Mi-ar place sa ma duc la un film dar nu stiu care...acasa am foarte multe cartoons, si cateva filme, dar vreau ceva nou si placut, fara injuraturi sau pupaturi sau fel si fel de imagini...ceva documentar sau stiu eo.
Poate imi recomandati voi ceva?![]()
Thread: Ce filme ati vazut?
Results 31 to 40 of 83
|
|
-
08-10-2006, 06:02 PM
-
08-29-2006, 04:20 PM
Si eu am citit cartea asta acum vreun trilion de ani
si, intr-adevar, acesta este titlul ei original (in romana), bebe. Cat despre contributiile scenaristilor hoollywood-ieni, ele se fac remarcate inca din titlul filmului. Vorba threadului lui Suleiman, la "masa rotunda": " fara si cu"

In "Kingdom of Heaven" despre ce este vorba
?
-
-
-
-
-
08-29-2006, 05:10 PM
Da, m-a impresionat, asa este. (
) De fapt, cred ca acesta a fost unul dintre primele mele "contacte" fictionale cu civilizatia islamica - asa cum reiesea ea din cartea mentionata, cam cafe-au-lait in alb si negru, adica o lupta dintre bine si rau (in care fiecare poate deduce cine ce este) in care binele invinge raul, conform legii nescrise a majoritatii filmelor americane - exceptie facand, bineinteles, "Love Story"
.
-
08-29-2006, 06:24 PM
Mie cartea asta mi-a recomandat-o o prietena de-a mamei,fosta mea educatoare si o persoana ff apropriata,atunci cand m-a auzit vorbind despre Islam...fiindca si dumneai este "f bine informata"...de la stirile pro tv
...si mi-a zis ceva de genul:arabii sunt rai,ce iti place la ei?!?!?tu nu stii ca aia isi cresc copiii cu pusca in mana?!?!
chestia asta pe mine m-a enervat la culme la momentul respectiv dar am zis ca tre' sa citesc cartea...si nu-mi pare rau...fiindca in loc sa ma departeze de Islam,al hamdu lillah m-a apropriat si mai mult,caci atunci cand am citit-o eu eram deja muslim si aveam idee care cu ce se mananca,deci nu mai puteam fi "corupta"

-
08-29-2006, 06:52 PM
Pai cred ca din cauza asta se si fac astfel de filme, bebe draga, pentru ca persoanele care nu au timp sau chef de lecturi mai grele, precum Coranul de exemplu, sa se poata considera "foarte bine informate" dupa ce vad un film ca acesta sau, vorba ta, stirile de la pro tv
.
Ia sa se apuce cineva talentat sa scrie o carte despre complexitatea relatiilor si armonia unei casnicii intr-o familie extinsa de musulmani, sa vedem, ar mai face cineva la Hollywood un film dupa ea? Asta in eventualitatea in care s-ar gasi o mare editura care sa o publice, mai intai
.
Eu, una, chiar ma gandeam sa-i sugerez lui nur
sa scrie o carte, ca prin cate incercari a trecut pana acum sigur ar iesi vreo 200 de pagini
. Nur, ce zici, te-ai incu---- sa "comiti" un best-seller? Eu ma ofer sa-ti fac corectura
. ... si daca reusim sa-i facem un promo k lumea, poate ajunge si la Hollywood
. Vorbesc semi-serios
.
-
-
08-29-2006, 08:36 PM
am citit cartea "Fara fiica mea" si e o tampenie.
musulmanii aceia sunt seiti. cine naiba taie capra si pune musafirii sa treaca prin sangele varsat pe jos? si tot felul de chestii..nu stiu daca intamplarile din carte sunt adevarate sau nu, dar baza lor nu e islamica.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |