Quote:
Originally Posted by
Villhelmiina
homosexualii nu trebuie judecati, eu ii inteleg perfect si se pare ca si societatea incepe sa-i inteleaga
daca altfel nu pot sa fie de ce sa nu fie asa cum sunt?
aici nu e vb de a purta o haina, ci de anumite preferinte ................vb de ceva mult mai delicat si complex
homosexuali exista de cand lumea , de ce oare trebuie sa negam acest fenomen si sa nu il recunoastem clar si fara sa ne fie rusine?
nu sunt ei vinovati ca sunt atrasi de sexul opus.....
In primul rand, imi cer scuze de paranteza ;)
~~~
de negat, nu se neaga existenta fenomenului :D... insa trebuie oare tolerat :confused:
pe mine asta ma surprinde uneori: care sunt valorile? tu, fiind crestina.. dupa ce iti ghidezi sistemul de valori?....
fiindca si in Biblie cred ca e limpede unghiul din care e privita homosexualitatea...
atunci _ ce dicteaza in prezent valorile pentru "lumea civilizata"?...
ce dicteaza alegerea ca fiind bun un asemenea lucru "delicat si complex", iar ca fiind rau un lucru ce tine "doar de purtarea unei haine"?? (daca religia nu o mai face / nu are un sistem moral "potrivit")
sentimentul meu este ca cel putin se incearca impunerea unor anumite valori (sau mai bine - non-valori? :( )... "cel putin" _ cred ca de fapt este si altceva la mijloc...
pentru integrarea in societate_'valul jos'... ca doar asa se vor simti si musulmanele "egale" cu restul.... :( :(
atunci de ce nu vor sa renunte la un lucru atat de "banal" poate... (pentru unii).... ce le impiedica?... unde mai e dreptul? nu e o impunere? sau o "fortare"?? care este "Egalitatea" mult cautata??
~~~
homosexualitatea este doar unul dintre fenomene.. asa _ de ce sa nu-i "recunoastem" si pe zoofili, pedofili... "voyeuri".. s.a.
ce bine se afla in ceea ce fac ei??? ce bine se afla in homosexualitate atunci??
parerea mea este nu ca "societatea incepe sa-i inteleaga", ci ca societatea i-a format in mare parte.....
si ca societatea "civilizata" are o mare problema legata de valori si de moralitate..
si mai rau _ incearca sa-si Impuna sistemul ...
~~~