Notices

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 83
  1. Ce filme ati vazut? 
    moderator Nadia's Avatar
    Mi-ar place sa ma duc la un film dar nu stiu care...acasa am foarte multe cartoons, si cateva filme, dar vreau ceva nou si placut, fara injuraturi sau pupaturi sau fel si fel de imagini...ceva documentar sau stiu eo.
    Poate imi recomandati voi ceva?

2.  
    Deosebit shama's Avatar
    Quote Originally Posted by bebe_amour View Post
    Eu am citit cartea asta in primavara,dar filmul nu l-am vazut.Mi-a placut fff mult cartea desi critica oarecum musulmanii,insa sunt ff multe diferente intre musulmanii din carte si cei pe care ii stiu eu,si asta pt ca cei din Iran,despre care e vb in carte,sunt shiiti.Am observat multe diferente intre cele doua ramuri ale Islamului si am si invatat ceva din acea carte.Asta pt ca suferintele prin care trece protagonista,mi se pare ca Betty Mahmoudi o chema,sunt mult mai mari decat ale mele.Cartea a aparaut in viata mea exact cand treceam printr-o faza proasta si mi se parea ca totul merge din rau in mai rau,asa ca mi-am dat seama ca Allah te ajuta mereu si ca nici nu stii cum El vede binele pt tine in ceva ce tie poate nu-ti place.

aaaa...parca se numea Numai cu fiica mea cartea...eu asa tin minte
    Si eu am citit cartea asta acum vreun trilion de ani si, intr-adevar, acesta este titlul ei original (in romana), bebe. Cat despre contributiile scenaristilor hoollywood-ieni, ele se fac remarcate inca din titlul filmului. Vorba threadului lui Suleiman, la "masa rotunda": " fara si cu"

In "Kingdom of Heaven" despre ce este vorba ?

3.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by wannabe View Post
    Si eu am citit cartea asta acum vreun trilion de ani si, intr-adevar, acesta este titlul ei original (in romana), bebe. Cat despre contributiile scenaristilor hoollywood-ieni, ele se fac remarcate inca din titlul filmului. Vorba threadului lui Suleiman, la "masa rotunda": " fara si cu"

In "Kingdom of Heaven" despre ce este vorba ?

si imi permit sa cred ca,dupa cum topai (vezi ) ti-a placut si tie cartea,asa-i?

4.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by nadine View Post
    Am vazut aseara filmul "Fara Fiica Mea" care este bazata pe o carte scrisa de o americana despre viata ei intr-o casatorie cu un musulman iranian si a fiicei ei si despre viata pe care ea a fost fortata sa o aiba pe parcursul sederii ei in Iran. Sotul meu zice ca intotdeauna Hollywood-ul exagereaza cand e vorba de filme si etc. Voi ce credeti?

habibti cum se numeste filmul in engleza?ca sa il iau si eu
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

5.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    habibti cum se numeste filmul in engleza?ca sa il iau si eu
    NOT WITHOUT MY DAUGHTER
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

6.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by nadine View Post
    NOT WITHOUT MY DAUGHTER

mersi mult de tot
    ma apuc sa caut si eu acuma inshAllah sa gasesc
    te-am pupat
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

7.  
    Deosebit shama's Avatar
    si imi permit sa cred ca,dupa cum topai (vezi ) ti-a placut si tie cartea,asa-i?
    Da, m-a impresionat, asa este. ( ) De fapt, cred ca acesta a fost unul dintre primele mele "contacte" fictionale cu civilizatia islamica - asa cum reiesea ea din cartea mentionata, cam cafe-au-lait in alb si negru, adica o lupta dintre bine si rau (in care fiecare poate deduce cine ce este) in care binele invinge raul, conform legii nescrise a majoritatii filmelor americane - exceptie facand, bineinteles, "Love Story" .

8.  
    moderator Saira's Avatar
    Da, m-a impresionat, asa este. ( ) De fapt, cred ca acesta a fost unul dintre primele mele "contacte" fictionale cu civilizatia islamica - asa cum reiesea ea din cartea mentionata, cam cafe-au-lait in alb si negru, adica o lupta dintre bine si rau (in care fiecare poate deduce cine ce este) in care binele invinge raul, conform legii nescrise a majoritatii filmelor americane - exceptie facand, bineinteles, "Love Story" .

Mie cartea asta mi-a recomandat-o o prietena de-a mamei,fosta mea educatoare si o persoana ff apropriata,atunci cand m-a auzit vorbind despre Islam...fiindca si dumneai este "f bine informata"...de la stirile pro tv ...si mi-a zis ceva de genul:arabii sunt rai,ce iti place la ei?!?!?tu nu stii ca aia isi cresc copiii cu pusca in mana?!?! chestia asta pe mine m-a enervat la culme la momentul respectiv dar am zis ca tre' sa citesc cartea...si nu-mi pare rau...fiindca in loc sa ma departeze de Islam,al hamdu lillah m-a apropriat si mai mult,caci atunci cand am citit-o eu eram deja muslim si aveam idee care cu ce se mananca,deci nu mai puteam fi "corupta"

9.  
    Deosebit shama's Avatar
    Mie cartea asta mi-a recomandat-o o prietena de-a mamei,fosta mea educatoare si o persoana ff apropriata,atunci cand m-a auzit vorbind despre Islam...fiindca si dumneai este "f bine informata"...de la stirile pro tv ...si mi-a zis ceva de genul:arabii sunt rai,ce iti place la ei?!?!?tu nu stii ca aia isi cresc copiii cu pusca in mana?!?! chestia asta pe mine m-a enervat la culme la momentul respectiv dar am zis ca tre' sa citesc cartea...si nu-mi pare rau...fiindca in loc sa ma departeze de Islam,al hamdu lillah m-a apropriat si mai mult,caci atunci cand am citit-o eu eram deja muslim si aveam idee care cu ce se mananca,deci nu mai puteam fi "corupta"
    Pai cred ca din cauza asta se si fac astfel de filme, bebe draga, pentru ca persoanele care nu au timp sau chef de lecturi mai grele, precum Coranul de exemplu, sa se poata considera "foarte bine informate" dupa ce vad un film ca acesta sau, vorba ta, stirile de la pro tv .
    Ia sa se apuce cineva talentat sa scrie o carte despre complexitatea relatiilor si armonia unei casnicii intr-o familie extinsa de musulmani, sa vedem, ar mai face cineva la Hollywood un film dupa ea? Asta in eventualitatea in care s-ar gasi o mare editura care sa o publice, mai intai .
    Eu, una, chiar ma gandeam sa-i sugerez lui nur sa scrie o carte, ca prin cate incercari a trecut pana acum sigur ar iesi vreo 200 de pagini . Nur, ce zici, te-ai incu---- sa "comiti" un best-seller? Eu ma ofer sa-ti fac corectura . ... si daca reusim sa-i facem un promo k lumea, poate ajunge si la Hollywood . Vorbesc semi-serios .

10.  
    moderator Saira's Avatar
    Pai cred ca din cauza asta se si fac astfel de filme, bebe draga, pentru ca persoanele care nu au timp sau chef de lecturi mai grele, precum Coranul de exemplu, sa se poata considera "foarte bine informate" dupa ce vad un film ca acesta sau, vorba ta, stirile de la pro tv
    Ia sa se apuce cineva talentat sa scrie o carte despre complexitatea relatiilor si armonia unei casnicii intr-o familie extinsa de musulmani, sa vedem, ar mai face cineva la Hollywood un film dupa ea? Asta in eventualitatea in care s-ar gasi o mare editura care sa o publice, mai intai .
    Eu, una, chiar ma gandeam sa-i sugerez lui nur sa scrie o carte, ca prin cate incercari a trecut pana acum sigur ar iesi vreo 200 de pagini . Nur, ce zici, te-ai incu---- sa "comiti" un best-seller? Eu ma ofer sa-ti fac corectura . ... si daca reusim sa-i facem un promo k lumea, poate ajunge si la Hollywood . Vorbesc semi-serios .

normal ca asta e scopul lor

11.  
    fondator suleiman's Avatar
    am citit cartea "Fara fiica mea" si e o tampenie.
    musulmanii aceia sunt seiti. cine naiba taie capra si pune musafirii sa treaca prin sangele varsat pe jos? si tot felul de chestii..nu stiu daca intamplarile din carte sunt adevarate sau nu, dar baza lor nu e islamica.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)