Notices

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. A aparut revista 'Islamul Azi' - numarul 9 
    Membru Special Abdul Rahman's Avatar
    In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !

Dragii mei, doresc sa va anunt cu placere ca a aparut noul numar (9) al revistei 'Islamul Azi'.

Cuprinsul sau este urmatorul :

1) Ceasul
    2) Chemarea spre adevarata salvare
    3) Casa din Rai
    4) Khusu'
    5) Et-Taharah [purificarea]
    6) Istighfar
    7) Valoarea cuvintelor
    8) Cum interpretam Coranul ?
    9) Islam = Terorism ?
    10) Kabr [o jumatate de ora sub pamant]
    11) De ce fumezi ?
    12) Enes si Hujjaj
    13) Paralela dintre lumi
    14) Cugetand la Semnele lui Allah Preainaltul
    15) Comportamentul musulmanului in fata evenimentelor zilnice
    16) De ce iti este frica sa porti Higeab [batic] ?
    17) Evenimente
    18) Interviu cu dl. Amet Aledin [deputat UDTTMR]

Pentru cei care locuiesc in Bucuresti, revista poate fi procurata chiar de la sediul fundatiei, contra sumei de 100.000 lei vechi.
    "In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

2.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by Dan View Post

Dragii mei, doresc sa va anunt cu placere ca a aparut noul numar (9) al revistei 'Islamul Azi'.

Cuprinsul sau este urmatorul :

1) Ceasul
    2) Chemarea spre adevarata salvare
    3) Casa din Rai
    4) Khusu'
    5) Et-Taharah [purificarea]
    6) Istighfar
    7) Valoarea cuvintelor
    8) Cum interpretam Coranul ?
    9) Islam = Terorism ?
    10) Kabr [o jumatate de ora sub pamant]
    11) De ce fumezi ?
    12) Enes si Hujjaj
    13) Paralela dintre lumi
    14) Cugetand la Semnele lui Allah Preainaltul
    15) Comportamentul musulmanului in fata evenimentelor zilnice
    16) De ce iti este frica sa porti Higeab [batic] ?
    17) Evenimente
    18) Interviu cu dl. Amet Aledin [deputat UDTTMR]

Pentru cei care locuiesc in Bucuresti, revista poate fi procurata chiar de la sediul fundatiei, contra sumei de 100.000 lei vechi.

MUltumim Dan. Dar vreau sa intreb: Inainte era versiunea acestei reviste online, dar nr 6 este ultimul. Cei care traiesc departe ar fi mai bine sa faca un download de pe site , am vrea si noi sa citim publicatiile.

Allah ma'akum

3.  

Sincer sa fiu, nu stiam ca ultimul numar de pe site este doar ... 6.

Intre timp au mai aparut numerele 7 (care este o editie speciala dedicata in intregime profetului Muhammed - pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !) si 8, la fel de interesanta.

Toate cele trei numere 7, 8 si 9 se gasesc si acum de vanzare, cel putin la sediul fundatiei 'Taiba' Bucuresti, insa - din pacate - nu toti pot veni aici, asa cum pe buna dreptate spuneai...

In sha Allah o sa-mi notez si o sa vorbesc la sediul fundatiei despre faptul ca ultimul numar online este 6 si o sa va tin la curent, dupa tabara din Busteni, cu ceea ce au spus domniile lor.

Din cate am vorbit mai demult cu fratele Demirel, domnia sa mi-a spus ca fundatia poate sa expedieze si fizic unele carti si publicatii la cei care le solicita, insa nu stiu mai multe amanunte. Discutia aceasta a avut loc int-un alt context.

In plus, comenzile care se fac pe siteul www.islamulazi.ro uneori intampina greutati in onorarea lor promta, din cate mi-am dat seama ...

Ce pot sa spun ? Daca doriti, in sha Allah o sa incerc sa postez eu din articolele ultimului numar Mi-ar facea placere

Ce spuneti ?
    "In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

4.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    [MEDIA]http://s101.photobucket.com/albums/m65/anamaria3784/?action=view&current=HIM-WingsOfaButterfly.flv[/MEDIA]sigur daca dispuneti de un aparat foto sau un scaner ...ar fi ceva

5.  

'Scanerul' in cazul de fata, draga Nazirah, este... ceea ce omul are in suflet

Fizic nu am asa ceva momentan, insa o sa le tastez in sha Allah manual. Din dragoste pentru toti cei care iubesc si inteleg Islamul, indiferent ca sunt crestini, evrei sau au alta religie

Care articol te-ar interesa cel mai mult din cuprinsul de mai sus ?

6.  
    pai ar fi mai multe ;cel cu fumatul, interviul cu deputatul cu nume de arab si articolul referitor la terorism

7.  
    Cu ajutorul lui Allah Preainaltul m-am apucat de lucru si o sa le postez in sha Allah in ordinea ceruta.

8.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by Dan View Post

Sincer sa fiu, nu stiam ca ultimul numar de pe site este doar ... 6.

Intre timp au mai aparut numerele 7 (care este o editie speciala dedicata in intregime profetului Muhammed - pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !) si 8, la fel de interesanta.

Toate cele trei numere 7, 8 si 9 se gasesc si acum de vanzare, cel putin la sediul fundatiei 'Taiba' Bucuresti, insa - din pacate - nu toti pot veni aici, asa cum pe buna dreptate spuneai...

In sha Allah o sa-mi notez si o sa vorbesc la sediul fundatiei despre faptul ca ultimul numar online este 6 si o sa va tin la curent, dupa tabara din Busteni, cu ceea ce au spus domniile lor.

Din cate am vorbit mai demult cu fratele Demirel, domnia sa mi-a spus ca fundatia poate sa expedieze si fizic unele carti si publicatii la cei care le solicita, insa nu stiu mai multe amanunte. Discutia aceasta a avut loc int-un alt context.

In plus, comenzile care se fac pe siteul www.islamulazi.ro uneori intampina greutati in onorarea lor promta, din cate mi-am dat seama ...

Ce pot sa spun ? Daca doriti, in sha Allah o sa incerc sa postez eu din articolele ultimului numar Mi-ar facea placere

Ce spuneti ?
    Pot sa fac si eu o sugestie...daca tot doriti sa faceti acest minunat lucru...daca doriti puteti sa faceti subiecte noi la SALON=>CHRONICLE DE RASARIT. Si sa deschide-ti un threat nou pentru fiecare revista si un subiect nou pentru fiecare articol.
    Ma tot gandesc ce as putea deschide in acel subforum si zau ca n-am nici o idee.

PS: ALLAH subhana wa ta'ala sa va rasplateasca munca
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

9.  
    In numele lui Allah Cel milostiv, Indurator !

Cu mare placere, surioara, insa cred ca aceasta problema trebuie discutata cu fratele Suleiman.

El este cel mai in masura, cred, sa ne sugereze ce fel de articole sa postam in acea sectiune, din moment ce el a facut acea sectiune in cadrul programului de imbunatatire a forumului.

Eu postez acolo articolele, daca este si el de acord, insa vor aparea unele probleme. Cum este chiar articolul cu fumatul la care mai am putin de scris. Eu intentionam sa-l postez in continuarea articolului scris cu cateva saptamani in urma, pe aceeasi tema (a fumatului). Asta sa dau continuitate a ceva despre care s-a mai scris, asa cum ne indeamna si una dintre noile reguli ale forumului : sa verificam mai intai daca s-a mai scris despre acel articol si apoi sa postam altul nou.

Ce sa fac, in aceasta situatie ?
    Daca fratele Suleiman agreeaza ideea ta, il rog sa mute articolele din revista, pe care - pana atunci voi incerca sa le incadrez la sectiunile cele mai potrivite, cu indicarea acestora, bineinteles.

Eu doresc sa ajut si sa fiu de folos tuturor, dupa puterile mele

10.  
    Dane , ce rapid esti deja ai terminat un articol si eu ma chinui de jum de h sa traduc 4 min de film.
    apropo, ca te vad documentat
    imi poti spune ce film se difuzeaza acum pe taiba TV ?
    ca eu nu prind

Page 1 of 2 12 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)