Notices

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. Tragedia De Azi!!!! 
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Deschid acest subiect pentru ca sunt plina de indignare,plange inima in mine cu lacrimi de sange si nu ma pot abtine sa nu impart cu voi aceasta tragedie petrecuta azi la QANA
    LA ILAHA ILLA ALLAH WA MOHAMED RSSOUL ALLAH(SALLA ALLAH HAU ALEIHI WA SALLEM)

ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YA RABI INSHALLAH TOTI SA MERAGA FI JENNA!!!
    AMIN

2.  
    Incepator hadiya's Avatar
    Da e tare cumplit ,ti se stringe inima ,de atita suferinta cita vezi acolo ,am vazut imagini cu copii dusi pe brate da parinti ramasi in viata prin miracol...ALLAHU AKBAR

ca Allah subhana wa ta'alla sa le aline suferinta si sa ne rugam pentru ei
    "La ilaha illa Allah"

3.  
    Harnic Sarah_Nour's Avatar
    LA ilahe illa ALLAH!!!
    INSHAALLAH fie ca toate gandurile noastre, lacrimile si rugaciunile sa-i ajute si sa le dea putere mai departe iar pentru cei ucisi cu siguranta Firdaws-ul ii va rasplati!
    !

Inna illahi ue inna ileihi ragi'un. Allahumme egiurni fi musibeti uekluf li khairem-minha

4.  
    moderator Nadia's Avatar
    Am vazut si eu la TV pe al-alam, am ramas fara cuvinte, su si sotul parca vreoiam sa plangem, dar vorbeam ca insha allah vor merge in JANNAH, si asta ar trebui sa ne bucure, vor merge sa-l intalneasca pe ALLAH subhana wa ta'ala, si pe Profetul Mohammed, sallalahu wa aleyhi wa salam.
    ALLAH CEL MARE SA-I AJUTE PE CEI RAMASI IN VIATA SA TREACA CU USOR PESTE ACEASTA SUFERINTA.

ALLAHU AKBAR...ALLAHU AKBAR...ALLAHU AKBAR...
    LA ILLAHA ILLAH ALLAH, MOHAMMED RASOOL ALLAH
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

5.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    TUNISIA A DECLARAT TREI ZILE DE DOLIU NATIONAL
    STEAGURILE SUNT IN BERNA!!
    S-AU SUPENDAT TOATE SPECTACOLELE CARE SE TIN!!!
    ALHAMDULILLAH
    ALLAHU AKBAR!!!!!!

6.  
    moderator batool391's Avatar
    Am vazut si eu pe Al Jazeera imagini inclusiv live mitingul din Beirut din fatza sediului ONU. Toata ziua mi/a fost bantuita de cadavrele copiilor ucishi la Qana. Nu pot sa cred ca Shabra si Shatilla au fost reeditate la Qana. Allah sa aiba mila de musulmani.

7. Salam Aleikum Wa Rahmatulahi Wa Barakatu! 
    Incepator Hager's Avatar
    Dragi Surori Musulmane ,cu Tot Respectul Cuvenit Pt Mine Si Pt Voi ,va Rog Sa Nu Uitam Si De Musulmanii Din Irak.
    Si Ei Sunt Importanti!!!!nu Ii Iutati!!!si Acolo Se Moare Zilnic,se Rapesc Oamenii,sunt Ucisi Copii,si Multe Altele Despre Care Chiar Nu Vreau Sa Dau Mai Multe Amanunte!!
    Nu Va Suparati Prea Tare,sper,nu?!!
    Sa Facem Rugaciuni Mai Multe,dua-uri,si,insha Allah,allah Swt Sa Ne Ajute Pe Toti Cei Aflati In Suferinte,in Incercari!!!cu Totii Suntem Musulmani,nu-i Asa?oriunde Ne-am Afla!.
    Sa Ramanem Uniti Si Pe Drumul Cel Drept Al Minunatului Allah Swt!insha Allah.
    Fi Amani Allah! Inalaha Alalh Qulay Shayin Qadeer!!!
    Tawakal Al Allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Si implineste rugaciunea la cele 2 capete ale zilei si la anumite ceasuri din noapte!Faptele bune le alunga pe cele rele.Aceasta este reamintirea pentru cei care cugeta! Si fii statornic in rabdare fiindca ALLAH nu lasa sa se piarda rasplata facatorilor de bine!

8.  
    Incepator MARYAM M.A.'s Avatar
    No Comment!
    Nici nu am putut manca din cauza a ceea ce am vazut... strigator la cer... nu inteleg de ce se permite asa ceva... evrei nu fac decat ceea ce au patit si ei in perioada Holocaustului...
    InshAllah sa se termine cat mai repede, prea multi oameni nevinovati pier in acest conflict....
    "Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."

9.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by MARYAM M.A.
    No Comment!
    Nici nu am putut manca din cauza a ceea ce am vazut... strigator la cer... nu inteleg de ce se permite asa ceva... evrei nu fac decat ceea ce au patit si ei in perioada Holocaustului...
    InshAllah sa se termine cat mai repede, prea multi oameni nevinovati pier in acest conflict....

nici eu nu am cuvinte...nu stiu ce sa spun...este asa de trist
    evreii nu isi mai aduc aminte acuma de holocaust...sunt ametiti de putere ...si o folosesc la maxim...pacat ca nu fac ceva bun ...pacat ca omoara atatia oameni nevinovati....

ummzafa cum sa uitam de iraq....iraq ,palestina,liban sunt toti in sulfetul nostru si acolo ii purtam mereu sunt toti in du'a noastra catre Allah
    Allah sa ii aiba in grija Lui.....pe noi musulmanii
    ameen
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

10.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Fetelor,vin si eu sa intreb ca ovina,ce-i??Ce s-a intimplat?
    Ca la noi aici doar un perete darimat dintr-un apartament din Haifa si declaratiile evreilor ca vor sa invinga ,vedem la stiri.
    Plus ca fiecare anunt incepe cu MUSULMANII SHIA HIZBOLLAH fac si dreg si-au tras nush cite mii de rachete asupra sarmanului Israel.
    Imi vine sa-mi dau palme!Serios!
    Eu am ajuns ca capatul rabdarii.YA RABB,coboara indurarea si dreptatea TA mai repede caci nu avem alta speranta!!

Page 1 of 2 12 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks