Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 11 of 11
  1.  
    Incepator nur's Avatar
    salam aleikum ,
    am nevoie de un sfat urgent ,va rog sa ma ajutati ,baiatul meu in varsta de 9 ani si 9 luni trece printr-o perioda dificila :in urma cu un an eu si tatal lui am decis sa divortam ,mai bine zis tatal lui la parasit si pe el si pe mine ,si am fost nevoiti sa ramanem in romania ,ei bine de atunci ,desi urmeaza cu voia bunului Allah cursurile unei scoli arabe ,refuza cu indarjire sa mai invete sa mai citeasca coranul sfant ,mai mult vinerea nu vrea sa mai stea alturi de barbati in moschee argumentand ca:eu nu am tata si nimeni nu ma baga in seama ! in privinta religiei si a scolii raspunsul este acelasi:nimeni nu ma poate ajuta acum cum o facea baba deci pentru cine sa mai ma chinui sa invat? (specific ca eu cunosc limba araba la nivel de clasa 1 poate )nu stiu ce argumente sa mai aduc pentru al face sa inteleaga ca poate fii un bun musulman si un elev eminent chiar daca nu mai are tata ...va rog sfatuiti-ma ce sa fac? cum sa mai atac subiectul asta in fata lui fara sa ma lovesc de acelasi zid ?va multumesc anticipat .ALLAH sa va aiba in paza lui ameen.

2.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by nur View Post
    salam aleikum,
    nu nici-o data nu am sa consider ca ai intins nota ,din contra nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru faptul ca mi-ai intins o mana de ajutor si mi-ai redat o familie (chiar daca numai virtuala)la care pot venii cu tolba mea de intrebari si dureri fara sa fiu data la o parte si marginalizata doar pentru ca sunt musulmana si mai mult sunt o musulmana divortata(am sa va povestesc discutia avuta cu 'o' sora musulmana acum ceva timp in urma...)da tu ai inteles bine ,orice ajutor pentru Amin in mo0mentul asta este bine venit ,nu am sperat sa pot ajunge la psiholog cu el pana acum din motive ce tin de finente... dar daca cineva cunoaste un psiholog pediatru si mai mult musulman as fii recunoscatoare .pupi multi la scumpici

Habibty,ce vorbe-s astea?aici te poti simti ca acasa...nu ai de ce sa-ti faci griji asta daca nu treci pe la islam si crestinism ca acolo sunt mai des certuri...

si wallahi,daca unele persoane nu s-au aratat atat de rapide in a te ajuta,eu cred ca nu au facut-o din rautate,ci mai degraba fiindca nu au experienta necesara pentru a putea da un sfat.

si NICIODATA sa nu accepti sa fii marginalizata din motivele pe care le-ai enumerat mai sus...nimeni NU ARE DREPTUL SA TE JUDECE,cu atat mai mult pentru faptul ca respecti cea mai minunata religie.

cat despre "musulmana divortata"...Allah stie mai bine,totul se intampla cu voia Lui si cu un anume scop.

pupici la habibtici

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)