Mi as dori foarte foarte mult CORANUL in limba romana ...daca cineva stie si ma poate ajuta. Deoarece nu sunt in Romania nu am posibilitatea sa ma interesez...Va multumesc!!!
Printable View
Mi as dori foarte foarte mult CORANUL in limba romana ...daca cineva stie si ma poate ajuta. Deoarece nu sunt in Romania nu am posibilitatea sa ma interesez...Va multumesc!!!
Assalam aleicum Diana,daca ai in vedere la general ca vrei Coranul,adica nu numaidecit sa ai cartea la mina,atunci il poti gasi pe internet.Poti gasi in forma pdf si sa-ti descarci cartea.Intra pe saitul islamulazi sau pe islamcluj si ai s-o gasesti inshaallah si pe urma poti sa ti-o printezi.
Poate cineva din moderatori vor putea scrie saitul unde vei putea deodata descarca,pt ca mie nu mi se permite sa postez link-uri.
Daca esti in bucuresti , du-te la sediul taiba si cere de acolo un exemplar .
Adresa : sos colentina 373 (sursa sora batool)
:salam:
Te rog sa lasi adresa ta si Inshaa ALLAH in cateva zile il ai, fara nicio problema, doar lasa-mi adresa pe privat.
Assalam aleicum mariam i-am dat deacum eu adresa ta de pe mesenger Dianei.Sper sa nu te superi :D
Salam aleikom.. pot citi pm...din pacate lucrez azi pana tarziu si nu vom putea vorbi...dar asa cum v am spus in primul meu mesaj eu nu sunt in Romania ci in Irlanda...sper sa nu fie o problema. poate se poate pune colet sa platesc eu aici , sau vom gasi o metoda...multumesc!!:o