Notices

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 73
  1. Crestinii intreaba 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    M-am gandit sa deschid un thread cu intrebari despre Islam in care crestinii care au nelamuriri despre Islam pot sa posteze aici intrebarile lor.
    Eu as avea mai multe intrebari insa am sa ma abtin deocamdata. Nici una din intrebarile mele nu vor avea drept scop sublinierea falsitatii Islamului sau alte lucruri, sunt simple curiozitati.

Ok. Mai demult am gasit in Coran un verset care spunea ca toti musulmanii care isi parasesc religia trebuie sa fie omorati. As vrea sa intreb daca este adevarat pt ca nu mai gasesc pasajul .
    Deocamdata atat.

2.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by hannen
    Myryam m-am exprimat si eu ca in punga,dar chiar ca nu-mi mai gasesc cuvintele in ultima vreme.
    scuze ca nu scriu mult acum,m-am ars tare la mana dreapta,stau cu gheata in pumn.
    Nu-i nimic N-ai unguent de galbenele sa dai pe arsura?Trece tare repede.

3.  
    Banned
    Mai,am mai zis,asa credeti voi,face parte din doctrina voastra insa nu inseamna ca este adevarul suprem.
    Isus nu a venit sa ierte si sa mantuiasca nimic.El a venit sa propavaduiasca ,sa-i indemne la calea lui Dumnezeu pe evrei.Sa le aminteasca again and again ca El exista.Stiti singuri ca evreii erau cam alunecosi in credinta.
    Isus a venit ca si alti profeti sa le reaminteasca oamenilor drumul drept,nicidecum sa ierte si sa mantuie.
    Ai spus o mare minciuna!
    MAT 18: 11 Fiindca Fiul omului a venit sa mintuiasca ce era pierdut.
    MAT 18: 12 Ce credeti? Daca un om are o suta de oi, si se rataceste una din ele, nu lasa el pe cele nouazeci si noua pe munti, si se duce sa caute pe cea ratacita?
    MAT 18: 13 Si, daca i se intimpla s'o gaseasca, adevarat va spun, ca are mai multa bucurie de ea, decit de cele nouazeci si noua, cari nu se ratacisera

LUCA 19: 9 Isus i-a zis: ,,Astazi a intrat mintuirea in casa aceasta, caci si el este fiul lui Avraam.
    LUCA 19: 10 Pentruca Fiul omului a venit sa caute si sa mintuiasca ce era pierdut.``

4.  
    Banned
    Care fiu mai omule?
    Daca tu accepti ca exista un singur Dumnezeu si ca El a creat totul te rog explica de unde ,cind si cum a aparut acest fiu!
    Daca ne gindim ca Dumnezeu a creat totul ,este logic ca Dumnezeu si-a creat si un fiu,nu?
    De ce?De plictiseala?Si de ce un fiu si nu o fiica?
    Prin asta vrei cumva sa arati inferioritatea femeilor?Adica o fiica nu era indeajuns de buna pt. Dumnezeu?El a vrut neaparat un Fiu?
    Si de ce i-a trebuit lui Dumnezeu un fiu,El atotputernicul ce nevoie avea de un fiu.El care nu are sotie,asta alt semn ca si fiul asta a fost tot creat.
    El care nu naste,ca dovada ca El a CREAT totul,nu a nascut nimic,nici macar pe ADAM.
    Hmm,ceva raspunsuri cu cap?

Cand spunem ca Dumnezeu a creeat totul vorbim despre Fiul!

In privinta fiului sau fiicei ,in Cer nu vom mai avea diferenta de sexe ,stii asta? Sexul a fost lasat pentru noi oamenii ca sa ne inmultim.Probabil ca ai complexul de inferioritate avand in vedere desconsiderarea femeii in islam.Dumnezeu insa vede femeia si barbatul in mod egal!
    IOAN 1: 3 Toate lucrurile au fost facute prin El(Iisus); si nimic din ce a fost facut, n'a fost facut fara El.
    GAL 3: 26 Caci toti sinteti fii ai lui Dumnezeu, prin credinta in Hristos Isus.
    GAL 3: 27 Toti cari ati fost botezati pentru Hristos, v'ati imbracat cu Hristos.
    GAL 3: 28 Nu mai este nici Iudeu, nici Grec; nu mai este nici rob nici slobod; nu mai este nici parte barbateasca, nici parte femeiasca, fiindca toti sinteti una in Hristos Isus.

Va rog sa va exprimati mai civilizat.
    admin.
    Last edited by suleiman; 08-15-2006 at 09:20 PM. Reason: va rog frumos sa va exprimati cu respect si civilizat, fara atac la persoana

5.  
    Banned
    Citatul ala oleaca mai aproximativ decit al tau era asa:

"Le voi ridica un Profet din mijlocul fratilor lor voi pune cuvintele mele in gura lui..."
    Ceea ce este o cu totul alta mancare de peste.Pt. ca nu se refera nicicum la Isus.
    Cuvinele erau adresate evreilor si daca se referea la Isus ele trebuiau sa sune cam asa "am sa va ridic un profet din mijlocul vostru! " nicidecum "al fratilor vostri"
    dupa cum stim Isus era evreu,deci era din mijlocul lor,nu al fratilor lor.
    Ramane de stabilit care erau/sunt fratii evreilor,si de ce!Adica voua va revine misiunea asta,pt. noi e clar.
    Iar ai spus o minciuna gogonata!:

FAPTE 2: 22 Barbati Israeliti, ascultati cuvintele acestea! Pe Iisus din Nazaret, om adeverit de Dumnezeu inaintea voastra prin minunile, semnele si lucrarile pline de putere, pe cari le-a facut Dumnezeu prin El in mijlocul vostru, dupa cum bine stiti;
    FAPTE 2: 23 pe Omul acesta, dat in minile voastre, dupa sfatul hotarit si dupa stiinta mai dinainte a lui Dumnezeu, voi L-ati rastignit si L-ati omorit prin mina celor faradelege.
    FAPTE 2: 24 Dar Dumnezeu L-a inviat, deslegindu-I legaturile mortii, pentruca nu era cu putinta sa fie tinut de ea.
    FAPTE 2: 25 Caci David zice despre El: ,,Eu aveam totdeauna pe Domnul inaintea mea, pentruca El este la dreapta mea, ca sa nu ma clatin.
    FAPTE 2: 26 De aceea, mi se bucura inima, si mi se veseleste limba; chiar si trupul mi se va odihni in nadejde:
    FAPTE 2: 27 caci nu-mi vei lasa sufletul in Locuinta mortilor, si nu vei ingadui ca Sfintul Tau sa vada putrezirea.
    FAPTE 2: 28 Mi-ai facut cunoscut caile vietii, si Ma vei umplea de bucurie cu starea Ta de fata.``
    FAPTE 2: 29 Cit despre patriarhul David, sa-mi fie ingaduit, fratilor, sa va spun fara sfiala ca a murit si a fost ingropat; si mormintul lui este in mijlocul nostru pina in ziua de azi.
    FAPTE 2: 30 Fiindca David era prooroc, si stia ca Dumnezeu ii fagaduise cu juramint ca va ridica pe unul din urmasii sai pe scaunul lui de domnie,
    FAPTE 2: 31 despre invierea lui Hristos a proorocit si a vorbit el, cind a zis ca sufletul lui nu va fi lasat in Locuinta mortilor, si trupul lui nu va vedea putrezirea.
    FAPTE 2: 32 Dumnezeu a inviat pe acest Isus, si noi toti sintem martori ai lui.
    FAPTE 2: 33 Si acum, odata ce S'a inaltat prin dreapta lui Dumnezeu, si a primit dela Tatal fagaduinta Duhului Sfint, a turnat ce vedeti si auziti.
    FAPTE 2: 34 Caci David nu s'a suit in ceruri, ci el singur zice: ,,Domnul a zis Domnului meu: ,Sezi la dreapta Mea,
    FAPTE 2: 35 pinace voi pune pe vrajmasii Tai supt picioarele Tale.`
    FAPTE 2: 36 Sa stie bine dar, toata casa lui Israel, ca Dumnezeu a facut Domn si Hristos pe acest Isus, pe care L-ati rastignit voi.``
    FAPTE 2: 37 Dupa ce au auzit aceste cuvinte, ei au ramas strapunsi in inima, si au zis lui Petru si celorlalti apostoli: ,,Fratilor, ce sa facem?``
    FAPTE 2: 38 ,,Pocaiti-va``, le-a zis Petru, ,,si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfintului Duh.

6.  
    Banned
    Iti faci iluzii desarte!
    Nici macar linga mine n-ai fi omorita pt. Isus!
    Ptiu,ptiu boala e adinca la unii pacat ca sufera degeaba.cind or vedea ca rasplata aia mare`i "ia-o de unde nu-i!" oh,ce dezamagire!
    Pentru tine o fi rau cand vei vedea ca ai dat cu piciorul in iertarea lui Dumnezeu, pentru o minciuna gogonata,spusa de diavolul !

7.  
    Banned
    Quote Originally Posted by myryam
    ...parca e glas de Simion Ioanas asta ,,popa,, , ,,dumneatale,, ,etc. imi suna cunoscut.
    nu inteleg ce vreti sa ziceti cu "popa dumneatale?" si cu "Simion Ioanas"? El este cumva vreun poapa ?
    Eu marefeream la afirmatia persoanei cu care dialogam ,preotul nu iarta pacatele ,ci le iarata Iisus Hristos! Asa spune Scriptuara sau dumneata nu esti crestina?

8.  
    Banned
    Myryam m-am exprimat si eu ca in punga,dar chiar ca nu-mi mai gasesc cuvintele in ultima vreme.
    scuze ca nu scriu mult acum,m-am ars tare la mana dreapta,stau cu gheata in pumn.
    Poate-i un semn de la Dumnezeu:Tatal,Fiul si Duhul Sfant!
    Domnul Iisus sa se indure de tine si sa-ti dea vindecare grabnica!

9.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by Lidia
    Probabil ca ai complexul de inferioritate avand in vedere desconsiderarea femeii in islam.Dumnezeu insa vede femeia si barbatul in mod egal!

mai da u incepusi sa bantui acuma....?
    ce desconsiderare ai vazut u?
    ai trait vreo zi ca femeie musulmana?
    stii ce inseamna de fapt o femeie musulmana?
    dragaaaaaaa du-te si citeste si informeaza-te si nu veni aici cu aberatii....nu de alta...da'......
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

10.  
    Incepator MARYAM M.A.'s Avatar
    Quote Originally Posted by anna
    mai da u incepusi sa bantui acuma....?
    ce desconsiderare ai vazut u?
    ai trait vreo zi ca femeie musulmana?
    stii ce inseamna de fapt o femeie musulmana?
    dragaaaaaaa du-te si citeste si informeaza-te si nu veni aici cu aberatii....nu de alta...da'......
    De ce te mai chinui Anna... nu vezi ca de multe ori cei care ne contrazic uita ca noi suntem convertite si stim ce inseamna crestinism... oare cei ca Lidia nu crezi ca ne desconsidera inteligenta facand anumite afirmatii? Toate cele ca noi care au trecut in Islam nu au cerectat inainte si Islamul si religia Crestina ca niste soareci de biblioteca ca sa se poata convinge?
    Sunt atotstiutori cu totii dar asa limitati la acele cateva procente de musulmani care reprezinta uscaturile padurii....
    "Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."

11.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by MARYAM M.A.
    De ce te mai chinui Anna... nu vezi ca de multe ori cei care ne contrazic uita ca noi suntem convertite si stim ce inseamna crestinism... oare cei ca Lidia nu crezi ca ne desconsidera inteligenta facand anumite afirmatii? Toate cele ca noi care au trecut in Islam nu au cerectat inainte si Islamul si religia Crestina ca niste soareci de biblioteca ca sa se poata convinge?
    Sunt atotstiutori cu totii dar asa limitati la acele cateva procente de musulmani care reprezinta uscaturile padurii....

ma da asta cu desconsiderarea femeii in islam ma dadu gata....
    ce sa citim...?noi sa citimin viziunea ei? pai crezi ca "banuiesti" ca stim sa si citim?!
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks