Gasiti dificultati in relatiile care trebuie sa le duceti cu familia sotului(sotiei)?
Respectiv cumnatele,cumnatii???
V-ati gandit cum ati putea imbunatatii aceste relatii???
Ce considerati ca este mai dificil?
Sa lasati de voi?
Credeti ca daca relatiile duse bine cu neamurile,viata voastra de cuplu ar fi mult mai buna?
Aveti probeleme din acesata cauza?
Thread: Gasiti Dificultati ???
Results 51 to 60 of 81
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
08-17-2006, 06:42 PM

-
Banned
09-02-2006, 12:30 PMSalam alekom wa rahmatulah wa barakatuh
draga nur, eu nu pot comenta nimic, stii deja parerea mea. Nu vreau sa fiu rea dar ALLAH are grija de toate si va veni ziua in care vinovatii vor plati pt fapta lor. Deja se afunda in haram lasand pe drumuri un copil care are drepturi legitime.
Nu dispera sora, inchALLAH te vei descurca cum ai facut si pana acum, ALLAH nu te lasa la greu. Tu sa spui alhamdulillah pt toate si nu-ti pierde speranta, poate Amin va avea sansa sa mearga la scoala odata cu ceilalti copii, inchALLAH
O zi binecuvantata tuturor
-
09-02-2006, 02:18 PM
Nur surioara tu esti o femeie puternica ,se simte in cuvintele tale. A vrut socrela sa-ti strice dispozitia inainte de Ramadan, se gandea ea sa vada vreo reactie de la tine. Bravo ca ai fost calma
Allah Subhanah w Ta'ala are grija de toate.

-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
09-02-2006, 04:06 PMNUR HABIBTY,tot ce am citit e copleshitor,nu am cuvinte pentru a exprima ceea ce simt eu pentru tine si pentru situatia ta,dar ALLAHU ALAM!!!
Sunt asa mandra ca sunt sora ta si sunt convinsa ca toate sunt in asentimentul meu,sa ne traiesti surioara ca meriti PARADISUL,pentru tot ce faci,ceea ce esti si cum te comporti.Cinste la baietii tai ca au o MAMA asa ca tine!Nu stiu acei oameni ce au pierdut,dar o sa vina ziua(inshallah), cand vor REGRETA enorm,si aceea zi nu este departe.
Te respect enorm pentru curajul tau si felul tau de a fii!!!
Iti multumesc ca imi dai ocazia sa fiu una din surorile tale

-
09-04-2006, 11:58 AM
Assalamu Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!...
tot la tine imi sta mintea, habibty..

~~~
Cum adica sa nu aiba de ce sa intretina ambii copii?...
Wallahi, din punct de vedere islamic e Dreptul Tau...
(de fapt, dreptul copilului)
daca el a divortat, a divortat de tine, nu si de copil...
Chiar daca tu ai avea un sot acum, grija fata de Amin e Responsabilitatea lui _ fiindca el e tatal...
asa e din punct de vedere islamic.....
si pentru asta el raspunde in fata lui Allah!
~~
daca soacra ta chiar tine la fiul ei.. nu se gandeste?
cum de se poarta atat de nechibzuit?..
Pai in Ziua Aceea copilul ei va dea socoteala:
(si nu cred ca si-ar dori ce-i mai rau pentru el!!!!)
va fi intrebat: cum a avut grija de cei care s-au aflat in responsabilitatea lui?...
ce-o sa raspunda?...
ca nu i-a pasat?...
~~
Ummahmad ma surprinde cel mai tare....
chiar nu realizeaza?...
n-o mustra constiinta?
(mai mult decat doar sa faca o urare)
daca ea s-ar pune putin in situatia ta, i-ar placea?...
(desi senzatia mea e ca isi face procese cumva, doar ca e mai usor sa dea vina,
sa "fuga", decat sa accepte situatia si sa admita ca fiul ei a gresit...
dar nu pot eu sa judec)
~
cum ar fi fost sa nu-l poata trimite pe Ahmed la scoala?
?!??!
si nu e numai asta....
...
~~
surioara, sunt drepturile tale...
(dar tu iti cunosti mai bine situatia...
si cred ca ai incercat sa ti le ceri, nu?)
~~~
Insha'a Allah sa prinzi Noaptea Aceea din ultimele zece zile ale Ramadhan-ului...
Si sa primesti binecuvantarile acelor clipe..
Sa-ti daruiasca Allah Preainaltul ceva cu mult mai bun decat ce nu ai acum...
Si Insha'a Allah si un sot dreptcredincios...
un sot Responsabil....
~~

"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
-
09-05-2006, 02:56 AM
salam aleikum ,
da pot sa raspund: Amin nu va merge anul acesta la scoala pt ca eu i-mi permit sa achit taxele de scolarizare.asta e... am sa incerca sa suplinesc eu rolul de invatator pt el anul acesta,am sa-l duc la cursurile de islam unde am inteles ca nu trebuie musai sa platesc si insh'Allah am sa ma descurc cumva cu voia bunului Allah Subhana Wa Ta'ala,sanatosi sa fim ,in primul rand el ,ca nu ne pierde bunul Allah nici pe noi .nu este primul copil care pierde un an de studiu din cauza problemelor financiare.Noi stim ca dragostea bunului Allah este nemarginita,iar acum mai mult ca niciodata Amin i-mi cere sa-i citesc o anumita sura pe care cu ingaduinta dv o postez aici pt toti cei care au nevoie de o intarire a sperantei :
"PE ZIUA LUMINOASA.
SI PE NOAPTE,CAND SE INTUNECA!
DOMNUL TAU NU TE-A PARASIT SI NU TE URASTE!
VIATA DE APOI VA FII PENTRU TINE MAI BUNA DECAT PRIMA!
SI DOMNUL TAU ITI VA DARUI SI VEI FI TU MULTUMIT!
OARE NU TE-A GASIT EL ORFAN SI TI-A DAT ADAPOST?
NU TE-A GASIT PE TINE NEPASATOR SI TE-A CALAUZIT?
NU TE-A GASIT PE TINE SARMAN SI TE-A FACUT BOGAT?
CAT DESPRE ORFAN,PE EL NU-L OPRIMA!
CAT DESPRE CEL CARE CERE, PE EL NU-L ALUNGA!
IAR CAT DESPRE INDURAREA DUMNULUI TAU ,DESPRE AE VORBESTE!!! surat AD-DUHA
este sura pe care Amin o intelege intr-un fel aparte si pe care noi o recitam tot timpul in timp de durere si necaz.
cam asta este tot ce pot sa spun despre subiectul asta.pupi multi la toate scumpicile
-
09-05-2006, 03:00 AM
salam aleikum ,
da pot sa raspund: Amin nu va merge anul acesta la scoala pt ca eu nu i-mi permit sa achit taxele de scolarizare.asta e... am sa incerca sa suplinesc eu rolul de invatator pt el anul acesta,am sa-l duc la cursurile de islam unde am inteles ca nu trebuie musai sa platesc si insh'Allah am sa ma descurc cumva cu voia bunului Allah Subhana Wa Ta'ala,sanatosi sa fim ,in primul rand el ,ca nu ne pierde bunul Allah nici pe noi .nu este primul copil care pierde un an de studiu din cauza problemelor financiare.Noi stim ca dragostea bunului Allah este nemarginita,iar acum mai mult ca niciodata Amin i-mi cere sa-i citesc o anumita sura pe care cu ingaduinta dv o postez aici pt toti cei care au nevoie de o intarire a sperantei :
"PE ZIUA LUMINOASA.
SI PE NOAPTE,CAND SE INTUNECA!
DOMNUL TAU NU TE-A PARASIT SI NU TE URASTE!
VIATA DE APOI VA FII PENTRU TINE MAI BUNA DECAT PRIMA!
SI DOMNUL TAU ITI VA DARUI SI VEI FI TU MULTUMIT!
OARE NU TE-A GASIT EL ORFAN SI TI-A DAT ADAPOST?
NU TE-A GASIT PE TINE NEPASATOR SI TE-A CALAUZIT?
NU TE-A GASIT PE TINE SARMAN SI TE-A FACUT BOGAT?
CAT DESPRE ORFAN,PE EL NU-L OPRIMA!
CAT DESPRE CEL CARE CERE, PE EL NU-L ALUNGA!
IAR CAT DESPRE INDURAREA DUMNULUI TAU ,DESPRE EA VORBESTE!!! surat AD-DUHA
este sura pe care Amin o intelege intr-un fel aparte si pe care noi o recitam tot timpul in timp de durere si necaz.
cam asta este tot ce pot sa spun despre subiectul asta.pupi multi la toate scumpicile
-
09-05-2006, 02:59 PM
Multumesc pentru lamuriri, draga nur. Imi pare rau sa aflu ca situatia in care te afli nu iti permite in momentul de fata continuarea scolarizarii lui Amin. Ar fi fost ideal sa aiba colegi de scoala de aceeasi varsta cu el si sa invete in acelasi ritm cu acestia.
Spune-mi, te rog, ai luat cumva in calcul si varianta de a-l da - fie si un an de zile, pana se mai strang ceva bani - la o scoala care sa nu perceapa taxe de scolarizare? Intreb si eu, desi presupun ca te-ai gandit deja la toate variantele posibile si nu a mai ramas in picioare decat cea mai putin avantajoasa dintre ele, si anume aceea ca Amin sa piarda un an de scoala.
Eu, personal, as dori din toata inima sa se poata si altfel; sunt convinsa ca si tu. Cu ajutorul si voia lui Dumnezeu sigur se va putea.
Mult curaj si rabdare amandurora.
-
membru de onoare

09-06-2006, 12:05 AMSalam alaikum,
totusi de ceva vreme nu am apucat sa intru des pe forum. Dar ce citesc aici ma ingrozeste... De unde atata nesimtire la familia sotului tau? Scuze ca vorbesc asa da de unde atata.... Nu mai zic nimic ca acuma deja is furioasa.
Allah sa te ajute si sa te indrume. Insha Allah sa treci cu bine peste toate draga sora
-
09-10-2006, 12:57 PM
ORICAT AI INCERCA SA FACI PE PLAC UNEI PERSOANE IN ACEASTA VIATA NU VEI REUSI...ATATA TIMP CAT IN FATA LUI ALLAH SIMTI CA TI-AI FACUT DATORIA,GATA...AJUNGE ATAT...NU RAMANE SA ITI BATI CAPUL CU CUMNATA SAU CU SOACRA...CE AI PUTUT SA FACI AI FACUT...RAMANE DOAR TIMPUL SA LE REZOLVE PE TOATE,.
TREBUIE SA NE GANDIM CUM SA IL INCANTAM PE ALLAH,ASTA ESTE DATORIA NOASTRA IN ACEASTA VIATA..
DE CE TREBUIE SA FACI GESTURI FALSE CA SA CASTIGI DRAGOSTEA CUIVA,?????
DACA ALLAH TE IUBESTE,STAI LINISTITA CA TOTUL SE VA REZOLVA FARA PROBLEME...
IN SITUATIA TA,DRAGA NADIA,CRED CA A FACUT CEEA CE TREBUIA SA FACI....ACUM STAI LINISTITA SI ALLAH SA TE BINECUVANTEZE..Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests) |

hehehe ce greu este sa accepti faptul ca vina o porti doar tu...spun asta pt ca i-am reamintit socrului meu ca scumpica de socrela facu imparteala intre copii si tot ea la convins pe "bietul"Ahmad ca nu poate si nu are dece sa intretina amandoi copii.iar din cauza ei acum Amin nu va merge la scoala ca toti copiii .ehhhh dupa urarile transmise prin intermediul socrului mamicutza a catadicsit sa-mi trimeata un mesaj in care il roaga ea pe bunul Allah sa ma ajute pe mine si pe.......(acum vine bomba!)COPILUL MEU,deci alhamdulillah cu toate problemele si necazurile mele cel putin voi fii linistita de ramadan .ameen.pupi la scumpici
,oricum vesti noi sunt,se pare ca dintr-o data dupa ce am indrasnit sa spun socrului meu ca am nevoie de bani pt taxa de scolarizare a lui Amin ,(raspunsul fiind: de unde noura,nu stii ca nici noi nu avem?)mamicutza sa inbolnavit subit si nu-i mai prieste aerul de romania.
) Roag-o cum stii tu mai frumos pe sora din Londra sa-ti dea si tie retetele acelea pe care le facea ea cel mai des cand v-a avut musafiri. Spune-i ca tie nu-ti ies la fel de bune orice ai face si ca ai neaparata nevoie de sfaturile ei.