E oprita aceasta optiune .
Deocamdata .
O sa fie inchallah un alt aranjament cat de curand
Thread: Intrebare despre site
Results 1 to 10 of 29
|
|
-
-
-
-
08-20-2006, 06:47 PM
Cam asa ceva...nu este un loc special pe forum unde poti gasii, cum sa faci anumite lucruri cu asa un sef...in fiecare zii gasim lucruri noi, ca forumul este intr-o continua schimbare din ce in ce mai bine
...sau nu stiu daca ai incercat FAQ...poate vei gasii rapsunsul acolo. Dar inca ceva, daca nu gasesti raspunsuri la intrebarile tale noi suntem aici sa te ajutam cat putem. Fara rusine si stinghereala ai tot dreptul sa intrebi.
Sau.....ai verificat subiectul cu PROPUNERI de obicei acolo sunt puse intrebari despre forum care si in ce fel.
Sper ca m-am facut inteleasa...
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
-
-
-
08-20-2006, 08:02 PM
felicitari pentru alegerea facuta
decizi care poza/e vrei sa le incarci
accesezi siteul asta : www.imageshack.us
incarci poza acolo
astepti
apoi vei primi mai multe coduri: vei alege pe cel in dreapta caruia scrie Thumbnail for forums (1)
si apoi inserezi in postare URL-ul (codul dat)
-
-
08-21-2006, 09:47 PM
Esti sigura ca o pui la semnatura ca eu stiam ca numai la avatar nu avem optiunea asta, poate nu faci copy la link bine! si ai pus [img]...link...[/img] corect?
من قبله من يحمل حياتي في يديه
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |