Sa fim seriosi!!! Adica sa stam sa ascultam un CD este ok, dar un imam, este inovatie... Va dati seama ce varsta au femeile acelea? noi nu mergem sa invatam coran la moschee la 25 de ani, dar ele la 60 de ani s-au apucat sa invete sa citeasca si sa se straduiasca sa vina mereu la moschee... In plus, chiar ati vedea o femeie la 60 de ani stand la un calculator sa invete tajweed?? Si sa spuna cineva ca inveti mai bine de la un calculator, de cat de la un imam!!! Si oare ai rasplata mia mare ca inveti acasa la cd sau ca mergi in casa lui Allah? Te aduni acolo cu ceilalti pentru Allah!!!!!!!!!!!!
Ai dreptate draga sora, este nevoie de perfectionare, femeile acelea sunt la diferite nivele de citire, unele abia pot urmari literele pe pagina, altele citesc, dar nici una nu este hafiz!!!
Si chiar daca am tari in tara araba, voi aveti impresia ca oricine stie sa citeasca araba, citeste si Coran!!! nici jumatate dintre arabi nu stiu tajweed, stati linistiti. Imamii de la Haram fac greseli de tajweed, asa ca nu spuneti ca daca stiu sa citeasca, sa ramana acasa!!!