Notices

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 73
  1. Crestinii intreaba 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    M-am gandit sa deschid un thread cu intrebari despre Islam in care crestinii care au nelamuriri despre Islam pot sa posteze aici intrebarile lor.
    Eu as avea mai multe intrebari insa am sa ma abtin deocamdata. Nici una din intrebarile mele nu vor avea drept scop sublinierea falsitatii Islamului sau alte lucruri, sunt simple curiozitati.

Ok. Mai demult am gasit in Coran un verset care spunea ca toti musulmanii care isi parasesc religia trebuie sa fie omorati. As vrea sa intreb daca este adevarat pt ca nu mai gasesc pasajul .
    Deocamdata atat.

2.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    LIDIA,LIDIA,uite eu iti propun ceva foarte usor,noi "musulmanele covertite",suntem gresite;ok(ALLAH STIE MAI BINE!!!(ALLAHU ALAM)
    Noi am dat cu piciorul la iertarea lui ISSUS(alihi salem)care s-a sacrificat pentru "noi";ok

Tu acum" SPUNE-NE CE VREI DE FAPT"???

SA NE CONVINGI SA NE INTORCEM LA CRESTIANISM,SA NE ARATI CA AM ALES O CALE GRESITA???????

Te-am rugat sa nu te mai obosesti, si nici sa nu mai obosii surorile mele;uite, tu esti cea care ai dreptate;DAR asa e in viziunea TA pentru TINE!ok!
    Lidia sa ai o viata luminata si plina de recompense,te rog sa fi rezonabila si sa iti vezi de CRESTIANISMUL TAU!!!

3.  
    Banned
    Quote Originally Posted by myryam
    ...parca e glas de Simion Ioanas asta ,,popa,, , ,,dumneatale,, ,etc. imi suna cunoscut.
    myryam

Gand la gand cu bucurie, eu vroiam sa spun ca mi se pare dl Simion si-a luat un nume de dra si posteaza iar insa in ordinea inversa a ctiunilor decat data trecuta. A venit cu postari usoare si apoi a trecut la artileria grea. Ei nah , daca nu-i el tot aceeasi mancare de peste, copie la indigo vazui in cateva postari

4.  
    Banned
    Quote Originally Posted by Lidia
    Poate-i un semn de la Dumnezeu:Tatal,Fiul si Duhul Sfant!
    ASta m-a dat gata, adica ai grija hannen ce scrii ca iata repede veni pedeapsa peste mana ta

5.  
    Banned
    Quote Originally Posted by Rania View Post
    ASta m-a dat gata, adica ai grija hannen ce scrii ca iata repede veni pedeapsa peste mana ta
    MAT 10: 30 Cit despre voi, pina si perii din cap, toti va sint numarati.

Nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu pe acest pamant!

6.  
    Banned
    Quote Originally Posted by Lidia View Post

Nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu pe acest pamant!
    Asta stiam si eu insa felul in care ai facut tu analogia cu accidentul lui hannen a fost

7.  
    Deosebit
    nu inteleg ce vreti sa ziceti cu "popa dumneatale?" si cu "Simion Ioanas"? El este cumva vreun poapa ?
    Eu marefeream la afirmatia persoanei cu care dialogam ,preotul nu iarta pacatele ,ci le iarata Iisus Hristos! Asa spune Scriptuara sau dumneata nu esti crestina?
    Lidia,eu sunt crestina ortodoxa.Ii respect pe preoti fiindca ei sunt slujitorii lui Dumnezeu.Iisus Hristos iarta pacatele,asa cred si eu,dar aceasta iertare este facuta vizibila si auzibila de catre preot,la Sf.Spovedanie,prin punerea mainilor si rostirea rugaciunii de iertare.
    Este vizibil ca tu crezi altfel,dar te rog sa-ti controlezi exprimarea si cuvintele,si nu neaparat in ceea ce ma priveste,dar si in ceea ce-i priveste pe ceilalti.Daca tu crezi ca prin modaliatea asta agresiva de a-ti exprima credinta ta si de a o denigra pe a altora o sa convertesti pe cineva,te inseli.Ai reusit doar sa jignesti sau sa enervezi fetele de aici,ceea ce este foarte trist.Poate ai avea mai mult castig de cauza daca ti-ai domoli putin tonul si atitudinea.

8.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Myryam, foarte frumos ai scris,

9.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by myryam View Post
    Lidia,eu sunt crestina ortodoxa.Ii respect pe preoti fiindca ei sunt slujitorii lui Dumnezeu.Iisus Hristos iarta pacatele,asa cred si eu,dar aceasta iertare este facuta vizibila si auzibila de catre preot,la Sf.Spovedanie,prin punerea mainilor si rostirea rugaciunii de iertare.
    Este vizibil ca tu crezi altfel,dar te rog sa-ti controlezi exprimarea si cuvintele,si nu neaparat in ceea ce ma priveste,dar si in ceea ce-i priveste pe ceilalti.Daca tu crezi ca prin modaliatea asta agresiva de a-ti exprima credinta ta si de a o denigra pe a altora o sa convertesti pe cineva,te inseli.Ai reusit doar sa jignesti sau sa enervezi fetele de aici,ceea ce este foarte trist.Poate ai avea mai mult castig de cauza daca ti-ai domoli putin tonul si atitudinea.
    Foartea frumos ai scris MYRYAM chiar ma bucur sa vad asa un mesaj de la tine.

Tot respectul
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

10.  
    Banned
    Quote Originally Posted by myryam View Post
    Draga Myryam, iertarea o da Dumnezeu si o da pe baza Cuvantului Sau si nu la argumentele preotului! A face din Spovedanie un mod de spalare a pacatelor ,este o greseala enorma! Pacatele trebuie marturisite inaintea lui Dumnezeu si trebuie sa ne lepadam de ele.
    Singurul Mare Preot care mijloceste pentru noi oamenii este Cristos Domnul si nici un alt om nu este capabil sa faca asta!

EVR 9: 11 Dar Hristos a venit ca Mare Preot al bunurilor viitoare, a trecut prin cortul acela mai mare si mai desavirsit, care nu este facut de mini, adica nu este din zidirea aceasta;
    EVR 9: 12 si a intrat, odata pentru totdeauna, in Locul prea sfint, nu cu singe de tapi si de vitei, ci cu insus singele Sau, dupa ce a capatat o rascumparare vecinica.
    EVR 9: 13 Caci daca singele taurilor si al tapilor si cenusa unei vaci, stropita peste cei intinati, ii sfinteste si le aduce curatirea trupului,
    EVR 9: 14 cu cit mai mult singele lui Hristos, care, prin Duhul cel vecinic, S'a adus pe Sine insus jertfa fara pata lui Dumnezeu, va va curati cugetul vostru de faptele moarte, ca sa slujiti Dumnezeului cel viu!
    EVR 9: 15 Si tocmai de aceea este El mijlocitorul unui legamint nou, pentru ca, prin moartea Lui pentru rascumpararea din abaterile faptuite supt legamintul dintii, cei ce au fost chemati, sa capete vecinica mostenire, care le-a fost fagaduita.
    ************************************************** *********************************
    EVR 9: 24 Caci Hristos n'a intrat intr'un locas de inchinare facut de mina omeneasca, dupa chipul adevaratului locas de inchinare, ci a intrat chiar in cer, ca sa Se infatiseze acum, pentru noi, inaintea lui Dumnezeu.

Deci vino cu pacatele tale la Isus ,marturisestele si vei primi iertarea! Lasa-te de aceste pacate si nu le mai repeta si vei avea binecuvantarea lui Dumnezeu!
    Cat despre cei care sau "inflamat" pe aici au facut-o din cauza Cuvantului lui Dumnezeu! Nu-L cred pe Cristos ca Fiul lui Dumnezeu si mai mult decat atat unii chiar arunca cu ocara asupra Sa! Fiecare isi va primi rasplata dupa cum a lucrat si a trait pe acest pamant!

11.  
    Deosebit
    Draga Myryam, iertarea o da Dumnezeu si o da pe baza Cuvantului Sau si nu la argumentele preotului! A face din Spovedanie un mod de spalare a pacatelor ,este o greseala enorma! Pacatele trebuie marturisite inaintea lui Dumnezeu si trebuie sa ne lepadam de ele.
    Singurul Mare Preot care mijloceste pentru noi oamenii este Cristos Domnul si nici un alt om nu este capabil sa faca asta!

EVR 9: 11 Dar Hristos a venit ca Mare Preot al bunurilor viitoare, a trecut prin cortul acela mai mare si mai desavirsit, care nu este facut de mini, adica nu este din zidirea aceasta;
    EVR 9: 12 si a intrat, odata pentru totdeauna, in Locul prea sfint, nu cu singe de tapi si de vitei, ci cu insus singele Sau, dupa ce a capatat o rascumparare vecinica.
    EVR 9: 13 Caci daca singele taurilor si al tapilor si cenusa unei vaci, stropita peste cei intinati, ii sfinteste si le aduce curatirea trupului,
    EVR 9: 14 cu cit mai mult singele lui Hristos, care, prin Duhul cel vecinic, S'a adus pe Sine insus jertfa fara pata lui Dumnezeu, va va curati cugetul vostru de faptele moarte, ca sa slujiti Dumnezeului cel viu!
    EVR 9: 15 Si tocmai de aceea este El mijlocitorul unui legamint nou, pentru ca, prin moartea Lui pentru rascumpararea din abaterile faptuite supt legamintul dintii, cei ce au fost chemati, sa capete vecinica mostenire, care le-a fost fagaduita.
    ************************************************** *********************************
    EVR 9: 24 Caci Hristos n'a intrat intr'un locas de inchinare facut de mina omeneasca, dupa chipul adevaratului locas de inchinare, ci a intrat chiar in cer, ca sa Se infatiseze acum, pentru noi, inaintea lui Dumnezeu.

Deci vino cu pacatele tale la Isus ,marturisestele si vei primi iertarea! Lasa-te de aceste pacate si nu le mai repeta si vei avea binecuvantarea lui Dumnezeu!
    Cat despre cei care sau "inflamat" pe aici au facut-o din cauza Cuvantului lui Dumnezeu! Nu-L cred pe Cristos ca Fiul lui Dumnezeu si mai mult decat atat unii chiar arunca cu ocara asupra Sa! Fiecare isi va primi rasplata dupa cum a lucrat si a trait pe acest pamant!
    Mai Lidia,pai la Hristos ma duc cu pacatele,nu la altcineva.Te-ai spovedit vreodata?Inainte de a te marturisi,preotul spune,,iata fiule,Hristos este de fatza,deci marturiseste Lui pacatele tale,fara rusine,ca sa primesti iertare,,(am redat aproximativ).
    Cat despre cei de aici,nu Scriptura i-a inflamat ci modul tau de a pune problema,esti extrem de brutala.Tu starnesti lumea si dupa aia strigi ca suferi pentru Hristos.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks