Quote:
Originally Posted by bebe_amour
promit solemn......
:smile06: :smile06:
Printable View
Quote:
promit solemn......
:smile06: :smile06:
Nici in crestinism, o avem aici pe Myryam care este o crestina model si nu locuieste intr-o manastire dar cazul maicutzelor este aparte.
Quote:
Originally Posted by nazirah
http://i66.photobucket.com/albums/h2...sha/fem007.gif
Subiectul a deviat cam mult,nu crezi?
Am incredere in tine habibtica mica ce esti :D :D :smile01:Quote:
Originally Posted by genan
nu ar fi prima data cand se intampla asta , in plus aici suntem la masa rotunda putem vb orice ;) si ultimele tale postari nu prea sunt nici ele la subiect dar totusi vezi, nu ma agit prea tareQuote:
Quote:
nu e deloc aparte..
ele devin maici, pt a fi cat mai pioase, cat mai aproape de dumnezeu... sa fie superioare din acet puncy de vedere celorlalti crestini....
si sa fim seriosi, nu este deloc in puterea noastra sa spunem cine e sau cine nu e "crestin model".....
vrei sa ne judecam unii pe altii?
adu-ti aminte cum a jignit pe suleiman... crestinul care jigneste este model?
Intr-avedar suntem la masa rotunda si putem discuta despre orice,dar in thread-uri separate,nu asa,la imbulzeala!Quote:
si nu-mi amintesc sa fi fost eu cea care a deviat discutia...daca si ultimele mele postari sunt in afara subiectului,asta se intampla pt ca tu m-ai "provocat" cu niste raspunsuri!
in fine...parca ar mai conta...:smile19:
genan cate rabdare poti sa ai habibti
dar de ce te chinui nu stii ca nazirah nu raspunde la provocari?:36_1_21:
dar cand e vb de a jigni este prima
in plus cand e vb de decenta e viziunea fiecaruia.....
daca ea considera ca ati arata pulpele si a purta decolteuri este ceva de admirat si de sustinut asta denota superficialitate...
fetelor hai sa continuam discutia noastra si sa nu ne mai lasam intrerupte de oricine....
bashar sunt foarte frumoase postarile tale.....mi-au placut foarte mult povestirile:kuzya_01:
Quote:
daca ea considera ca ati arata pulpele si a purta decolteuri este ceva de admirat si de sustinut asta denota superficialitate...
asta nu am afirmat niciodata, asa ca nu-mi atribui cuvintele pe care le vrei tu
Quote:
Originally Posted by gabriela guettat
Da, asa este insa era o intelegere cu proful de anatomie pt ca stie care este situatia lui, mai ales ca este si la a doua facultate, plus ca asta se intampla in primii ani, la preclinic, unde in afara de anatomie nu este mare problema daca lipsesti, el a terminat anul intai si apoi a plecat, apoi in anul II a fost acea intelegere cu proful de anatomie la la materiile miic facea recuperare, pt ca el statea cate doua luni cand venea.. ins ain anul trei a veit si nu si-a dat exemenele mai ales ca atunci am inceput semiologia si a fost mai greu sa tina pasul cu recuperarea absentelor !