Gasiti dificultati in relatiile care trebuie sa le duceti cu familia sotului(sotiei)?
Respectiv cumnatele,cumnatii???
V-ati gandit cum ati putea imbunatatii aceste relatii???
Ce considerati ca este mai dificil?
Sa lasati de voi?
Credeti ca daca relatiile duse bine cu neamurile,viata voastra de cuplu ar fi mult mai buna?
Aveti probeleme din acesata cauza?
Thread: Gasiti Dificultati ???
Results 21 to 30 of 81
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
08-17-2006, 06:42 PM

-
-
08-22-2006, 01:00 PM
salam laeikum,
iar va cer sfaturi ..ce sa fac dupa atata timp de singuratate am gasit suflete care pot pune o vb buna si pentru sufletelul meu ,deci cititi si dati un sfat ca arde rau de tot:asa cum poate a-ti luat la cunostinta eu si sotul meu suntem divortati ,de un an de zile ,eeee surpriza insa am avut-o noaptea trecuta cand tatal lui m-a sunat si m-a intrebat daca poate venii in vizita de ramadan la mine!!!eu si socrul meu am avut o relatie fffff speciala el fiind cel care m-a invatat ce inseamna sa fii musulmana,dar in schimb cu mama soacra...ei bine acolo lucrurile au stat rau ,ea nu a inteles ce a vazut "puiul"ei la mine iar eu oricat am incercat wallahi nu am putut sa o iubesc ,dar am respectat-o ca pe mama sotului meu si in rimul rand ca pe o "mama"ei bine cum intrebarea este :ei vor sa vina la mine tocmai din Bahrain sa petreaca luna ramadan cu mine si Amin ....eu ce sa fac? in 16 ani de zile nu m-au vizitata decat de 5 ori iar acum cand ei nu mai sunt decat bunicii lui AMIN vor a fie cu mine .....Ce sa fac? ce ma sfatuiti?
-

08-22-2006, 01:07 PMHabibty,primeste-i cu bratele deschise si fii sigura ca vei fii raspaltita pentru inima ta buna!!!!
Baietelul o sa fie cel mai fericit sunt sigura,fa-o pentru el!!!!

-
08-22-2006, 01:39 PM
salam aleikum,
Wallahi surioara mi-e frica de mor sa dau ochii cu ummahmad, ea este mai rea decat 7 soacre la un loc ! daca era vb sa fii avut si noi o relatie normala soacra-nora poate ca acum zburam de fericire,dar daca ma gandesc ca acum nimic nu o mai retine sa-mi reproseze faptul ca sunt "stearpa"si fiul ei "saracutul"a trebuit sa o ia de la inceput cu o alta sotie (de parca asta ar fii ceva rau pt el!!!)ma ingrozesc,am cerut sa ma lumineze bunul Allah Ta'ala ,si cred ca de dragul lui Amin am sa inchid ochii si urechiile timp de o luna .singura alinare este faptul ca socrul meu este un om cu o conduita morala de exceptie si langa el chiar am ce sa invat .chiar si asa astept inca sfaturi in ce priveste modul in care ar fii normal sa ma port cu "mamicutza "fostului meu sot.pupi multi la scumpici
-

08-22-2006, 02:18 PMNUR:sfaturi in ce priveste modul in care ar fii normal sa ma port cu "mamicutza "fostului meu sot
1 tot timpul sa fi in bucatarie inaintea ei,fa de asa natura incat sa o faci sa guste din toate,sa isi dea parea sarat,iute..etc
2 culcate dupa ea scoalate inaintea ei,de ce?ca sa gaseasca totul aprope gata..o vei lasa interzisa
3 indiferet de remarcile prost venite,foloseste de zambetul tau
4 auzi ce iti convine,ce nu iti convine da-i dreptatesi faci cum stii tu
5 de fiecare data sa pregatesti locul de ragaciune si sa ii dai tot timplu tot ce are nevoie (inainte ca ea sa iti ceara)
MANGAIO CHIAR DACA NU AI FACUT-O PANA ACUM
SPUNEI VORBE BUNE
LAS-O SA REGRETE DECIZIA IDIOATA CARE A LUAT-O FIUL EI
In fond o luna trece cat clipesti din ochi,da-ti silinata ca totul este acum inregistrat in mintea si ochi ei,iti spun ceva..
Sa stii si sa fii sigura CA NU VINE DEGEABEA DIN BAHRIN LA TINE
ALLAH KARIM HABIBTY!!!
-
-
08-22-2006, 04:12 PM
Woaw , super sfaturile tale! Si pentru cele in nevoie si pentru cele fericite.
Nur, cred si eu ca nu vine doamna degeaba aici ... asa ca uite subhanaAllah... poate ca faramantarile puiului tau se vor mai alina... inshaAllah! Eu cred ca e de bine si mai ales ca se inatmpla in Ramadan!
Allah sa te protejeze pe tine si copilasul tau! O sa fie bine, cu voia lui Allah!
Si... apoi cu socra ta nu mai ai ce imparti! Puteti fi acum doar prietene ...Incearca!
-
Harnic

08-22-2006, 04:27 PM
Originally Posted by nadine;18367eu tare as vrea sa avem aceeasi relatie care am avut-o inainte dar ea este cea care ma respinge prin fetele ei si chiar prin sotul meu. Nu stiu daca soacra mea stie de acest incident, dar eu ma gandesc ca odata ce v-a afla isi va schima parearea despre mine ceea ce nu vreau sa se intample. [/I
Draga Nadin dupa cate stiu eu la arabi este o lege:cand i-ti vin musafiri trebuie sa le faci pe plac.
Dupa cum inteleg eu ea nu te-a tratat bine,ba mai mult nu a creat o atmosfera unde sa te simti bine.Probabil nu tea agreat niciodata.
De aceaia este o buna actrita in fata sotului ei,deoarece stie ca a gresit si nu vrea sa recunoasca.
Eu cred ca relatia voastra nu v-a fi niciodata perfecta.(cu ea)
In al-2-lea rand si tu ai gresit.De ce i-ai spus propriei ei surori?Risti sa pierzi si cu ea relatia doar n-o sa te iubeascva mai bine ca pe ea(sangele nu se face apa)sau poate v-a fi undeva la mijloc si-i va fi greu.
Daca te-a durut si voiai sa te descarci trebuia sa-i zici in fata sau noua aici.
Trebuia sa taci,si in suflet sa te indepartezi de ea daca ai simtit ca ea nu te place.
Acum daca-ti vine soacra incearca sa-i faci pe plac sa vada intradevar ca tu esti o fata buna cu frica de Allah si fica ei este rea.Daca traieste in sredinta cu frica de Allah n-ai de ce sa-ti fie frica.
-
08-22-2006, 11:04 PM
Buna Nadine,
Am citit postul tau si raspunsurile fetelor si, uite, mi-au venit si mie vreo idee-doua... trei-patru. Poate te inspira ceva ce-ti va fi de folos la o adica.
1. Ar fi grozav daca ai vorbi cu sora din Montreal, cu sotul tau, cu mama lui si, mai ales, cu fiicele sorei din Londra numai de la bine in sus despre sora sotului tau din Londra.
De ce? Pentru ca acest lucru o va surprinde placut, mai ales ca ea a declarat fatis ca nu te mai prea are la suflet, deci nu se asteapta ca tu sa nu mai poti dupa ea. Dovedeste-i ca se inseala! Este mai greu sa vorbesti de rau o persoana care te vorbeste de bine.
2. Ai facut exact ce trebuia cand i-ai cerut scuze telefonic surorii din Londra, la indemnul sotului tau.
De ce? Pentru ca sotul tau stie ca ai incercat sa remediezi, in mod politicos, situatia. Faptul ca, ulterior, situatia a degenerat cred ca nu se mai considera, in ochii lui, ca fiind ceva imputabil purtarii tale.
3. (asta cred ca este cea mai tare, tine-te bine
) Roag-o cum stii tu mai frumos pe sora din Londra sa-ti dea si tie retetele acelea pe care le facea ea cel mai des cand v-a avut musafiri. Spune-i ca tie nu-ti ies la fel de bune orice ai face si ca ai neaparata nevoie de sfaturile ei.
De ce? Asta are sanse mari s-o imblanzeasca si sa-i -----streze ca, in realitate, tu o apreciezi.
4. Si, nu in ultimul rand, as vrea sa te rog sa te gandesti ca este foarte importanta comunicarea cu rudele sotului tau. Straduieste-te din rasputeri sa mai adaugi macar cateva cuvinte de bine dupa "da, nu si nu stiu".
De ce? Pentru ca sotul tau iti va aprecia, cu voia Domnului, efortul de a mentine o atmosfera armonioasa in familie. Pentru ca tie iti va face bine sa comunici cu persoane care, chiar daca le cunosti de ceva timp, s-ar putea sa-ti rezerve si surprize placute. Si, nu in ultimul rand, pentru ca rabdarea este o virtute care se cultiva greu, dar... merita.
-
08-23-2006, 06:15 PM
EMA si WANNABE multumesc de sfaturile voastre, si voi incerca in masura puterilor mele sa le aplic. Ceea ce eu vreu foarte mult este sa corespondez cu fetele cumnatei mele din London, dar din cate imi dau eu seama ea este cea care le opreste. Daca ar fii sa le trimit un e-mail ce as putea sa le zic? In legatura cu soacra mea, ma gandesc ca in momentul in care v-a afla despre aceasta intamplare isi v-a schimba parerea despre mine, de ce? pai pe cine sa creda mai mult pe fiica ei sau pe sotia fiului ei.
NUR am citit toate postarile tale si grijile pe care le ai cu venirea fostei socre in vizita, dar te-ai gandit ca si-a dat seama ca te-a judecat gresit pana acum si ca se gandeste ca nici fiul ei nu este un sfant. Insha allah, ALLAH sa iti usureze aceasta incercare si treapta peste care trebuie sa treci, si cum a mai spus cineva treci cu fruntea sus, ca nu ai de ce sa iti fie frica. Si in plus fa-o pentru fiul tau, el are nevoie de asta.من قبله من يحمل حياتي في يديه
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests) |

si daca are 150 de grame bucata e bine