Mi-ar place sa ma duc la un film dar nu stiu care...acasa am foarte multe cartoons, si cateva filme, dar vreau ceva nou si placut, fara injuraturi sau pupaturi sau fel si fel de imagini...ceva documentar sau stiu eo.
Poate imi recomandati voi ceva?![]()
Thread: Ce filme ati vazut?
Results 21 to 30 of 83
|
|
-
08-10-2006, 06:02 PM
-
Membru Special

08-12-2006, 05:38 PM
Originally Posted by nadine
nici eu nu stiu habibti ca am auzit ca nu merge usor....
eu vad si ipul tau si tot ce iei....da nu stiu daca din mom in care u i-ai dat download sau a ajuns deja la tine
-
-
-
-
-
08-28-2006, 09:28 PM
Am vazut aseara filmul "Fara Fiica Mea" care este bazata pe o carte scrisa de o americana despre viata ei intr-o casatorie cu un musulman iranian si a fiicei ei si despre viata pe care ea a fost fortata sa o aiba pe parcursul sederii ei in Iran. Sotul meu zice ca intotdeauna Hollywood-ul exagereaza cand e vorba de filme si etc. Voi ce credeti?
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
-
-
08-28-2006, 10:48 PM
Eu am citit cartea asta in primavara,dar filmul nu l-am vazut.Mi-a placut fff mult cartea desi critica oarecum musulmanii,insa sunt ff multe diferente intre musulmanii din carte si cei pe care ii stiu eu,si asta pt ca cei din Iran,despre care e vb in carte,sunt shiiti.Am observat multe diferente intre cele doua ramuri ale Islamului si am si invatat ceva din acea carte.Asta pt ca suferintele prin care trece protagonista,mi se pare ca Betty Mahmoudi o chema,sunt mult mai mari decat ale mele.Cartea a aparaut in viata mea exact cand treceam printr-o faza proasta si mi se parea ca totul merge din rau in mai rau,asa ca mi-am dat seama ca Allah te ajuta mereu si ca nici nu stii cum El vede binele pt tine in ceva ce tie poate nu-ti place.
aaaa...parca se numea Numai cu fiica mea cartea...eu asa tin minte
-
08-29-2006, 04:02 PM
Surioara IMAN si eu am vazut filmul asta cand eram asta vara in RO in Bucuresti si mi-a placut foarte mult, si cu acel film cred ca dorinta de a afla mult mai mult despre istoria islamului a crescut. Dupa acel film Salah Al-Din a devenit unul din eroii mei preferati din islam.
من قبله من يحمل حياتي في يديه
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |