Gasiti dificultati in relatiile care trebuie sa le duceti cu familia sotului(sotiei)?
Respectiv cumnatele,cumnatii???
V-ati gandit cum ati putea imbunatatii aceste relatii???
Ce considerati ca este mai dificil?
Sa lasati de voi?
Credeti ca daca relatiile duse bine cu neamurile,viata voastra de cuplu ar fi mult mai buna?
Aveti probeleme din acesata cauza?
Thread: Gasiti Dificultati ???
Results 61 to 70 of 81
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
08-17-2006, 06:42 PM

-
09-10-2006, 01:40 PM
IUBITA SURIOARA NUR...INAINTE DE TOATE ITI TRANSMIT TOATA STIMA SI CELE MAI SINCERE DUA ,ALLAH NU TE VA LASA PENTRU CA ESTI RABDATOARE SI CU CREDINTA IN LUI SUBHANA WA TA'ALA...
CEEA CE TI SE INTAMPLA TIE ESTE INACCEPTABIL,DAR INSHAALLAH VEI TRECE SI PESTE ASTA...
AMIN VA CRESTE SI VA FACE CONTURILE CU FAMILIA TATALUI SAU...
CEEA CE MA NELINISTESTE ESTE FAPTUL CA NU VA MERGE ANUL ACESTA LA SCOALA,NU ESTE CORECT...
INSHAALLAH,DRAGA SURIOARA AS VREA SA STI CA SUNTEM ALATURI DE TINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE...DACA PUTEM FACE CEVA FOLOSITOR PENTRU TINE,PE LANGA SFATURI,TE ROG SA NU EZITI SA NE SPUI...Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
09-11-2006, 06:39 PM
salam aleikum,
multumesc frumos pentru gandurile voastre sunteti niste oameni deoasebiti toti ,Allah sa va rasplateasca pe toti dupa sufletele voastre bune.alhamdulillah acum 3 zile in urma am luat o hotarare in privinta viitorului meu si al lui Amin ,si insh'allah sa fiu capabila sa reusesc sa duc la bun sfarsit tot ce mi-am propus.
-
-
Incepator

09-29-2006, 12:26 PMramadan kerim sora nur tie si baietelului tau Amin,bunul Dumnezeu sa va ocroteasca ,sa va aive in paza Lui,mi-au dat lacrimile cand am citit intreaga ta poveste.ridica fruntea si mergi inainte pt ca toti intr-o buna zi vom plati,ai incredere in Bunul Dumnezeu tot inainte
-
09-30-2006, 01:21 AM
Salam aleikum tuturor!
Sora Nur am citit si eu povestea ta si am ramas mahnita ca exista si astfel de oameni si mai ales astfel de musulmani.Dar Allah subhanahu wa taala stie mai bine.Te admir pentru puterea ta si te voi avea mereu in rugaciunile mele.Si sper inshallah sa gasesti o cale ca Amin sa poata merge la scoala.
surioara am facut modificarea care trebuia,nu se admit prescurtari pe forum
-
09-30-2006, 02:01 PMInsha Allah MArina. Sper ca nu te superi daca te rog sa tragi cu ochiul pe aici
Nu de alta dar Seful se supara si nu trebuie sa fim zgarciti la cuvinte
Multumesc mult pentru intelegere

-
10-19-2006, 10:44 PM
Am ramas f uimita de povestea lui Nur . Cel putin m-a intristat faptul ca fiul ei nu poate sa mearga la scoala din privinta banilor.
Ma mira totusi treaba asta pt ca stiam ca invatamantul e inca gratuit in Romania dar probabil ca trebuie sa dau un update informatiilor .
Multa lume m-a injurat cand insistam ca o femeie trebuie sa aiba o cariera pt independenta financiara .
vedeti.......niciodata nu se stie.
-
10-19-2006, 11:49 PMPoate o fi gratuit Anamaria , dar cine stie ce avea in vedere Nur , poate stii carti , caiete...etc...
Anamaria nu tin minte sa te fi injurat cineva
dar stii uneori nici cariera nu te mai ajuta , dar asta ce intelegi tu prin cariera
. Daca te gandesti sa lucrezi la niste firme straine...etc..Nu cred ca te gandesti la cariera ca cineva a terminat universitatea si a facut si un master si are un post de lucru la stat ... nu? Nu cred ca asta inseamna cariera pentru tine
. Si poate are Nur post de lucru , dar stii daca mai stai si in chirie mai ca nu-timai ajunge salariul. Si mai este un proverb:
De-ar sti omul ce-ar pati dinainte s-ar pazi.
-
10-20-2006, 01:49 PM
cariera la stat se poate ..tatal meu are o functie super, salariu european si posibilitati de avansare
insa am spus cariera insa ma refeream la un post de munca bine platit care sa asigure un trai cat de cat normal
asta mi-a placut f multDe-ar sti omul ce-ar pati dinainte s-ar pazi.
poate de aceea sustin atat de mult independenta financiara a femeii tocmai pt ca pun raul in fata...niciodata nu putem sti ce ne rezerva viitorul
oricum eu sunt de felul meu o individualista si nu suport sa fiu intretinuta pur si simplu stiu ca sunt capabila sa am mai multi bani decat un barbat
si nu vreau sa fiu la mila unui barbat
atat mi-ar mai trebui
in fine, am in cap modelul mamei singure care isi creste singura copilul
e si un film pe tema asta : Gilmore Girls, un serial pe acasa unde eroina principala in varsta de 36 de ani isi creste singura fiica de 20 de ani rodul unei iubiri adolescentine
imi place atat de mult situatia din film de mama singura, puternica incat urasc cand actrita incepe sa se intalneasca cu diferiti barbati, ma gandesc la ce-i trebuie cand s-a descurcat singura atat de minune
nu e o situatie utopica de film ci o realitate sociala, f multe femeii isi cresc singure copii fara ajutor din partea barbatilor
corect cred ca ar fi k si barbatii sa participe la cresterea copiilor insa personal daca as fi intr-o asemenea situatie nu as insista si nu as cere ajutor ...asa sunt eu incapatanata si e vb de o incapatanare dusa pana la extrem
personal in situatia de fatza mi-as permite din banii mei sa platesc taxele copilului meu si nu am o cariera ci sunt studenta cu 2 licentze pe cap si un job full time dar n-am copil
poate e mai usor la mine nu stiu
oricum is doar parerile mele nu e neaparat sa fie absolut corecte
poate ca e chiar o obligatie clara a barbatilor sa-si intretina copiii dar eu una nu o inteleg
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |