Assalamu Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!...pentru persoanele interesate:
primesc comenzi pentru haine si articole diverse , pentru femeile musulmane,imi puteti sugera ceea ce va intereseaza, model,masura, culoare, pentru a cunoaste cat mai bine cererea si gusturile voastre imi puteti lasa mesaj pe PM, sau chiar si aici , inshaAllah fie ca Allah sa va binecuvanteze si sa neaiba pe toti in paza Sa !!!
Thread: Imbracaminte pentru musulmane
Results 31 to 40 of 61
|
|
-
08-14-2006, 09:00 AM
-
Urmatorii 11 au spus mersi lui Sarah_Nour pentru acest subiect
aiscia (08-07-2008), Alexyna (06-11-2010), Cynthia (12-01-2008), Gabriela Gharabli (08-09-2008), gabriela guettat (05-08-2007), magda (10-29-2010), maha (06-11-2010), sara h (12-03-2008), sasha81 (12-03-2008), Selma Nuran (11-24-2010), Yumna (08-28-2008)
-
03-11-2007, 02:10 PM
asslam 3laykom!
ca modele arata detul de bine esharfele acelea, insa intr-adear 30/120 cm sunt mici.... poate nu ar fi f scurte daca le-ai pune doar de 2 ori, insa 30 cm e f ingusta... de curiozitatea am masurat si eu una de a mea, care are 130 lungime, dar o pun numai de 2 ori, insa latimea e de 50, asa cum e la toate....
cat despre ace, ana maria, poti sa nu folosesti... uite: daca pui esharfa o prinzi sub barbie cu un fel de ac de siguranta .. cam asa arata.... http://www.jelbab.com/product.asp?prdID=900910
nu cred ca ai unde sa gasesti asa ceva in romania, daca vrei imi dai o adresa si iti pot trimite cateva.. am destule si la mine rezista f mult...
cand iti pui esharfa, nu o prinzi fix la mijloc, cam la o treime.. si cele doua treimi mai lungi le treci in continuare pe sub barbie, urci pe cap, si cobori pe partea cealalta.. si acolo nu trebuie neaparat sa pui ac... fie poui o agrafa normala, fie o bagi frumos pe dedesubt si ea sta.. iti garantez ca poti sta asa ore intregi, nu cade....

-
03-11-2007, 03:19 PM
As salamu alaikum.
Am terminat si eu de fotografiat produsele si le-am postat pe pagina de photos in yahoo. Pt. surorile interesate, va rog sa imi trimiteti PM.. am vrut sa postez linkul cu pagina de fotografii, insa se are ca nu am inca acest privilegiu pe site.
Allah Hafiz.
-
03-11-2007, 04:53 PM
salam aleikum, te rog sa imi dai si mie adresa ta pt a putea vedea ce produse ai sau ce poti sa aduci.sukran .
ma intereseaza marimi mari.eu sunt fff ocupata acum,alhamdulilah ,dar insha ALLAH voi mai intra si astept informatii de la tine.
maa selame .
Si implineste rugaciunea la cele 2 capete ale zilei si la anumite ceasuri din noapte!Faptele bune le alunga pe cele rele.Aceasta este reamintirea pentru cei care cugeta! Si fii statornic in rabdare fiindca ALLAH nu lasa sa se piarda rasplata facatorilor de bine!
-
-
Member

03-11-2007, 07:22 PM
woww!! yaAllah!! ce modele frumoase , superbe , le iubesc ,
dar daca cautatzi esahrfe foarte frumoase , gasiti la sophia , nushtiu unde anme se gasesc sucursalele sophia in bucureshti, dar in iasi in vreo 4 magazine , au esharfe foarte , foarte frumoase shi pe langa imbracaminte orientala , care coboara pana la jumatatea coapselor , au shi tot felu de chestii pt . casa , foarte foarte frumoase ( cel putzin mie imi plac ) , nush sigur daca is aduse direct din india sau produse in romania , dar pana se vor face comenzile shi pana va alegetzi tot ce va trebuie va recomand sophia
p.s. modelele sunt superbe
-
-
-
-
05-01-2007, 10:57 AM
Bluzele prezentate pot fi insa si in varianta cu maneca lunga sau se poate solicita helanca ( in functie de preferinte)

Sacoul prezent intr-o paleta coloristica variata, in functie de solicitari.

Varianta de doua piese sau separat pot fi solicitate: bluza sau pantalon

Imaginile prezentate, reprezinta modele informationale; culorile, imprimeurile si implicit dimensiunile, se stabilesc de comun acord, pentru informatii lasati-mi PM si va voi contacta, va multumesc.
-
05-01-2007, 11:26 AM
Ce ma fac, ca nu stiu sa trimit mesaj privat si trebuie sa iau legatura cu tine, sarah-nour? poti sa imi trimiti tu un mes privat , in care sa imi dai un nr de telefon? o surioara este interesata sa cumpere dar nu are net
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |