Originally Posted by sara
Salam Aleykum,
Nu sunt patriota deloc , chiar imi place ca am scapat de Romania . Cred ca este important unde te simti bine . Eu am venit in Rom dupa 3 ani si nu mi-a placut ce am gasit . Am crezut ca s-au mai cizelat si ei saracii, dar nimic . Au ramas aceiasi care isi injura copiii , nu din rautate , dar din obisnuinta . Cand mergeam pe strada se uita lumea la mine ca la bombe atomice , vai nu ii este cald . Cel mai greu mi-a fost cu familia , nu am vrut sa-mi dau higabul jos , pentru ca asa vruiau ei . In Egypt nimeni nu mi-a obligat sa port higab , a fost alegerea mea .
Ce sa povestesc frumos de Ro ? Ca fusta nu are mai mult de 10cm , ca la tot pasul vezi betivi , ca se injura din " obisnuinta" . De ce sa fiu mandra ca sunt romanca ? Nu am nici un motiv. Imi iubesc familia , parintii dar nu as mai sta Ro. Eu sunt din Rast , cred ca ati auzit de inundatii . Acum majoritatea satenilor toti banii din pensie ii bea , ca le vin ajutorare cu mancare , haine . Angazatii primariei isi aleg ei ce vor , apoi impart la lume , care niciodata nu este multumita ca x a luat mai mult . Nu conteaza ca acel ceva nu ii este util , dar si ce , de ce sa ia altul mai mult ? Ce pot eu sa spun in Eg prietenelor care ma intreaba ce fac oamenii deacolo carora le-a cazut casa ? Ca stau la bar , ca sunt convinsi ca Tariceanu e de vina si asa ceva nu se mai intampla niciodata . Nu cred ca in alta parte este rautatea de la noi . Nu -mi pare rau ca sunt romanca , nu pot schimba asta , dar nici fericita nu sunt , dimpotiva ma bucur ca am scapat .