Unde se fac setarile pe site sau se schimba pentru a aparea mesajele in ordine crescatoare sau descrescatoare?
Thread: Intrebare despre site
Results 21 to 29 of 29
|
|
-
-
08-22-2006, 12:14 PM
Bebik dragut,in sfarsit ai aparut
Da ,iubita,ce ne facem fara tine?Cine ne mai distreaza?
Problema este ca eu incarc pozele de pe imageshack si cand vreau sa o bag direct de acolo imi spune invalid URL,asa ca le bag din calculator.Dar nu se misca,nu sclipesc si sunt prea mici
-
08-22-2006, 12:42 PM
Iote aici iti da Suleiman un programel tare mumusel,il iei si faci pozicile mai mari,mai mici,cum vrei dumneata
apoi treci pe la photobucket (mie asta imi place) si apoi pe forumic...sa vedem ce iese...si daca iese bine,vreau un pupic...iar daca nu...stupid me!
acum vazui ca nu poti redimensiona pozici in miscare

-
08-22-2006, 03:54 PM
Multumesc de sfaturi ,Bebikule,dar programul asta nu ma ajuta cu nimic
Mi se pare cidat ca pe forum pot sa pun miscatoare,dar la semnatura nu pot.Si natafletul asta ce-l am la semnatura ar trebui sa sclipeasca,cum a zis si Nadia
-
-
-
08-23-2006, 01:22 PM
Apelez pentru rezolvarea ghicitorii din titlu la cei familiarizati cu limba araba si cu site-ul
. Am "descoperit" in: view profile - forum info, sub posts, o mentiune in araba urmata de o cifra (citind de la dreapta la stanga). Ce reprezinta asta?
-
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |