pe cuvant daca am inteles...:beberon: :beberon: :beberon:Quote:
Originally Posted by nadine
Printable View
pe cuvant daca am inteles...:beberon: :beberon: :beberon:Quote:
Originally Posted by nadine
Uite vezi de asta iubesc(xoxoxoxo) bebeiiQuote:
Originally Posted by bebe_amour
Al salam aleikum wa rahamtullah
Fetelor nu am avut timp sa mai intru pe forum ca am mult de invatat pt licenta dar azi mi-am facut timp si am citit. Mashallah Iman si Ishtar. Mashallah si subhanallah de 1000000 de ori.
Iman citesc postarile tale si ma vad pe mine. Alhamdullah ca sunt musulamana si inshallah sa am mereu puterea si rabdarea si intelepciunea sa pot fi buna. Consider ca cu bunatatea poti muta muntii din loc (----foric vorbind). Un zambet si o vorba buna fac minuni subhanallah. Am colegi care atunci cand m-au vazut acoperita au iesit toti din birou sa ma vada si isi dadeau coate si radeau.Am tras aer in piept si zambind, vorbind bland dar autoritar i-am intrebat daca e ceva de ras? si i-am rugat sa-mi spuna si mie ca sa ma distrez si eu si credeti-ma fetelor subhanallah ca de atunci niciodata nu au mai facut asa si de atunci ma respecta muult mai mult decat inainte si imi vorbesc fff frumos si unii dintre ei inainte nici nu ma salutau acum ma saluta si imi tin usa sa intru in lift sau in birou, etc. Deci depinde de noi si de modul in care actionam. Inshallah sa avem rabdare si intelepciune si iubire de oameni.
Naziah iubita, eu sunt romanca si asa voi muri si sunt mandra ca sunt romanca, alhamdullah. Mi s-a intamplat de multe ori sa mi se spuna ca sunt araboaica si imediat am spus ca sunt romanca nu araboaica. Si crede-ma ca am spus-o din tot sufletul si cu demnitate.
Va las acum si va doresc numai bine si Dumnezeu sa va binecuvanteze. sa va rugati pt mine ca am mari emotii. Maine mai vin la serviciu si dupa aceea intru in concediu mediucal inshallah ca sa ma pot concentra sa invat.
Allah sa va aiba in paza. Al salam aleikum wa rahmatullah
Insha ALLAH surioara HANAA sa treci su bine de licenta, si spor la invatat si numai bine:give_rose::give_rose::give_rose:
:005:Quote:
Originally Posted by suleiman
:salam:
لم أقصد الاساءة أو الخروج عن التقيد بقانون المنتدى، وانما كانت مجرد دعابة بريئة ، مثل ما تقدمت أنت به من قبل من الدعابة و المزاح، ولم أفهم ما كنت تعنيه الا بعد ما قرأت تعديلك على ما كتبت، و حينها فقط فهمت مرادك ، لذلك رايت أن أكتب لك موضحا للموقف حتى لا تبقى حزازيات أو سوء فهم و حتى لا ندع للشيطان مجالا و لا نفسح له مكانا، فْاني قد اقتبست مما كتبت أنت سابقا حتى ترى بنفسك أنني قد سايرتك في دعابتك و لم أقصد غير ذلك، ولكنك كنت حساسا أكثر مما تصورت
وأعتذر عن سوء الفهم
مع الشكر
:012:Quote:
Basharika
ALLAH imi este martor ca nu am vrut sa exclud cei din Egipt , dar am vorbit despre liban si ce se zice ca nu avem un nivel inalt de limba araba .
E cert ca Ahmad Shawqi si Hafez Ibrahim sunt printre cei mai buni in lumea moderna , dar eu am vorbit despre altceva .
Nu exista in Islam eu sunt libanez tu nu stiu ce , exista ca suntem musulmani si punct . Dar eu nu vb din punctul de vedere al patriei ci din alt punct de vedere .
Mersi pt atentia ta , si cer scuze ca m-am exprimat strans .
:salam:
Dragii mei,
Asa cum v-am mai promis si ca sa dau dovada ca ma tin de cuvant, mi-am facut ceva timp sa va scriu povestea mult promisa cu "buna?! rea?! tot ramane tara mea !
A fost o data ca niciodata un print arab,tanar,chipes, nobil si viteaz,recunoscut in toata arabia, si avea un prieten de nadajdie, fidel,ager,destept si intelept care se tinea dupa si il pazea ca pe umbra lui si printul era tare mandru de el...pe nume SHAHIN, soimul SHAHIN...da era un soim, insa printul nu pleca la vanatoare sau razboi fara el... mereu statea pe umarul printului cu capul sus si prieptul umflat mandru de faptul ca este preferatul printului...
Intr-o zi... printul l-a chemat pe Shahin sa-i ia parere... printul a hotarat sa-si construiasca un palat, insa nu gasise o locatia buna pt amplasarea noului palat, asa ca l-a chemat pe Shahin si l-a pus sa-i caute o locatie potrivita, pt ca poate zbura sus si poate gasi o amplasare buna demna de palatul printului... asa ca s-a pus soimul pe cautare... dupa o saptamana vine bucuros si il anunta pe print ca a gasit cea mai buna locatie... se deplaseaca printul cu servitorii lui sa vada locatie... dupa ce au mers o jumate de zi, ajung intr-un deal printre niste munti parasiti... printul a ramas uimit.. nu-i venea sa creada ce vad ochii lui :eek: ... locul era groaznic... pustiu, copacii erau lipsiti de viata de parca erau dintr-un cimitir, fara nici-un pic de verdeata in jur, iar un stul de ciori zbura de asupra locului, unde trebuia sa fie un izvor sau riu, era o mlastina, plina de broaste care faceau un zgomot ingrozitor... peste tot insecte, muste, gandaci dar si larve si viermi... si printre stanci erau serpi si scorpioni.. si o duhoare care acopera atmosfera... printul a ramas mut la asemnea peisaj groaznic... s-a uitat la soim, si i-a zis: " m-ai adus pana aici ca sa-ti bati joc de mine?! iti voi rasuci gatul cu mana mea!" :smile19: soimul a raspuns : " Maria ta, stii f bine ca sunt servitorul tau de incredere, nu mi-as permite sa-mi bat joc de maria ta!" :smile18: , printul a zis: " pai atunci ce cu locul asta?!" soimul a raspuns : " Maria ta nu ai ochii mei sa vezi cu adevarat cum arata locul asta", printul si-a frecat ochii cu mainile si apoi a mai privit, tot asa era locul..." iar iti bati joc de mine Shahin?!" , Shahin:" Nu, nu jur maria ta!", printul : " Atunci?!"... Shahin a inceput sa-i explice printului : " vezi, maria ta, inchide-ti ochii si asculta ceea ce iti voi povesti... cand am plecat sa caut locatie am zburat peste tot...am vazut multe locuri frumoase, insa la un moment dat am aterizat pe aici... culmea este ca ceva ma leaga de acest loc, si ma fascina, la inceput nu stiam ce este... plimband-ma am gasit un cuib... cand m-am uitat mai bine, mi-am dat seama ca era cuibul unde m-am nascut eu, atunci m-a portat memoria pe aripile timpului si am calatorit in trecut, m-am vazut cand eram pui, neajutorat, mi-am adus aminte ca acest loc era primul lucru pe care l-am vazut cand am iesit din ou, si cand mi-am deschis ochii, aici m-am nascut si aici am crescut, aici era adapostul meu de ploaie si vant si locul care i-a tinut pe pradatorii departe de mine cat am fost pui neajutorat, aici imi aducea mama hrana si imi o baga in gura dupa ce o mesteca putin :beberon: , aici ma jucam cu fratii mei, :999: si tatal meu ne supravegea atent, aici am invatat sa merg si apoi sa zbor, aici am invatat sa fiu bun vanator, aici mi-am petrecut primii ani de viata alaturi de ai mei, pana cand au murit ai mei si am fost nevoit sa ma despart de fratii mei si fiecare sa-si croiasca propriul sau drum in viata , eu am plecat de aici de mult si am calatorit mult, m-am indepartat din ce in ce mai mult de acest loc, pana cand am devenit ceea ce sunt eu acum... am devenit cel mai bun prieten al mariei tale"......"pana sa-mi pui maria ta sarcina de a gasi o locatie pt un palat nou, nu m-am gandit sa mai trec pe aici, insa aripile mele m-au dus pana aici fara voia mea...am stat,apoi am inceput sa-mi aduc aminte si am meditat mult..." a mai continuat Shahin: " A fost inima mea cea care m-a pus sa aleg acest loc :give_rose:...totul fara sa ma gandesc o singura clipa la un alt loc ! Asa m-am trezit ca te-am adus pe maria ta aici... acum puti sa deschizi ochii, maria ta, dupa ce ai vazut cu ochii mei !" cand a deschis printul ochii, ii curgeau lacrimile de emotie!.... a zis : " Asa este Shahin, asa este ! Ai dreptate prietene, am uitat si eu de unde am plecat ! iti multumesc ca mi-ai deschis ochii mintii ! Nu trebuia sa caut o alta locatie pt noul meu palat in afara locului de unde am vazut pt prima data lumina vietii.... acolo in aduncul desertului, printe dunele lui , sub soarele lui straluciutor, care m-a invatat sa devin curajos si viteaz, acolo unde era cortul din par de camila al parintilor mei ! " dupa o pauze de melancolie, a zis printul lui Shahin : " iti multumesc prietene ca m-ai ajutat sa descopar cel mai frumos loc si cea mai buna locatie...care era in adancul inimii mele, insa eram prea orbit ca sa-o vad cu ochii mei mandri....ai fost si esti cel mai bun prieteni si sfatuitor al meu, draga Shahin ! si acum hai sa mergem sa va arat locul unde m-am nascut eu !
Sfarsit!:kuzya_01:
si trageti voi concluzii !
acum devii plictisitor.....................................
miscatoare povestioara lui bashar....cu alte cuvinte ... " sa nu uitati niciodata locul unde v-ati nascut, unde ati copilarit/trait !"..... frumos ! :)
frumoasa poveste bashar chiar mi-a facut placere sa o citesc
... si m ie mi-a placut mult mesajul acestei istorioare... felicitari!