte frumoasa culoarea
-
07-28-2006, 10:22 PM
Concluzia e clar ca depinde de structura fiecaruia de par. In ceea ce priveste Palette eu ma refer strict la nuanta care decoloreaza pana la 6 tonuri din gama nuantelor de blond, celelalte nuante chiar nu stiu cum sunt , am auzit si eu multa lume plangandu-se ca nuantele inchise se spala repede dar la blond odata oxigenat ce sa se spele?
Eu am facut suvite colegelor de facultate cu Palette cu e21 si le-au iesit super.
Eu i-am recomandat-o Aisciei doar pt decolorare , pt vopsirea finala nu-i recomand palette ca nuantele de blond sunt de baba sau prea stridente.
-
Membru Special

07-29-2006, 12:35 AMsi mie mi se pare foarte buna vopseaua pallete atata ca la mine nici vopseaua cu decolorant nu era suficienta pentru ca eram un rosu semafor si vroiam sa fiu un blond asa mai alb nu galben ca il urasc
si nu foloseam decat decobes...va vopseam destul de des si ma decolram la fel ca dupa 2 luni ma saturam de blond si vroiam iara rosu....trebuie sa fii foarte atenta cu decoloratul si vopsotul aisha pentru ca eu una multi ani am tinut-o asa si dup-aia numai par nu se numea ce aveam...
sfaturi nu am sa iti dau ce sa faci...sa te duci pe profesioniste ele stiu ce si cum mult mai bine decat mine...iar daca ti se strica...fa ca mine..lasa parul natural sa cresca
mie mi-a trebuit cam un an si vreo 3 tunsori dar al hamdu li Allah am reusit
nazirah la mine au tinut vopsele de la pallete si cele mai inchise mi s-a parut foarte buna vopseaua
-
07-29-2006, 01:05 AM
pai daca oscilezi intre blond si roscat nu-i nevoie sa te vopsesti ambele nuante! asa sunt si eu oscilez intre saten auriu si blond bej si am gasit o super idee: m-am vopsit blonda cu vopsea permanenta (asta e baza) si satena aurie cand ma apuca ma fac cu londoren nuantator caramel sau saten auriu , e balsam care nu ataca parul deloc si se duce dupa 8 spalari.(o aplicare tine cam o luna) Si cand ma satur de saten pur si simplu ma spal pe cap mai des pana revine la culoarea mea initiala sau incetez sa mai aplic.
Si in felul asta scap super usor si respira si parul ca nu trebuie sa il mai decolorez.
Amal asta depinde de persoana, de fapt de tipul de par. Eu inainte sa incep sa ma vopsesc aveam 3 fire de par , fir subtire si se inchidea ingrozitor , imi si cadea mult de tot. Si de la prima vopsire (16 ani) am un par cu un fir super tare, nu ma plang de volum ba din contra dupa spalare daca nu-l pieptan is vrajitoaresi oricum sunt de parere ca prin vopsit si decolorare parul se distruge in timp..oricat de bune ar fi produsele respective, am mai mare incredere in "mama natura".
si nici nu imi cade.
Pare ciudat dar vopseau uneori intareste firul de par , nu e experienta mea personala chiar asa ar trebui sa fie.
Bine eu ma vopsesc de 3 ori pe an , doar de sarbatori insa jonglez cu nuantatorul.
-
07-29-2006, 02:25 AM
Stie cineva de ce Garnier-ul asta cu ulei de masline se tot spala dupa 7-8 spalari ... el tot curge. Culoarea nimic de zis a iesit ca la carte, firul de par lucios, frumos, parca mai bine decat inainte... dar tot curge. E prima data cand folosesc garnier.
A mai patit cineva asa ca mine?
-
07-29-2006, 10:29 AM
FETELOR,VROIAM BLOND,DAR PRIN DOUA DECOLORARI PUTERNICE ,A IESIT O CULOARE CARE IMI PLACE TARE MULT SI SE COMBINA BINE CU FATA MEA...NU MA GANDEAM NICIODATA CA MORCOVELUL CU SUVITE MULTE BLONDE E ASA FRUMOS....
AM AVUT CURAJ SA FAC DOUA DECOLORARI LA 3 ZILE CU CEL MAI PUTERNIC OXIDANT....
VOI CREDETI CA AICI SUNT PROFESIONISTE?????
...
MAI BINE FACI ACASA TOTUL ....ACUM IL TRATEZ CU DABUR DE AMLA ,SI ,ALHAMDULILLAH CA NU S-A ARS...
LA TOATE
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
07-29-2006, 10:34 AM
Originally Posted by Iman3
EU PERSONAL,INAINTE FOLOSEAM GARNIER,SI MI-AM FACUT O PARERE TARE PROASTA DESPRE TOATA GAMA LOR....
VOPSELE,CREME,SAMPOANE,ETC...
POATE CA DOAR LA MINE NU AU FACUT NICI UN EFECT BUN...
DAR NU AM INTELES,CUM ADICA CURGE?Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
07-29-2006, 03:05 PM
Originally Posted by Iman3
DE ASTA ZIC EU CA SUNT DE PROSTA CALITATE...ZAU ASA,ORICE AM CUMPARAT DE LA GRNIER MI-A FACUT RAU ..
CREMA DE ZI PENTRU FATA M-A UMPLUT DE BUBE...
NICI NU VREAU SA AUD DE ACEASTA FIRMADoar Allah ma poate judeca!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |