Notices

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 71 to 80 of 81
  1. Gasiti Dificultati ??? 
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Gasiti dificultati in relatiile care trebuie sa le duceti cu familia sotului(sotiei)?
    Respectiv cumnatele,cumnatii???

V-ati gandit cum ati putea imbunatatii aceste relatii???
    Ce considerati ca este mai dificil?
    Sa lasati de voi?
    Credeti ca daca relatiile duse bine cu neamurile,viata voastra de cuplu ar fi mult mai buna?
    Aveti probeleme din acesata cauza?

2.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Salam aleikum!
    Fetelor ce mai stiti de Nur?
    Este prima data cind ii citesc povestea .Ma doare sufletul,nu ma pot opri din plins...
    revin cind imi revin

3.  
    Harnic
    Assalamu aleykum

Nu-mi vine sa cred...inca nimeni nu s-a gandit s-o ajute pe Nur??? Cred ca pana la urma se pot strange niste bani pentru ca baiatul ei sa poata merge la scoala si poate cineva se va gasi sa poata cumpara ceva caiete sau ce mai are nevoie baiatul. Daca intre noi nu ne ajutam ce mai asteptam de la altii???
    Hai sa gasim o modalitate sa o ajutam...eu sunt foarte noua aici si nu stiu cum pot lua legatura cu ea...dar poate careva dintre cei de aici stiu.

Salam

4.  
    Incepator nur's Avatar
    salam aleikum la toata lumea ,alhamdulillah am citit gandurile voastre in dreptate catre mine si Amin ...va multumim...iar pt cele care nu ma cunosc vreau doar sa le spun ca:sunt medic ginecolog alhamdulillah ,dar faptul ca am urmat universitatea in alta tara decat romania ma impiedica acum sa profesez .inshallah o sa reiau postarile inshallah ...va pupic pe toate

5.  
    Incepator nur's Avatar
    salam aleikum,
    asa cum am promis am sa va spun si ultimile noutati din familia Nur:
    a trecut ramadanul ,alhamdulillah in care au fost si momente bune si momente rele alhamdulillah pt tot,anul acesta Amin a postit!!!! a fost primul lui ramadan ,,,adevarat ca o sa avem amandoi ceva zile de recuperat dar ..alhamdulillah ,la eid a fost foarte fericit pt un frate drag sufletului nostru a avut grija ca si el sa primeasca cadouri si mai ales ceea ce lui ia lipsit "atentie si dragoste",in rest....am inceput din nou tratamentul citostatic..inshallah sa-l termin cu bine si.....cam asta este totul ...oricum Allah subhan wa ta'ala ne are in grija lui..am invatat ca neputinta si disperarea se trateaza cu :1-credinta.2-rabdare.3-dragoste pt tot si toti cei cre te-au ranit ,numai cand nu urasti poti sa ierti si sa mergi mai departe.pupi multi la scumpici ..

6. Urare 
    Deosebit shama's Avatar
    Mult curaj, nur .
    Iti doresc ca tratamentul sa aiba rezultatul scontat si sa treci cat mai usor peste efectele adverse.

Stoicism si incredere in Dumnezeu, draga nur !

7. Curaj! 
    Member manuela's Avatar
    Salamalekum wa rahmitilah wa barakatum!
    Draga Nur,am citit povestea voastra in timpul lunii Ramadan,de atunci sunteti mereu in gindurile si rugaciunile mele.Am uitat unde am citit postarile tale,am dat un anunt pe Islamulazi si o sora mi-a trimis adresa.Voiam sa vad noutatile,sper sa fie mereu din ce in ce mai bune.Ai toata dragostea,admiratia si prietenia mea.
    Pe islamulazi eu sunt mariem,poti sa-mi trimiti email sau privat oricind,daca pot fi de ajutor pentru tine,cu cea mai mare placere.
    Insha Allah,sa fiti ---------------re cei iubiti si ocrotiti de Allah,sa vina si timpul fericirii in viata voastra!
    Va pup dulce pe amindoi,aveti grija unul de altul si sa auzim numai de bine,insha Allah!
    A ierta este cea mai frumoasa razbunare.

8.  
    Harnic UMM TAREK's Avatar
    Quote Originally Posted by nur View Post
    salam aleikum la toata lumea ,alhamdulillah am citit gandurile voastre in dreptate catre mine si Amin ...va multumim...iar pt cele care nu ma cunosc vreau doar sa le spun ca:sunt medic ginecolog alhamdulillah ,dar faptul ca am urmat universitatea in alta tara decat romania ma impiedica acum sa profesez .inshallah o sa reiau postarile inshallah ...va pupic pe toate
    Salam aleykum,draga NUR,citind rindurile scrise de tine,o clipa m-am gandit ca oricare dintre noi am fi putut safim in locul tau si ma gandesc ca nu e drept.ALLAH sa te ajute sa ai parte de multe bucurii impreuna cu AMIN si sanatate.Apropo de studii facute "afara"stiu ca Min.Educatiei le echivaleaza.te-ai interesat?Sufletul tau dupa atata amaraciune sa fie acoperit numai de bucurii,insallah,numai bine iti doresc.

9.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Asslemu alecom Nur surioara ,ALLAH subhanahu wa ta'ala sa te binecuvnteze,si sa iti usureze,tot si toate!
    Suntem cu toate in asentimentul tau,te iubim si iti uram din inima insanatosire grabnica si sa fii fericita alaturi de copilasii tai.
    Sa fi inshallah iubita si respectata de ei pentru ca MERITI!!
    Noi te respectam foarte mult pentru curajul tau,pentru ceea ce esti si ceea ce faci !!

daca ai timp vino sa vorbim pe mess
    gabrielaguettat@yahoo.fr

10.  
    Incepator
    Salam alekom

Ieri dupa ce am citit ce a scris Suleiman referitor la prestatia forumului Rasarit am intrat la sectiunea Consiliere Matrimoniala sa vad de ce este in topul preferintelor si e adevarat ca sunt multe subiecte interesante si de ajutor pt noi toti, alhamdolellah si multumiri tuturor celor care au postat.

Mi-a atras atentia povestea unei surioare care a postat in perioada Ramadanului, Nur, si nu pot sa raman indiferenta la nevoile unei surori atat de curajoase si greu incercata de soarta. Vroiam sa va intreb daca mai stiti ceva de ea, am cautat postarile sale insa de mult timp nu a mai intrat pe forum. Stiti cumva daca situatia ei s-a imbunatatit? Stie cineva cum pot lua legatura cu ea? Mi-a parut tare rau sa vad ca un copil este abandonat intr-o maniera atat de urata de catre tatal sau si lasat in voia sortii.

Va rog daca stie cineva cum pot lua legatura cu surioara Nur sa ma anunte.

Salam alekom wa rahmatulah wa barakatuhu

11.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Pai nu a mai dat pe aici de ceva vreme.
    Insa daca vrei neaparat sa iei legatura cu ea, trimite-i un mesaj privat aici pe forum si o sa o atentioneze pe e-mail ca a primit si il va citi.Asta daca are acces la net.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks
Bookmarks