Notices

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27
  1. musulmanca umilita 
    membru de onoare iman99's Avatar
    Am deschis acest topik ptr a va povesti ce i-i s-a intamplat prietenei mele ieri si a ne pune in garda sa realizam ce fel de oameni ne inconjoara.
    Noi femeile musulmane suntem in atentia tuturor din cauza imbracamintii ..si zilnik auzim comentarii la adresa islamului sau a batikului...ok nu le bagam in seama dar ce se intampla cand iti plimbi linistita copilul si vin pe la spatele tau 3 handralai in fuga si iti smucesc batikul din cap?si lumea sta si se uita ? Ce fel de popor e asta?La ilaha illa lah saraca a ramas socata s-a intors la ei si radeau ca niste sheitani si au luat-o la fuga

De cand am auzit acest incident ma gandesc foarte serios sa parasesc tara asta si lumea asta....si cand voi iesi pe strada o sa fiu atenta si la vanzatoarea care imi da painea si la vecinul care imi da buna ziua...sunt dezamagita complet

2.  
    membru de onoare iman99's Avatar
    da in timisora s-a intamplat.la ilaha illa lah mohamad rasulu Allah

3.  
    Harnic Sarah_Nour's Avatar

Cat de trist este ...nu conteaza in ce oras suntem oamenii intradevar sunt foarte rai si razbunatori, in ciuda necunoasterii , lipsei de informatii in ciuda problemelor sociale cu care se confrunta, oamenii aici in Romania sunt preocupati de hijeabul nostru si eu am patimit foarte mult iar ultima intamplare a facut ca rautatea sa se rasfranga nu numai asupra mea ci si a fetitei mele....
    La haule ue la qu-uete illa billah!!! fie ca Allah sa ne dea putere si rabdare inshaAllah sa fim dintre cei buni si rabdatori!!!

4.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Nu exista democratie totala in Romania ,cum nu exista democratie in America desi Bush se agita ca trebuie introdusa in Irak. Daca in America cineva spune ceva despre presedinte si politica lui care sa fie in dezacord ,este arestat.
    Americanii nu cunosc democratia dar vor sa le-o induca irakienilor netinad cont ca poate democratia nu merge cu principiile din cartea lor sfanta. Chiar trebuie ca toata lumea sa simta democratia sub forma data de americani?
    Astfel de incidente vor exista si de azi inainte in Romania pentru ca discriminarile de orice fel exista, chiar unele banale aparent, precum fete care sunt asaltate in plina strada de suporterii unor alte echipe pt ca indraznesc sa poarte accesorii sau tricouri cu echipa lor preferata. Aparent banal dar de fapt e trist.Nimeni nu va face nimic pt ca tara are alte probleme mai importante. Un politist iti va rade in nas daca ii vei spune ca cineva ti-a dat jos baticul din cap. Autoritatile noastre sunt ocupate cu Omar Haisan , sunt eficiente in cazuri mari, la cele "pitice" justitia clacheaza. Sistemul nostru juridic este ravnit de oameni precum Bin Laden, saracul de ar sti el cum stau treburile pe aici, sigur s-ar lasa arestat de Politia romana.

5.  
    Member
    salam alecum:002 LA ILAHA UL ALLAH,UAHDAHU LA SARIKA LAH,LAHUL MULKU WA LAHUL HAMDU UA HUA ALA KULLI SHAI N KADIR...........BARIK ALLAH FIKUM............MULTUMESC IMAN99 CA MI AI DAT OCAZIA SA VAD PAREREA SI SA SIMT SUSTINEREA MORALA A SURORILOR DIN ACEST TOPIC,AM DEPASIT MAI USHOR SITUATIA SI CHIAR MI A INTARIT CONVINGEREA CA "ALLAHU AKBAR"......ASTAZI MI AM LUAT FETITA IN BRATE SI AM IESIT LA AER,DETERMINATA FIIND DE CALDURA DIN CASA SI DE FAPTUL CA MA CUNOSC SI DACA NU IESEAM S-AR FI INSTAURAT FRICA SI NU AS MAI FI SOCIALIZAT NICIODATA SI CA L AM AUZIT RAZAND PE UNUL DIN CEI CARE AU RAS CAND MI AU TRAS BATICUL..ASA DECI M AM INDREPTAT SPRE GRUPUL DE TINERI, L AM ZARIT PE CEL CE MI A TRAS B , EL SI UN ALTUL AU FUGIT ,MI AM CONTINUAT DRUMUL SI AM INTREBAT PRIETENII RAMASI CUM IL CHIAMA PE AMICUL LOR ...MI AU RASPUNS CRISTI (CA E IN VACANTA <VENIT DIN CANADA)I AM RUGAT SA I SPUNA SA SUNE LA SC MEA CA TREB SA DISCUTAM CEVA F IMPORTANT........MI AM CONTINUAT PLIMBAREA DAR UITANDU-MA IN JUR ASA CA LA INTOARCERE AM DAT DE EL ,L AM RUGAT SA STEA DE VORBA SEPARAT CU MINE ,NU VROIA ,LA CARE AMICII IL INDEMNAU CA E MAI BINE , ASTA MA CONVINS CA TOTUSI NU SUNT TOTI OAMENII RAI.A VENIT SI L AM ABORDAT POLITICOS ,EDUCAT SI JENAT SI A CERUT IERTARE SI A ZIS CA NU A GANDIT ,DECAT DUPA CA AS FI PUTUT PATI CEVA ,CA I E RUSINE .........MI A FOST DESTUL ,A APARUT O AMICA ,CARE VROIA SA L CERTE NU ERA CAZUL ,CA INSPIRA REGRETE SI ERA JENAT DE SITUATIE .........IN URMA MEA SA FACUT LINISTE .AU MUTIT TOTI CARE AU RAS O ZI INAINTE....MI AM CONTINUAT PLIMBAREA ( F MULTUMITA CA NU MAI SIMTEAM NICI FRICA NICI URA ) INSOTITA ACUM DE O AMICA CRESTINA , II POVESTEAM INTAMPLAREA DE CU O ZI INAINTE SI O CONVINGEAM CA NOI NU NE RAZBUNAM CA E HARAM.LUCRU CARE MA INDEMNA FIIND REVOLTATA DE FAPTA LUI...MOMENT IN CARE APARE LANGA NOI SI MA ROAGA RESPECTUOS SA STAM DE VORBA , IMI CEREA SI PTR CEILALTI 2 SCUZE SI INTREBA CE POATE FACE PTR MINE ,SA VAD CA SE CAIESTE SI CA NU E RAU ,AR LUCRA ZICEA EL PTR NOI ORICE SI ORICAT E NEVOIE CAT E IN TARA IN VACANTA ,DOAR SA UITAM SI SA NU I PORT PICA ..SPER CA L AM CONVINS CA NU SUNT RAZBUNATORI SI CA SUNT IERTATORI MUSULMANII CHIAR DACA ARATAM ASA UMILI AVEM SI DEMNITATE SI MULT SABRI.......RADIITU BILLAHI RABI WA BIL ISLAMI DIINEN WA BIL MOHAMED NABIAN , CA ALTFEL NU CRED CA PROCEDAM ASA.......... AM PLANS DE MINUNEA CARE A FACUT O ALLAH LA NUMAI APROX.20 ORE DE CAND MI A TRAS BATICUL DIN CAP .......''ALLAHU AKBAR'' CA NU MAI AM CUVINTE ...........ALAH BARIK FICUM SURORILOR CARE MI ATI IMPARTASIT PAREREA....ALHAMDULILAH DEJA AM UITAT INCIDENTUL

Amany te rog frumos sa nu facem prescurtari ... citeste aici

Multumesc
    Last edited by imanikka; 07-31-2006 at 08:54 PM.

6.  
    Deosebit QURRAT-UL-AIN's Avatar
    Quote Originally Posted by amany74h
    salam alecum:002 LA ILAHA UL ALLAH,UAHDAHU LA SARIKA LAH,LAHUL MULKU WA LAHUL HAMDU UA HUA ALA KULLI SHAI N KADIR...........BARIK ALLAH FIKUM............MULTUMESC IMAN99 CA MI AI DAT OCAZIA SA VAD PAREREA SI SA SIMT SUSTINEREA MORALA A SURORILOR DIN ACEST TOPIC,AM DEPASIT MAI USHOR SITUATIA SI CHIAR MI A INTARIT CONVINGEREA CA "ALLAHU AKBAR"......ASTAZI MI AM LUAT FETITA IN BRATE SI AM IESIT LA AER,DETERMINATA FIIND DE CALDURA DIN CASA SI DE FAPTUL CA MA CUNOSC SI DACA NU IESEAM S-AR FI INSTAURAT FRICA SI NU AS MAI FI SOCIALIZAT NICIODATA SI CA L AM AUZIT RAZAND PE UNUL DIN CEI CARE AU RAS CAND MI AU TRAS BATICUL..ASA DECI M AM INDREPTAT SPRE GRUPUL DE TINERI, L AM ZARIT PE CEL CE MI A TRAS B , EL SI UN ALTUL AU FUGIT ,MI AM CONTINUAT DRUMUL SI AM INTREBAT PRIETENII RAMASI CUM IL CHIAMA PE AMICUL LOR ...MI AU RASPUNS CRISTI (CA E IN VACANTA <VENIT DIN CANADA)I AM RUGAT SA I SPUNA SA SUNE LA SC MEA CA TREB SA DISCUTAM CEVA F IMPORTANT........MI AM CONTINUAT PLIMBAREA DAR UITANDU-MA IN JUR ASA CA LA INTOARCERE AM DAT DE EL ,L AM RUGAT SA STEA DE VORBA SEPARAT CU MINE ,NU VROIA ,LA CARE AMICII IL INDEMNAU CA E MAI BINE , ASTA MA CONVINS CA TOTUSI NU SUNT TOTI OAMENII RAI.A VENIT SI L AM ABORDAT POLITICOS ,EDUCAT SI JENAT SI A CERUT IERTARE SI A ZIS CA NU A GANDIT ,DECAT DUPA CA AS FI PUTUT PATI CEVA ,CA I E RUSINE .........MI A FOST DESTUL ,A APARUT O AMICA ,CARE VROIA SA L CERTE NU ERA CAZUL ,CA INSPIRA REGRETE SI ERA JENAT DE SITUATIE .........IN URMA MEA SA FACUT LINISTE .AU MUTIT TOTI CARE AU RAS O ZI INAINTE....MI AM CONTINUAT PLIMBAREA ( F MULTUMITA CA NU MAI SIMTEAM NICI FRICA NICI URA ) INSOTITA ACUM DE O AMICA CRESTINA , II POVESTEAM INTAMPLAREA DE CU O ZI INAINTE SI O CONVINGEAM CA NOI NU NE RAZBUNAM CA E HARAM.LUCRU CARE MA INDEMNA FIIND REVOLTATA DE FAPTA LUI...MOMENT IN CARE APARE LANGA NOI SI MA ROAGA RESPECTUOS SA STAM DE VORBA , IMI CEREA SI PTR CEILALTI 2 SCUZE SI INTREBA CE POATE FACE PTR MINE ,SA VAD CA SE CAIESTE SI CA NU E RAU ,AR LUCRA ZICEA EL PTR NOI ORICE SI ORICAT E NEVOIE CAT E IN TARA IN VACANTA ,DOAR SA UITAM SI SA NU I PORT PICA ..SPER CA L AM CONVINS CA NU SUNT RAZBUNATORI SI CA SUNT IERTATORI MUSULMANII CHIAR DACA ARATAM ASA UMILI AVEM SI DEMNITATE SI MULT SABRI.......RADIITU BILLAHI RABI WA BIL ISLAMI DIINEN WA BIL MOHAMED (sws)NABIAN , CA ALTFEL NU CRED CA PROCEDAM ASA.......... AM PLANS DE MINUNEA CARE A FACUT O ALLAH LA NUMAI APROX.20 ORE DE CAND MI A TRAS BATICUL DIN CAP .......''ALLAHU AKBAR'' CA NU MAI AM CUVINTE ...........ALAH BARIK FICUM SURORILOR CARE MI ATI IMPARTASIT PAREREA....ALHAMDULILAH DEJA AM UITAT INCIDENTUL
    ALLAH SA TE AIBA IN PAZA PE TINE SI FAMILIA TA SI PE TOATE SURIOARELE NOSTRE AFLATE IN FATA UNUI ASTFEL NEFERICIT EVENIMENT , ALLAHU AKBAR , ALLAH LE VEDE PE TOATE , SI DIN MILA LUI PENTRU OAMENI , ACESTIA SE CAIESC IN CELE DIN URMA , SI INIMILE CELOR CE SUFERA SE LINISTESC, FIE CA ALLAH SA LE ARATE CALEA CEA DREAPTA TUTUROR !!!O NOAPTE BINECUVANTATA
    "ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")

7.  
    Deosebit sara's Avatar
    MashAllah .
    Allah ti-a dat putere , si Alhamdulillah ca suntem musulmani si vorbim frumos , nu suntem dusmanosi . MashAllah te-ai comportat foarte bine . Allah sa te rasplateasca pentru rabdarea ta . Ya Rab AMEEN :smile06: :smile06: :smile06: ASTA PENTRU TINE , Amany
    Only ALLAH can judge me !

8.  
    Harnic Iman3's Avatar
    wa alaikum salam!

Felicitari draga mea... te-ai comportat exceptional si cred ca e f important ca l-ai tratat pe acel individ ca pe un om. Decat sa te lamentezi ai ales sa ii arati cat de puternica esti. Felicitari inca o data!
    Cred ca a inteles cu mult mai bine decat daca faceai o tragedie si te lamentai inutil cat de important este acest hijab pentru tine si pentru cele ca tine.
    MashaAllah, cu femei ca tine, Islamul cred ca ar arata altfel aici la noi, caci fetelor ! vrem nu vrem, cele care traim aici trebuie sa tinem sus steagul asta si sa il purtam cu mandrie. Nu ne putem ascunde in permanenta sub aripa protectoare a altcuiva.

9.  
    moderator Nadia's Avatar
    AMANY in primul rand BINE AI VENITpe acest minunat forum, in aceasta familie , mai bine spus, sa ai o sedere lunga si placuta.
    Cat despre ce ti s-a intamplat, imi pare extrem de rau ca acest copil si-a gasit sa-si arate aerele de canadian tocmai la una din surorile mele. Stii daca ar face asa ceva aici, in Canada, acea persoana ar fii avut dreptul sa-l dea in judecata. Dar asa cum cred, copilul venit din Canada a vrut sa-si etaleze talentele, ca uite eu cel din Canada ce pot face. Asta este inca o dovada ca romani(NU TOTI) chiar daca sunt plecati in afara, comportamentul lor si felul lor de gandire ramane acelasi.
    Allah sa te rasplateasca pentru comportamentul tau si pentru rabdarea cu care ai tratat aceasta incercare.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

10.  
    Member
    alah barik fikum surorilor si nu ma mai emotionati asa placut ca eu la asa ceva nu rezist si plang rau si mi inund tastatura. Cred ca Alah face totul in asa fel incat sa ne pregateasca si sa ne apropie unul de altul mai mult ,cred ca asa a trebuit sa ajunga baiatul in contact cu islamul ,chiar si numai atat.....stiu ca va avea o vacanta diferita de altele ca acum macar stie ca baticul reprezinta ptr o muslim mai mult decat o carpa in vant .Inshalah sa fie si el muslim intr o zi e tot ce ii pot dori mai frumos ptr sufletul lui..........si anturajul din coltul blocului care l au indemnat sa vina sa stea de vorba cu mine.
    Sotul meu e in Iordania de 3 luni si in abia 8 zile vine , a fost foarte multumit ca vecinele au strigat dupa baiat dar azi si mai multumit cand i am zis ca l am gasit si regreta sincer si ca baietii din zona l au indemnat spre asta ,asa ca Alhamdulilah sta linistit ca eu si Hanan ne putem continua viata asa cum l am obisnuit, sa si vada el de treburi in continuare Inshalah.
    M am simtit datoare sa va dau detalii,ptr ca mi ati fost alaturi , multumita scumpei mele Iman99 .......Allah maakum si mii de multumiri tuturor:002:

11.  
    Harnic Nour0604's Avatar
    Amany alhamdulillah al rahman ca s-a terminat totul cu bine si fie ca ALLAH taala sa il calauzeasca pe acela si pe prietenii lui spre islam si sa te rasplateasca pe tine pentru rabdarea si comportamentul tau bun. Esti asa cum te stiu eu... o fata cu un suflet frumos si cu o rabdare de admirat mashALLAH.

Pup si mergareatza de Hannan si pe Imanica

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)