In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !
Multumindu-ti pentru intrebarea adresata, te rugam sa citesti articolul intitulat 'Fotografiile, pozele…', din arhiva sectiunii (o poti accesa din partea superioara a sectiunii).
Daca ulterior mai sunt nelamuriri, vom raspunde cu placere in masura in care ne va ajuta Allah Preainaltul
Cu aceasta ocazie, o rugam pe surioara noastra care modereaza sectiunea sa mai arhiveze din noile raspunsuri, in masura in care domnia sa va considera oportuna aceasta actiune.![]()
Thread: Postarea pozelor cu copiii
Results 1 to 2 of 2
|
|
-
08-22-2006, 05:27 PM
Salamu alaikum! va rog dac se poate sa lamuriti aspectul cu fotografiile. Cum este privita din punct de vedere islamic actiunea de a posta pozele fetitelor mici intr-o conversatie pe un forum ( publica ce-i drept) cu alte mamici unde fiecare se lauda ... logic cu ce are
si printre o nazbaiaie de-a copilului mai pune si cate o poza! Si in special... daca poza este facuta la plaja si fetita respectiva este doar cu chilotel de plaja. Mentionez ca este vorba de niste copii de 3-4ani.
Multumesc. Allah sa fie multumit de noi toti, de intentiile si faptele noastre si inshaallah sa inavatam unii de la altii astfel incat faptele noastre sa fie pe placul lui Allah PreaInaltul!
-
08-23-2006, 12:50 AM"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |