Gabriela Gharabli (06-22-2008), maryam (06-21-2008)
Thread: Ajutor
Results 1 to 10 of 24
|
|
-
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui diana mihaela38 pentru acest subiect
-
06-21-2008, 10:24 PMAssalam aleicum Diana,daca ai in vedere la general ca vrei Coranul,adica nu numaidecit sa ai cartea la mina,atunci il poti gasi pe internet.Poti gasi in forma pdf si sa-ti descarci cartea.Intra pe saitul islamulazi sau pe islamcluj si ai s-o gasesti inshaallah si pe urma poti sa ti-o printezi.
Poate cineva din moderatori vor putea scrie saitul unde vei putea deodata descarca,pt ca mie nu mi se permite sa postez link-uri.
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed
:"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
-
06-21-2008, 11:01 PM
Daca esti in bucuresti , du-te la sediul taiba si cere de acolo un exemplar .
Adresa : sos colentina 373 (sursa sora batool)
-
-
-
-
06-22-2008, 02:48 AMAssalam aleicum mariam i-am dat deacum eu adresa ta de pe mesenger Dianei.Sper sa nu te superi
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed
:"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
Incepator

06-22-2008, 03:06 PM
Salam aleikom.. pot citi pm...din pacate lucrez azi pana tarziu si nu vom putea vorbi...dar asa cum v am spus in primul meu mesaj eu nu sunt in Romania ci in Irlanda...sper sa nu fie o problema. poate se poate pune colet sa platesc eu aici , sau vom gasi o metoda...multumesc!!
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

poate putem lua legatura pe messenger. Sau propuneti alta metoda. Multumesc mult!!!