Notices

Thread: Coafuri

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 89
  1. Coafuri 
    moderator amal's Avatar

revista Joy

2.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by Iman3
    ... adica la fiecare spalare/ clatire ( si m-am spalat pe cap de vreo 7-8 ori de cand m-am vopsit) apa e colorata si murdaresc prosoapele si hijabul... acum umblu cu unul maro ...

si mie mi se mai intampla asta daca nu lasam vopseaua sa actioneze bine si conteaza foarte mult spalarea de dupa vopsit atunci trebuie frecat bine ca sa iasa toata crema aia...daca nu o sa continue sa curga cum ai spus si u,desi eu nu am avut probleme asa de mari sa se ia pe hijab...numai dupa spalare putina nuanta pe prosop...eu il aveam si rosu semafor...asa dupa blond nu se vede nimika
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

3.  
    Quote Originally Posted by sara

Eu folosesc Henna pentru par . Nu distruge parul , dimpotriva este stralucitor si mai frumos . Nici nu se duce repede . Este mai greu pana ti-o dai jos , trebuie sa te speli de n ori , dar merita . Si nu pateaza prosopul sau hijabul .
    Va doresc sa aveti par frumos si sa aveti grija de el .

ia sa imi spui si mie cum sa te vopsesti u cu henna ca mi-am dat si eu odata si mi se facuse paru matura ma si speriasem....
    cam ce cantitati pui u?

4.  
    Quote Originally Posted by nazirah
    da dar henna din cate am vazut eu e diponibila doar pe nuante de negru si rosu, daca vrei blond ce faci? tot tre sa apelezi la chimicale .

nazirah eu am acasa si pe blond atata mai deschis cat si mai deschis ...am vreo 3 nuante de blond....
    si exista si rosu si negru la un magazin in craiova am gasit si verde si albastru si saten ....am vazut ca e orice culoare in general....
    si intr-adevar nu strica parul mai ales ca da asa o stralucire parului...chiar nu ma asteptam

5.  
    Quote Originally Posted by Iman3
    Eu am folosit henna, numai henna de 10 ani si mai bine chiar, dar... am fire de par alb care nu imi place cum arata acoperite cu henna... s-au inmultit in ultima vreme ... deh! batranetile! looooooooool.
    Cu henna de alte nuante... ia cititi si voi aici daca aveti rabdare. veti vedea ca singura henna care 100% naturala e cea roscata si reflexele aurii sau altele sunt functie de conditiile de vopsire si mediul in care o dizolvam.
    Si mai e ceva... henna nu iese dupa nici 100 de spalari pentru ca ... nu stiu cum sa explic... imbraca firul de par intr-o ... hai deti ca nu stiu sa explic... cititi si voi! cert e ca nu se spala henna, si orice pui peste ea isi face simtita prezenta. Ati facut probabil suvite pe un par vopsit candva cu henna, nu?
    E graitor efectul .

http://www.hennaforhair.com/science/whatsinit.html

mersi pentru site iubita ma pun pe citit acuma

6.  
    Quote Originally Posted by aiscia
    Cine Imi Spune Si Mie De Balsamul De La Kallos Cu Placenta?
    E Chiar Asa De Bun?

da iubita este o minune mie imi place la nebunie si da rezultate vizibile de la inceput ....e cu plancenta de cal daca nu ma insel si e bun cam pentru toate tipurile de par nu am auzit pe cineva sa mie nemultumit de el....
    ti-l recomand cu toata inima

7.  
    Quote Originally Posted by nazirah
    E clar ca Henna e o solutie pt persoanele fidele unei singure nuante daca alegi schimbarea atunci e bine sa=ti iei gandul .E clar clar ca nu o sa ma apropii de henna niciodata.

hehehehhe
    pai stiu ca pe vopsele scrie ca daca esti vopsita sau ai fost vopsita cu henna sa iti iei gandul...e cam greu sa iti prinda altceva peste henna...
    dar acuma depinde...eu una nu as vrea sa ma mai vopsesc a fost chin lung si cale lunga sa imi creasca parul iarasi...asa ca mai bine ma lipsesc.....cu henna stiu ca nu il strica dimpotriva...asa ca nu imi fac probleme momentan ca as vrea sa ma vopsesc
    eu as tinde spre blond foarte mult desi sotul s-a cam saturat de parul meu blond asa ca ....macar cu henna il mai deschis...sa vin amandoi multumiti trebuie sa existe cale de mijloc nu?

8.  
    moderator aiscia's Avatar
    Quote Originally Posted by anna
    al salam aleykum
    cum sa nu fie habibti la voi profesioniste?
    italienii sunt cei mai cunoscuti (pentru mine ) in ale modei si ale coafurii....tot timpul am fost innebunita dupa stilul lor si cam tot ce tine de ingrijire se gasesc in "laboratoarele" italiene
    EU NU POT SA MERG LA SALON SI SA IMI DAU HIJABUL JOS IN FATA LOR....AICI E PROBLEMA...PROFESIONISTII SUNT MAJORITATEA BARBATI,IAR FEMEILE NU VIN ACASA IN PARTICULAR
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

9.  
    moderator aiscia's Avatar
    ANNA,MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAH,STII TU DE CE.
    ESTI PUR SI SIMPLU O DULCE...
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

10.  
    EU NU POT SA MERG LA SALON SI SA IMI DAU HIJABUL JOS IN FATA LOR....AICI E PROBLEMA...PROFESIONISTII SUNT MAJORITATEA BARBATI,IAR FEMEILE NU VIN ACASA IN PARTICULAR

asa patesc si eu
    nu pot sa merg la coafor sa imi dau hijabul jos pentru tuns sau vopsit...asa ca trebuie sa le fac acasa...
    ultima data si chiar va fii pentru ultima data m-a tuns sotul meu ...vai de mine ce a iesit sa ma bucur ca mi-a facut si perciuni?
    oricum i-am zis cum m-ai tuns asa ma ai asa ca.....el culege roadele...
    de acuma incolo va trebui sa chem pe cineva acasa pentr ca altfel nu am ce face...
    e mult mai greu..pentru ca nici pentru un epilat nu pot merge.....
    cat despre par...sfaturile tale aiscia sunt foarte bune pentru cui ii permite parul si pielea...dar eu una daca renunt la head'n'shoulders intr-o saptamana imi curge matreata din cap de zici ca ninge....si dupa o singura spalare cu head se vad rezultate ...acuma e si mai bine ca am de unde alege s-a marit gama....pentru ca inainte era unu singur..acuma e pentru volum pentru piele sensibila etc...mentol bla bla bla....da cum i-am facut o schimbare ...gata....deja mi s-a format matreata....

11.  
    ANNA,MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAH,STII TU DE CE.
    ESTI PUR SI SIMPLU O DULCE...

sper ca nu te-ai supi am vrut sa iti scriu mesaj privat....dar mi-o luai inainte....

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks