revista Joy
Thread: Coafuri
Results 41 to 50 of 89
|
|
-
-
Membru Special

07-29-2006, 07:41 PM
Originally Posted by Iman3
si mie mi se mai intampla asta daca nu lasam vopseaua sa actioneze bine si conteaza foarte mult spalarea de dupa vopsit atunci trebuie frecat bine ca sa iasa toata crema aia...daca nu o sa continue sa curga cum ai spus si u,desi eu nu am avut probleme asa de mari sa se ia pe hijab...numai dupa spalare putina nuanta pe prosop...eu il aveam si rosu semafor...asa dupa blond nu se vede nimika
-
Membru Special

07-29-2006, 07:43 PM
Originally Posted by sara
ia sa imi spui si mie cum sa te vopsesti u cu henna ca mi-am dat si eu odata si mi se facuse paru matura
ma si speriasem....
cam ce cantitati pui u?
-
Membru Special

07-29-2006, 07:44 PM
Originally Posted by nazirah
nazirah eu am acasa si pe blond atata mai deschis cat si mai deschis ...am vreo 3 nuante de blond....
si exista si rosu si negru la un magazin in craiova am gasit si verde si albastru si saten ....am vazut ca e orice culoare in general....
si intr-adevar nu strica parul mai ales ca da asa o stralucire parului...chiar nu ma asteptam
-
-
Membru Special

07-29-2006, 07:49 PM
Originally Posted by aiscia
da iubita este o minune mie imi place la nebunie si da rezultate vizibile de la inceput ....e cu plancenta de cal daca nu ma insel si e bun cam pentru toate tipurile de par nu am auzit pe cineva sa mie nemultumit de el....
ti-l recomand cu toata inima
-
Membru Special

07-29-2006, 07:51 PM
Originally Posted by nazirah
hehehehhe
pai stiu ca pe vopsele scrie ca daca esti vopsita sau ai fost vopsita cu henna sa iti iei gandul...e cam greu sa iti prinda altceva peste henna...
dar acuma depinde...eu una nu as vrea sa ma mai vopsesc a fost chin lung si cale lunga sa imi creasca parul iarasi...asa ca mai bine ma lipsesc.....cu henna stiu ca nu il strica dimpotriva...asa ca nu imi fac probleme momentan ca as vrea sa ma vopsesc
eu as tinde spre blond foarte mult desi sotul s-a cam saturat de parul meu blond
asa ca ....macar cu henna il mai deschis...sa vin amandoi multumiti
trebuie sa existe cale de mijloc nu?
-
07-29-2006, 08:06 PMEU NU POT SA MERG LA SALON SI SA IMI DAU HIJABUL JOS IN FATA LOR....AICI E PROBLEMA...PROFESIONISTII SUNT MAJORITATEA BARBATI,IAR FEMEILE NU VIN ACASA IN PARTICULAR
Originally Posted by anna
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
07-29-2006, 08:10 PM
ANNA,MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAH,STII TU DE CE.
ESTI PUR SI SIMPLU O DULCE...
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Membru Special

07-29-2006, 08:13 PM
Originally Posted by aiscia
asa patesc si eu
nu pot sa merg la coafor sa imi dau hijabul jos pentru tuns sau vopsit...asa ca trebuie sa le fac acasa...
ultima data si chiar va fii pentru ultima data m-a tuns sotul meu
...vai de mine ce a iesit

sa ma bucur ca mi-a facut si perciuni?
oricum i-am zis cum m-ai tuns asa ma ai
asa ca.....el culege roadele...
de acuma incolo va trebui sa chem pe cineva acasa pentr ca altfel nu am ce face...
e mult mai greu..pentru ca nici pentru un epilat nu pot merge.....
cat despre par...sfaturile tale aiscia sunt foarte bune pentru cui ii permite parul si pielea...dar eu una daca renunt la head'n'shoulders intr-o saptamana imi curge matreata din cap de zici ca ninge....si dupa o singura spalare cu head se vad rezultate ...acuma e si mai bine ca am de unde alege s-a marit gama....pentru ca inainte era unu singur..acuma e pentru volum pentru piele sensibila etc...mentol bla bla bla....da cum i-am facut o schimbare ...gata....deja mi s-a format matreata....
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |