Quote:
Originally Posted by bashar
De ce Nazirah esti rea, dar eu chiar vreau sa le citesc.:)Quote:
Originally Posted by nazirah
Printable View
Quote:
Originally Posted by bashar
De ce Nazirah esti rea, dar eu chiar vreau sa le citesc.:)Quote:
Originally Posted by nazirah
Quote:
Originally Posted by nadine
si mie mi-ar placea....dar nazirah cred ca a vorbit numai pentru ea
inshAllah sa le posteze curand
:D bashar saysQuote:
Dragii mei,
Sa aveti putina rebdare si sa-mi aduceti aminte cand voi avea timp sa va scriu o poveste frumoasa despre patrie din foclorul si cultura araba cu gerenicul "buna?!rea?! e partia mea !"
Revin mai spre seara, insa fac promo (ca la emisiunile TV) pt poveste ca sa aveti putin suspans si putina curiozitate !
pe curand !
degeaba ....daca nu ai spus : va astept mai pe seara cand voi avea eu timp sa cititi ceva senzational, nu ezitati ,FIINDCA NICI NU STITI CE PIERDETI asta e de fapt promo !
eu nu mi-e rusine ca zic ca sunt romanca, si daca se uita urat ce are??? si mai pun si intrebari aiurea sa puna ca le comentez eu inapoi
mai ales aici in marie britanie unde romanii fac cele mai mari magarii, sunt asi la jefuitul bancomatelor si frauda la internet
na si ce eu zic ca sunt romanca si cand ii arata la bbc ca cine stie ce au mai facut
nici nu as vrea sa fiu altceva. la mine doar cetatenia e romana nu nationalitatea insa totusi romania e patria mea si eu tin la ea:smile308: acu fac si poezie
Ishtar, Ishtar, Ishtar!!! MashaAllah! Plang, plang, plang... de-a binelea...
Intr-adevar ishtar postarea ta este de-a dreptul miscatoare,intr-o clipa m-am regasit total in ceea ce ai relatat:give_rose: ,Subhhan ALLAH!
Ishtar,mi s-a facut pielea de gaina!Daca jumatate din cei plecati ar gandi ca tine,Romania mea ar avea alta imagine!
Iti multumesc pentru ceea ce ai spus despre tara mea,a ta,a noastra!:give_rose:
Isthar wallahy ce-mi place postarea ta, este foarte miscatoare, cum zicea si BEBE parca era o lacrima in coltul ochiului...nu stiu ce as putea sa mai adaug...la mine este o situatie cred ca diferita, in ce sens, ca familia are si ea ceva de adaugat la acest patriotism...de exemplu vorbeam o data cu mama de RO si ea imi spunea ca nici nu mai simte ca este romanca, ca nu-i mai place limba romaneasca ca nu-i plac traditiile si etc la care eu am ramasa tablou:( :( :( si vorbeam de scriitori romani si venise frate-miu care este plecat din RO de mic, adica avea vreo 10-11 ani si ma intreba dar cine sunt acesti oameni de care vorbiti? :( Poate mai tarziu cand voi inainta in varsta voi simtii si eu ceea ce voi simtiti.
Stiti inainte sa vin cu sotul in RO chiar imi era dor nebun de RO, de prietena mea, de cladirea scolii generale, de curtea liceului, sa citesc ceva in romaneste o poezie, un fragment, chiar daca le puteam citi pe internet nu simteam mai nimik doream sa am cartea respectiva in mana, imi era dor de aerul RO, chiar daca e poluat si ce, imi era dor de praful de acolo. Poate vi se pare o tampenie ce am scris dar eu asta simt.
Nadine habibti...de ce sa radem?!?!?fiecare simte unele chestii in mod diferit si fiecare are dreptul la o parere...in chestiuni precum cea de fata nu se poate spune:da,raspunsul tau e bun...nu,al tau e total aiurea deci ma pun pe ras.
Poate multi dintre noi suntem empatici,insa nu putem atinge un nivel maxim pt a-l intelege perfect pe cel de langa noi.
Asa ca stai linistita iubita,nu cred ca va rade cineva de tine...si daca indrazneste sa faca asta,promit eu sa-l bat rau de tot...:D :D :D ...sa se invete minte :p
Uite vezi de asta http://s49.photobucket.com/albums/f2...eh/th_xoxo.gif http://s49.photobucket.com/albums/f2...h_bebes048.gifQuote:
Originally Posted by bebe_amour